Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko sūpynės, žaidimų aikštelės

vis leliukai ir leliukai,o ka gi astuonmeciui siulo mamos?vyresniu vaiku mamytes,pasigirkite ka prie namo irenge savo vaikams,labai idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, as asmeniskai uzsakiau butent neleliukiska zaidimo aikstele, kad vaikams ilgam uztektu. Paziurek atidziau, tikrai tar cia nurodytu firmu nemazai gaminanciu supuokles ir didesniems vaikams. As kaip minejau uzsakiau - bet dar negavau - is Ezerelio Vaivorykstes.
Atsakyti
QUOTE(ddaivux @ 2007 04 11, 12:02)
kokia kaina tokie hamakai g.gif

QUOTE(zuikispuikis @ 2007 04 11, 16:07)

drinks_cheers.gif dėkui smile.gif
Atsakyti
pasiziurejau internetiniam senuku, ogi neliko smelio deziu su dangciu doh.gif
kaip nervina mad.gif jeigu mato, kad kazkas yra populiaru, kodel negali uzsakyti daugiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 04 20, 09:09)
pasiziurejau internetiniam senuku, ogi neliko smelio deziu su dangciu  doh.gif
kaip nervina  mad.gif jeigu mato, kad kazkas yra populiaru, kodel negali uzsakyti daugiau  doh.gif

Nepergyvenk, manau tikrai atsiras smile.gif
Bet siaip tos smelio dezes tikrai fainos - gali ir kaip baseineli naudoti. thumbup.gif

O hamakai ir man patiko, taciau nebus pas mus lauke prie ko priristi - visi medeliai maziukai, neseniai pasodinti.
Ir dar klausimas - ar jie neatsibos vaikams greitai? Va seneliu sode turim toki suaugusiems skirta hamaka - tik jis pastatomas - tai dukra nedaug susidomejimo rodo. Na, sitie aisku spalvingesni, gal labiau patiktu g.gif Nors vis vien - na kiek ten vaikas pragules - juk jam veiklos reikia. 4u.gif
Papildyta:
O dar beje dar vienas galimas kiemo atributas - tiems kurie kiema iskloje trinkelemis; NUSIPIRKTI VAIKAMS DZIPA AR MOTOCIKLA. Mes neseniai pirkom panaudota motocikla uz 130lt, bet nebrangiu yra ir Kaune urmo bazeje (na, negarantuoju, bet sitaip girdejau). Dabar pas mus kieme baigia kloti trinkeles - dideli plota - tai paskui isleksim i trasa. biggrin.gif Kol kas namus siaubiam. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 20 balandžio 2007 - 11:30
QUOTE(Atlantida @ 2007 04 20, 12:35)
Nepergyvenk, manau tikrai atsiras  smile.gif
Bet siaip tos smelio dezes tikrai fainos - gali ir kaip baseineli naudoti.  thumbup.gif

O hamakai ir man patiko, taciau nebus pas mus lauke prie ko priristi - visi medeliai maziukai, neseniai pasodinti.
Ir dar klausimas - ar jie neatsibos vaikams greitai? Va seneliu sode turim toki suaugusiems skirta hamaka - tik jis pastatomas - tai dukra nedaug susidomejimo rodo. Na, sitie aisku spalvingesni, gal labiau patiktu  g.gif Nors vis vien - na kiek ten vaikas pragules - juk jam veiklos reikia.  4u.gif
Papildyta:
O dar beje dar vienas galimas kiemo atributas - tiems kurie kiema iskloje trinkelemis; NUSIPIRKTI VAIKAMS DZIPA AR MOTOCIKLA. Mes neseniai pirkom panaudota motocikla uz 130lt, bet nebrangiu yra ir Kaune urmo bazeje (na, negarantuoju, bet sitaip girdejau). Dabar pas mus kieme baigia kloti trinkeles - dideli plota - tai paskui isleksim i trasa.  biggrin.gif Kol kas namus siaubiam.  smile.gif

o kur pirkot panaudota motocikla? ar tinka jis dar 4 metu bernui?>
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 04 20, 12:29)
o kur pirkot panaudota motocikla? ar tinka jis dar 4 metu bernui?>

Prkome is supermamu forumo, prie panaudotu zaislu. 4 metu vaikui jis tikrai tiktu, nes mano sesiu metu storulka dukra dar visai normaliai telpa. O siaip jie buna ivairiu dydziu...
Atsakyti
o gal kas zinot kur Klaipedoj tokia smelio deze rast, kad pasidarytu suoliukai.......
Atsakyti
O taip gimsta mūsų sporto centras vaikui biggrin.gif

user posted image

user posted image

P.s. hamake ir man labai smagu pagulėti - Kamilyte, ačiū už idėją smile.gif
P.p.s. dar bus kopėtėlės, čiuožykla ir dar pora aksesuarų. Po hamaku apsigyvens smėlio krūva. Ta maža čiuožyklėlė į kadrą papuolė atsitiktinai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 25 balandžio 2007 - 18:22
Neapsisprendžiam dėl smėlio dėžės, kažin kokia geriau - medinė ar plastmasinė g.gif Medinių tai žinau kur yra, bet va dėl plastmasinių ir dar Šiauliuose tai jaučiu problema bus g.gif
Atsakyti
Gal kas matėt parduotuvėse plastikinę dėžę smėlio, tik kad su dangčiu būtų? Aš rinkčiausi plastikinę, nors smėlis neišbyra pro plyšius.
Atsakyti
Maciau plastikine su dangciu, bet labai plono tokio plastiko, net lankstosi - 200 Lt VCUP, rodos 5 aukste, vaikisku prekiu parduotuvej. Man nepatiko, nes labai "minksta"
Atsakyti