Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko sūpynės, žaidimų aikštelės

Mes pirkom čiuožyklą plastikinę SMOBY firmos www.neidukas., ne pačią mažiausią, bet ir ne didžiausią tongue.gif Dabar mažius namuose čiuožinėja, o kai sulauksim vasaros( jei sulauksim biggrin.gif ) nešim laukan ir dėsim į baseinėlį mirksiukas.gif Jau dabar ji mums 100 procentų pasiteisino thumbup.gif
Atsakyti
aš už smėlio dežes ir nedidukes čiuožyklas. Visokios karstynes tai galvos skausmas doh.gif žiūrėk kad nenukristu, galvos traumos ir ligonones man iś kart šviečiasi prieš akis. Gal aš per didelė bailė, bet man tokiu dalyku nereikia. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Wailletta* @ 2013 04 19, 20:06)
žiūrėk kad nenukristu, galvos traumos ir ligonones man iś kart šviečiasi prieš akis. Gal aš per didelė bailė, bet man tokiu dalyku nereikia.  schmoll.gif

Jei įrengta saugiam aukštyje, tvirtai, o danga - ne asfaltas (yra gi dabar spec.dangų, minkštų, skirtų vaikų žaidimo aikštelėms) - tai nieko baisaus ir nenutiks.

O šiaip, saugiausia tai prieš kompą sėdėt.
Atsakyti
Sveikos mamytes. Mes jau turime ciuozykla, tik nra prie ko jis tvirtinti. :-) Noriu namelio vaikams ir kad butu galima pritvirtinti ciuozyjla. Kal kas galite patarti kur pigiau iskoti?
Atsakyti
Sveikos mamos, mes irgi ieškome žaidimu aikštelės, bet jau tokios didesnės rimtesnės, ne tu visiškai plastikiniu, dėja pasirinkimas mažas, o kainos tai išvis patyliu, radome viena firma šiauliuose jie užsisako žaidimu aikšteles iš olandijos, jas atsiveža pas save, ir pirkėjams tiesiog persiunčia, bet bėda tame kad žmogus gauna tik lentu kruva ir viska pats turi susirinkti, negana to dar susipjaustyti tenka, nes ten tik pagal instrukcija tesurinksi, na žodžiu uz tas lentas nieks neatsako ka gausi toj kruvoj ir kaip susirinksi tik tavo reikalas doh.gif , o ir kaina manau didelė 1400lt, kita firma Simedva lyg tais patys atveza ir surenka patys uz papildomus 400lt aikštelės kainos pas juos nuo 1000 lt. Na šis variantas jau geresnis. kitam žmogeliui nepriskambinu, jisai iš Kretingos raj žiūrėsiu kas ten su kainomis, ir kai jau turėsiu aikštele būtinai pasidalinsiu informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurika5 @ 2013 04 30, 19:01)
Sveikos mamos, mes irgi ieškome žaidimu aikštelės, bet jau tokios didesnės rimtesnės, ne tu visiškai plastikiniu, dėja pasirinkimas mažas, o kainos tai išvis patyliu, radome viena firma šiauliuose jie užsisako žaidimu aikšteles iš olandijos, jas atsiveža pas save, ir pirkėjams tiesiog persiunčia, bet bėda tame kad žmogus gauna tik lentu kruva ir viska pats turi susirinkti, negana to dar susipjaustyti tenka, nes ten tik pagal instrukcija tesurinksi, na žodžiu uz tas lentas nieks neatsako ka gausi toj kruvoj ir kaip susirinksi tik tavo reikalas  doh.gif , o ir kaina manau didelė 1400lt, kita firma Simedva lyg tais patys atveza ir surenka patys uz papildomus 400lt aikštelės kainos pas juos nuo 1000 lt. Na šis variantas jau geresnis. kitam žmogeliui nepriskambinu, jisai iš Kretingos raj žiūrėsiu kas ten su kainomis, ir kai jau turėsiu aikštele būtinai pasidalinsiu informacija smile.gif

Vaivorykste atveza ir surenka
Atsakyti
QUOTE(meistriukas45 @ 2013 05 01, 22:39)
Vaivorykste atveza ir surenka

Na taip atveza bet kaina pusė aikštelės kaip sakant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurika5 @ 2013 05 02, 15:57)
Na taip atveza bet kaina pusė aikštelės kaip sakant  doh.gif

mums atvežė, o susirinkome patys, nes dar dažėm tuos rąstus.
Atsakyti
Sveikos, mes atradome medzio tikrove. Pabandymui uzsisakeme smelio deze, likom labai patenkinti, dabar derinam zaidimu aiksteles plana. Siaip tikrai ne reklama, bet pagalba kam reikes thumbup.gif
nes tikrai daug kur kainytes neikandamos, kai pagalvoti kad tai ne pirmo butinumo poreikis smile.gif)
Atsakyti
user posted image
gal mamytės žinote, kas užsiima vaikų žaidimų aikštelių gamyba pigiau, nei kad reklamuojasi įvairios įmonėms, nes 2000-3000lt biudžetas mums yra per didelis. gal kas turite kokių įdomesniu pavyzdžių arba žinote kur galima atskiras detales susipirkti pigiau?
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2013 05 27, 10:14)
user posted image
gal mamytės žinote, kas užsiima vaikų žaidimų aikštelių gamyba pigiau, nei kad reklamuojasi įvairios įmonėms, nes 2000-3000lt biudžetas mums yra per didelis. gal kas turite kokių įdomesniu pavyzdžių arba žinote kur galima atskiras detales susipirkti pigiau?

Sveiki, prieš rašydama neatkreipiau dėmesio iš kokio miesto jūs esate, mums tas pats rūpėjo, ir žinote jau dvi savaitės kai vaikas turi savo aikštele, esame labai patenkinti, gaminomės savam mieste mokėjome 1800 lt/čia su atvezimu i namus ir sustatimu, jei jūs iš Šiaulių atsiūsiu jums kontaktus gaminusio žmogaus 4u.gif
Atsakyti
gal yra koks www.puslapis ar nuotraukos su smelio dezemis
Atsakyti