Įkraunama...
Įkraunama...

Šilauogės

QUOTE(*GREISI* @ 2009 11 02, 18:59)
Nesinori pirkti durpių maišuose,nes dažniausiai jas kasant labai niokojama gamta,sausinamos pelkės ir tt.O trąšos brangiai kainuoja,jau nekalbant apie tas kurios kenkia sveikatai.

o kurios kenkia sveikatai? blush2.gif
Papildyta:
paguglinus "trąšos rododendrams, šilauogėms" pirmą ką išmetė, tai šias trąšas. Ar jos irgi kenkia sveikatai, net jei tręšiama pagal rekomendacijas?
Atsakyti
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 11 02, 20:13)
o kurios kenkia sveikatai? blush2.gif
Papildyta:
paguglinus "trąšos rododendrams, šilauogėms" pirmą ką išmetė, tai šias trąšas. Ar jos irgi kenkia sveikatai, net jei tręšiama pagal rekomendacijas?

Dabar ir nuodai legaliai pardavinėjami apipurški,o paskui valgai.Atseit išnyksta kažkur,bet aš netikiu.Nu su daugeliu trąšų panašiai.Bet kėkvieno valia rinktis.
Atsakyti
Greisi, o tai kokiu budu tu gerini savo silauoges? Man aktualu, nes as ir neketinu naudoti jokiu trasu... bet kazi ar spygliuociu zieviu ir pjuvenu pakaks rugstinti zeme g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 11 02, 20:50)
Greisi, o tai kokiu budu tu gerini savo silauoges? Man aktualu, nes as ir neketinu naudoti jokiu trasu...

bet kazi ar spygliuociu zieviu ir pjuvenu pakaks rugstinti zeme g.gif

man irgi būtų įdomu blush2.gif nes aš irgi pernelyg neskubu tręšt kokiom neekologinėm trąšom ax.gif

madmuazele, trąšos ne dėl žemės rūgštinimo, o dėl daugiau ūglių išauginimo ir derėjimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 11 03, 22:37)
man irgi būtų įdomu blush2.gif  nes aš irgi pernelyg neskubu tręšt kokiom neekologinėm trąšom ax.gif

madmuazele, trąšos ne dėl žemės rūgštinimo, o dėl daugiau ūglių išauginimo ir derėjimo  4u.gif

Kai sodinom iškasėm nemažą duobę,primaišėm pjuvenų,o paskui pasodinus apipylėme spyglių.Nu dar rezultatų teks palaukti.Sodyba šalia miško,tad pirkti kažką jau beveik kaip ir nuodėmė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 11 04, 10:49)
Sodyba šalia miško,tad pirkti kažką jau beveik kaip ir nuodėmė  smile.gif

tai jau taip drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 11 04, 11:49)
Kai sodinom iškasėm nemažą duobę,primaišėm pjuvenų,o paskui pasodinus apipylėme spyglių.Nu dar rezultatų teks palaukti.Sodyba šalia miško,tad pirkti kažką jau beveik kaip ir nuodėmė  smile.gif

Kaip smagu gyventi šalia miško 4u.gif
ir mulčo yra, ir eglišakių niekur toli ieškoti nereikia , merginos kuom dengiat šilauoges, gal aprišti agro plėvele g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 04 lapkričio 2009 - 19:53
apie šilauogių sodinimą, auginimą, tręšimą, mulčiavimą, paruošimą žiemai Derliaus kraitė 11.01 kažkur nuo 17.42 minutės rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saulašarė*: 04 lapkričio 2009 - 21:13
QUOTE(*saulašarė* @ 2009 11 04, 21:12)
apie šilauogių sodinimą, auginimą, tręšimą, mulčiavimą, paruošimą žiemai Derliaus kraitė 11.01 kažkur nuo 17.42 minutės rolleyes.gif

Super thumbup.gif Mes kaip tik planuojam eglisakemis apdengti silauoges. Tik siek tiek buvo neramu, kad nuo 2 silauogiu nubyrejo dalis lapu - tu, kuriu lapai buvo pagelte/paraude, o kitu dvieju lapai zali zali ie ne vienas lapelis nenukrites g.gif MAtyt nuo veisles priklauso.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 11 04, 21:46)
Super thumbup.gif Mes kaip tik planuojam eglisakemis apdengti silauoges. Tik siek tiek buvo neramu, kad nuo 2 silauogiu nubyrejo dalis lapu - tu, kuriu lapai buvo pagelte/paraude, o kitu dvieju lapai zali zali ie ne vienas lapelis nenukrites g.gif MAtyt nuo veisles priklauso.

ankstyvosios šilauogės ir pas mane jau be lapų, o vėlyvoji - dar nenumetusi visų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien ryte pabudusi mąsčiau ar nenugrauž zuikiai mano šilauogių, nes tik šį savaitgalį ketinom dengti jas eglišakėm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 11 05, 09:41)
Šiandien ryte pabudusi mąsčiau ar nenugrauž zuikiai mano šilauogių, nes tik šį savaitgalį ketinom dengti jas eglišakėm  doh.gif

Gal nenugriauš mirksiukas.gif kiškiai pirmam sniegui iškritus, dar nebūdavo tiek išalkę ax.gif na, nebent ir jiems jau krizė..... biggrin.gif
Atsakyti