Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko sūpynės, žaidimų aikštelės

i 
Reklaminės žinutės draudžiamos.
Atsakyti
http://www.simedva.l...i-nusileidimai/

as galvoju is cia pirkti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 08 birželio 2012 - 05:17
Dabar, bent jau prieš kelias dienas, Ermitaže buvo čiuožyklai 3 m. nuolaida - 239 lyg kainavo, tiksliai nežinau, MB pirko, bet kažkas panašaus. tik va, ar jos geros, ar slysta gerai g.gif Estų gamybos. kažkaip abejonėse, o ir vaikams labiau patiko, pas teta skardinė, nei šita plastmasinė.

Atsakyti
QUOTE(Yamaja @ 2012 06 01, 23:03)
Dabar, bent jau prieš kelias dienas, Ermitaže buvo čiuožyklai 3 m. nuolaida - 239 lyg kainavo, tiksliai nežinau, MB pirko, bet kažkas panašaus. tik va, ar jos geros, ar slysta gerai  g.gif Estų gamybos. kažkaip abejonėse, o ir vaikams labiau patiko, pas teta skardinė, nei šita plastmasinė.

Ten ne estu o tu paciu olandu gamybos kaip ir vaivorykstei ir simedvoi.Slysta gerai.Ten yra "S-Line" linija,jos plnesnes ir lengvesnes nei vaivorykstes.
Atsakyti
QUOTE(meistriukas45 @ 2012 06 02, 09:12)
Ten ne estu o tu paciu olandu gamybos kaip ir vaivorykstei ir simedvoi.Slysta gerai.Ten yra "S-Line" linija,jos plnesnes ir lengvesnes nei vaivorykstes.

aišku 4u.gif jau prisukta pas mumis, slysta gerai, vaikai džiaugiasi thumbup.gif kai bus gatavos, parodysiu ir savasias supynes - žaidimų aikštelę.
Atsakyti
Merginos, as vakar Kauno ZOO pamaciau medines ciuozyklas, ta prasme, pats nusileidimo takas is mediniu lentu, bet labai gerai apdirbtos jos. Man labai patiko toks sprendimas, gal kas esate isbande ar pasiteisino? gal kas patys daretes? bigsmile.gif gal zinote kas gamina? g.gif Nes man tos skardines nelabai patinka, o plastmasines ir brangios, ir savo trukumu turi del ilgaamziskumo...
Atsakyti
QUOTE(Muniukee @ 2012 06 08, 00:04)
Merginos, as vakar Kauno ZOO pamaciau medines ciuozyklas, ta prasme, pats nusileidimo takas is mediniu lentu, bet labai gerai apdirbtos jos. Man labai patiko toks sprendimas, gal kas esate isbande ar pasiteisino? gal kas patys daretes?  bigsmile.gif gal zinote kas gamina?  g.gif Nes man tos skardines nelabai patinka, o plastmasines ir brangios, ir savo trukumu turi del ilgaamziskumo...

Xi xi.As ne merga,bet atsakysiu:)
Kaune ZOO supines stovi jau 8 metus.Čiuožyklu lentos yra nupoliruotos vaikų užpakaliukais,todėl jos ir atrodo taip gerai.Dėl plastikinių čiuožyklu ilgaamžiškumo nesutinku,teisiog nepirkite pigus variantus....
Atsakyti
Gal kas galit parašyti ką nors apie šitas-ar tvirtos ir t.t.

user posted image
Atsakyti
Ieškau ir aš mažiukui čiuožyklėlės į lauką, vasarą bus tik ,1.6m tai galvoju ar nebus dar per mažas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepsa @ 2013 03 14, 12:23)
Ieškau ir aš mažiukui čiuožyklėlės į lauką, vasarą bus tik ,1.6m tai galvoju ar nebus dar per mažas? biggrin.gif

Su mamos priežiūra nebus per mažas smile.gif
Atsakyti
Viskas priklauso nuo čiuožyklos ilgio ir aikšteles,nuo kurios čiuož,aukščio.Tokiam vaikui reikia 1,5 m ilgio čiuožykla ir 60-70 cm aukščio aukšteles.
Atsakyti
Aš kol kas esu pirkusi tik sūpynes (atlaiko iki 25 kg)..Praeitą vasarą sūpynės pasiteisino 100 % krykštavo linksmai mažylis (mums buvo 10mėn)
Atsakyti