Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko sūpynės, žaidimų aikštelės

QUOTE(eglute555 @ 2007 05 03, 16:17)
Maciau plastikine su dangciu, bet labai plono tokio plastiko, net lankstosi - 200 Lt VCUP, rodos 5 aukste, vaikisku prekiu parduotuvej. Man nepatiko, nes labai "minksta"

ačiū, reikės nuvažiuot pasižiūrėt. bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas esat kieme vaikams smigini pakabine,tai pakonsultuokit koki reikia pirkti,ar visi lauke tinka zaisti,busiu labai dekinga aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 04 25, 19:19)
O taip gimsta mūsų sporto centras vaikui  biggrin.gif

user posted image

user posted image

P.s. hamake ir man labai smagu pagulėti - Kamilyte, ačiū už idėją  smile.gif
P.p.s. dar bus kopėtėlės, čiuožykla ir dar pora aksesuarų. Po hamaku apsigyvens smėlio krūva. Ta maža čiuožyklėlė į kadrą papuolė atsitiktinai  smile.gif

o is kur jus imsit ciuozykla?maniskis padare su dangciu labai faina smelio deze. bet buvom pries savaitele sveciuose, ten yra ciuozykla, tai ir motina, ir tevas pasikacialinom, ziauriai patiko, tai dabar reik ciuozyklos doh.gif
kiek ziurejau, visos tokios nepatikimos, beveik be krastu, noretusi, kad butu tie krastai ax.gif
Atsakyti
vaikams iki pirmos klases -zaidimu einksteliu ir tokiu kaip ciuozyklos ir baseineliai ar supynes pasitaiko jonelio kieme prie milikoniu kalno kaune. mes kaip tik nusipirkom ten nameli (defektas truputi per trumpos uzuolaideles namuko) ir ciuozykla (smulkus ibrezimas shoniuke) thumbup.gif ir gerokai pigiau negu parduotuvese. (ten prekes su defektais /bet gali buti tas defektas smulkus ibrezimas tik/ )
Atsakyti
As tai Kettler komplektu noreciau, va tokio , bet nezinau, kur ir uz kokia kaina Lietuvoje rasti?
Atsakyti
QUOTE(Alvydė @ 2007 04 03, 16:51)
Mane irgi domina tie patys dalykai. Gal kas turit kokius kontaktus? aš labiau būčiau už medines sūpynes.

Žinau, kas parduoda dvejas medines lauko sūpynes. Abejos 3 m. aukščio, tvirtos, tinka sodybose ir ne tik vikams, bet ir suaugusiems. Mažesnės su ąžuoliniu suolu kainuoja apie 500 lt. Didelės, meniškos su ,,ragais" apie 1000 litų. Galėsiu atsiųsti nuotraukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyliukė: 25 liepos 2007 - 22:31
QUOTE(zyliukė @ 2007 07 25, 22:30)
Žinau, kas parduoda dvejas medines lauko sūpynes. Abejos 3 m. aukščio, tvirtos, tinka sodybose ir ne tik vikams, bet ir suaugusiems. Mažesnės su ąžuoliniu suolu kainuoja apie 500 lt. Didelės, meniškos su ,,ragais"  apie 1000 litų. Galėsiu atsiųsti nuotraukas.

Jeigu galima man irgi i superbzzz@gmail.com ax.gif
Atsakyti
Nusiziurejau supynes ir didele ciuozykla www.yatego.com Su siuntimu gaunasi apie 780 lt. Bet jos tvirtos, kojos ibetonuojamos, tai tikrai garantas, kad tvirtai stoves, o metalas manau ilgiau laikys, nei medis. Dar vilioja tai, kad prie sono galima tvirtinti kaip prieda krepsinio lanka smile.gif Kadangi dar sia vasara galim isgyventi ir be sio dziaugsmo, tai reikes bandyti pagaudyti nuolaidas ir tada jau griebsim smile.gif Ir siaip siame tinklalapyje galima rasti dideli pasirinkima. Daznai buna randi zaisla, kokiam tinklalapyje (paprastai vokiskuose narsau) ir kaina priimtina butu, ir zaislas nematytas, o jie raso, kad i Lietuva nesiuncia. Tuomet nusikopijuoju tikslu pavadinima ir per yatego paieska-radau visus mane dominusius zaislus smile.gif Aisku siuntimo kainos yra visose firmose skirtingos, tad reikia perziureti visus pasiulymus, kad issirinkti pigiausias siuntimo salygas. O vokieciai atsiuncia labai greitai, svarbu greitai jiems pinigelius pervesti smile.gif
Atsakyti
Kas galetu patarti, kodel nauja apskardinta (metaline) ciuozykla gali buti neslidi? Ka daryti? lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal matet kur dabar yra smelio deziu su dangciais Vilniuje?
Atsakyti
Sveikos, mane viena mama prase pasidalint ispudziais apie aikstele, kuria uzsakem is Ezerelio vaivorykstes.

Mes ja gavom tik pries pora savaiciu, tai "Pasaku malunas". (Pirmojo uzsakymo mes patys atsisakem - tada dar mastem apie konstrukcija "Orla").

Kadangi neseniai tik turim, mazai ka galiu pasakyti. Siaip nera tai dailus darbas... galejo bent rastus nors biski apslifuoti... kainuoja nemazai, o padaryta atsainokai. Bet bendras vaizdas neblogas, vaikams daug veiklos....

Ir ciuozyklele tai slidi, tai neslidi... nezinau, kame reikalas, gal isvazinet reikia...

Kas nori sios firmos produkcijos, patariu - pirmai nuvaziuot ir gyvai apziuret, tada ir spreskite, ar tenkina ju kokybe.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 03 03, 11:03)
O gal matet kur dabar yra smelio deziu su dangciais Vilniuje?

Turetu but Senukuose, bent jau ju internetiniam kataloge yra. Galima skambint senuku nemokamu telefonu ir tiksliai pasakys, nes internete jie nevisada pateikia tikslia informacija.
Atsakyti