Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko sūpynės, žaidimų aikštelės

a kur ir uz kiek galima isigyti paprasciausia ciuozykla, na kad ir tokia kaip senais laikais budavo ar dar net kazkur yra darzeliuose, tokia metaline, na bet nebutinai metaline, gali buti ir medine
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2007 04 04, 08:33)
Na, tikiuosi, man taip neatsitiks.  4u.gif Be to, uzsakem su montavimu, tai jei matysime is karto, kad kazkas negerai - bus pokalbis vietoje. Juk i prieki nemokame.

kai pastatys, parašyk atsiliepimus, nes irgi tą puslapį užtikus buvau ir kaip tik sudomino mane tas "Orla", aišku kaina vilioja...
Atsakyti
QUOTE(Alvydė @ 2007 04 12, 13:48)
galim kooperuotis, tik aš didelių sūpynių nenoriu, nelabai vietos turiu. O smėlio dėžės rytoj važiuosiu pažiūrėt į vieną vietą. Medinė, užsidaranti ir kai atsidaro pasidaro suoliukai. mintis gera, tik reikia pažiūrėt kaip atrodys gyvai. galėsiu rytoj parašyt.

na ir kaip smelio deze?
Atsakyti
QUOTE(Asticus @ 2007 04 13, 22:18)
kai pastatys, parašyk atsiliepimus, nes irgi tą puslapį užtikus buvau ir kaip tik sudomino mane tas "Orla", aišku kaina vilioja...

Gerai, parasysiu. Vis dar laukiame. Firmoje sake, kad daug turi uzsakymu, tad reikes laukt iki geguzes.
Atsakyti
Ech kaip reik smelio dezes o ieskot tai ner kada verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 04 13, 16:16)
o mes pirkom smelio deze irgi medine uzsidarancia ir kai atsidaro suoliukai pasidaro - kainavo 150 Lt, bet cia Ukemrgej
Papildyta:
mane LABAI domina supynes, paprastos tokios kad butu, tik supynes ir vsio, idomu ir kokia kaina aisku...dar domina ir ciuozyklos vaikam, bet jos jauciu labai brangios g.gif

man tiktu ir ukmergej, parašyk kokį kontaktą dėl smėldėžės
Atsakyti
Smėlio dėžę patys paisdarėm, dabar reikai sūpynių doh.gif Kaži kiek kainuotų padaryt, nes rąstų tai pilna yra g.gif Gal kas domėjotės meistrais ar pakliuvo "po akim" kur ir už kiek g.gif
Atsakyti
Mums irgi skubiai reik mediniu supyniu, padoresniu, nu ne tokiu dideliu kaip "Medzio centre" Vilniuj kur 1.500 lt kainuoja... Kazko panasaus, bet sumazinto varianto. Kas ka gali pasiulyt, gal kas gamina?...
Atsakyti
QUOTE(kavke @ 2007 04 17, 13:02)

smėlio dėžę radau medinę su dangčiu, kai atsidaro, vaikui suoliukai pasidaro. kainuoja 120lt, dydis 1,20*1,20. tokia nemaza. reikia važiuoti Molėtų plentu ir kai išvažiuoji iš miesto, po dešine puse bus medienos gaminiai. prie pat kelio matosi sūpynės, tvoros įvairios. kam reikia, važiuokite. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavke @ 2007 04 17, 13:02)

Galiu pasiūlyt mums nereikalingą plastikinę, bet ji nėra didelė rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Stiuardese @ 2007 04 17, 13:59)
Smėlio dėžę patys paisdarėm, dabar reikai sūpynių  doh.gif  Kaži kiek kainuotų padaryt, nes rąstų tai pilna yra  g.gif  Gal kas domėjotės meistrais ar pakliuvo "po akim" kur ir už kiek  g.gif

Vyras šiuo metu meistrauja vaikui aikštelę - smėlio dėžė apačioje, viršuje bokštelis (su kopėtėlėm), čiuožykla (tiesa, dar neapsisprendėm, kokia) , gale - sūpynės. Jei bus įdomu, vėliau galėsiu įmesti foto ir parašyt savikainą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 17 balandžio 2007 - 16:37
Turejom plastmasine nepatiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavke @ 2007 04 17, 20:55)
Turejom plastmasine nepatiko ax.gif

Įdomu kodėl? rolleyes.gif
Mums tai patiko, ypač kol buvo mažesnis. Bet dabar kieme vietos daugiau, tai nėra prasmės tokiai mažai smėliadėžei smile.gif
Atsakyti