QUOTE(flight @ 2012 04 17, 19:36)
Mes svarstom, ar jau šįmet atsisakyti savadarbės vaikų žaidimo aikštelės (su čiuožykla, smėliadėžė apačioje) ir keisti ją į ką nors kita, ar dar palikti. Mūsų va tokia, tingėjau iš naujo fotkint, tai kompe radau senas foto:
Labai faina jusu zaidimu aikstele O sakykit, ar patinka vaikams ta plastikine ciuozykla, ar gerai per ja ciuoziasi? Nes mes kaip tik dabar reinkames, kokia isigyti - medine, skardine ar plastikine. Maciau, kad nuo medines ziauriai gerai ciuoziasi, bet kazkaip nelabai norisi medines. Skardine labai greit aprudija ir vasara karshta ant jos. O del plastikines esu girdejus, kad kazkodel po kiek laiko ji sliduma praranda. O kaip pas jus yra?
QUOTE(BusyBee @ 2012 05 05, 15:32)
Skardine labai greit aprudija ir vasara karshta ant jos.
kas jums taip sakė? naudojom 4 metus ir net menkiausia rudis nepasirode dejom baltą skardą, tai net neįkaisdavo.. nors buvo pietinėj pusėj....
dabar darom naują aikštelę (pakeitėm gyv vietą) tai vėl padarėm lygiai tokią pat čiuožyklą.. pigiausias ir mano akiai ir naudojimui tikrai geras variantas
o is skardos kokio ilgio eina padaryti ciuozykla? lakstai skardos apie 2m,tai tokia ir darote?
QUOTE(kanapecia @ 2012 05 07, 00:32)
o is skardos kokio ilgio eina padaryti ciuozykla? lakstai skardos apie 2m,tai tokia ir darote?
mes tai perkam vyniojamą skardą.. jos kiek nori tiek atkerpa tai mes derinomės prie rąstų ilgio... ir gavos 3m ilgio čiuožykla 2m tai čia jau košmariškai trumpa
akvilyte o kiek suprantu pada darotes patys,gal galit smulkiau nupasakoti kaip jus ta ciuozykla gaminate?
QUOTE(kanapecia @ 2012 05 07, 12:49)
akvilyte o kiek suprantu pada darotes patys,gal galit smulkiau nupasakoti kaip jus ta ciuozykla gaminate?
mes darom aikštelę pagrinde iš apvalių rąstų. 10cm skersmens... tai tokį rasta perpjovėm išilgai (pirmoj aikstelėj jau pirkom perpjautą, o dabar vežėm į lentpjūvę perpjaut) dedam skardą į vidų ir iš apačios suveržiam su tokiais dideliais varžtais.. 6 vnt kikvienoj pusėj.
ba tokiais: http://www.b-a.lt/im...ba_236020_d.jpg tik ilgais ir storais
tada blogojoj pusej prisukam jau skersai kelias lenteles, trumpesnes nei ciuozyklos plotis ir gaunasi islenkta faina ciuozykla
atrodo va taip:
QUOTE(akvilyte @ 2012 05 06, 23:19)
kas jums taip sakė? naudojom 4 metus ir net menkiausia rudis nepasirode dejom baltą skardą, tai net neįkaisdavo.. nors buvo pietinėj pusėj....
dabar darom naują aikštelę (pakeitėm gyv vietą) tai vėl padarėm lygiai tokią pat čiuožyklą.. pigiausias ir mano akiai ir naudojimui tikrai geras variantas
As taip nusprendizau, nes maciau, kad dukros darzely tai gerokai parudijusios Tai matyt is tikro priklauso nuo to, kas per skarda.
O jusishke tai nerealiai atrodo Na o mes jau visgi plastikine nusipirkom. Ziuresim, kaip seksis naudot, nes dukra karta nuciuoze, tai man kaip ir atrodo, kad greicio truksta
QUOTE(lauriuksis @ 2012 05 10, 19:44)
mano vyras pats sukonstravo vaikams lauko supynes ciuozykla,vaikai atsidziaugti negali
prašom nuotraukyčių ir mes norim pasidžiaugti
QUOTE(lauriuksis @ 2012 05 10, 19:44)
mano vyras pats sukonstravo vaikams lauko supynes ciuozykla,vaikai atsidziaugti negali
pasirodom pasirodom
mane jau užpypino ta aikštelė krapštomės krapštomės vakarais o galo nematyt nu bet jau jau...
QUOTE(Nuk @ 2012 03 05, 13:31)
Sveiki.
Ieškom savo pipirui į lauką nupirkti kokią nors žaidimų aikštelę. Norėčiau išgirsti nuomonę apie firmos Little Tikes žaidimų aikšteles. Gal kas turit, ar patiko jūsų vaikučiam? Ar patvarios?
Man jos patiko, nes skirtos mažesniems vaikams. Aš noriu, kad mano pipiras 1,5 metų pats užsiimtų lauke, o nereikėtų visą laiką vedžioti už rankutės. Todėl šiais metais manau labiau tiktų ne sūpynės (nes dar pats suptis nemokės), o lipynės
Kažin iki kokio amžiaus būtų įdomi tokia aikštelė? Pirmosios gamintojas rašo iki 8 metų, paskutinė iki 6. Nesinorėtų paskui pirkti naujų, bet gal vyresni vaikai jau ir nemėgsta karstytis? Gal jau ir nebereikalingas toks daiktas namie
Medinių nenoriu dėl jų priežiūros, o ir, manau, pusantrų metų vaikui jos dar per didelės užsiimti vienam. Be to, kainos medinių nemažos.
Beje, kažkurioj temoj radau užsiminta apie Little Tikes išparduotuvę. Gal galėtų mamytės konkrečiau parašyti
Ieškom savo pipirui į lauką nupirkti kokią nors žaidimų aikštelę. Norėčiau išgirsti nuomonę apie firmos Little Tikes žaidimų aikšteles. Gal kas turit, ar patiko jūsų vaikučiam? Ar patvarios?
Man jos patiko, nes skirtos mažesniems vaikams. Aš noriu, kad mano pipiras 1,5 metų pats užsiimtų lauke, o nereikėtų visą laiką vedžioti už rankutės. Todėl šiais metais manau labiau tiktų ne sūpynės (nes dar pats suptis nemokės), o lipynės
Kažin iki kokio amžiaus būtų įdomi tokia aikštelė? Pirmosios gamintojas rašo iki 8 metų, paskutinė iki 6. Nesinorėtų paskui pirkti naujų, bet gal vyresni vaikai jau ir nemėgsta karstytis? Gal jau ir nebereikalingas toks daiktas namie
Medinių nenoriu dėl jų priežiūros, o ir, manau, pusantrų metų vaikui jos dar per didelės užsiimti vienam. Be to, kainos medinių nemažos.
Beje, kažkurioj temoj radau užsiminta apie Little Tikes išparduotuvę. Gal galėtų mamytės konkrečiau parašyti
Mano nuomone, jos idomios max iki 4metu Ir tai, jei bus daugiau vaiku, kurie kartu ten karstysis Bet saunios yra patiems maziausiems, 1.5-2.5m pats tas, vaikas saugus ir pats visur gali apsitarnauti. Sprendziu pagal savo vaikus, turime tokio tipo mazute aikstele, su ciuozykla. Labai saunu, kai yra keli mazi vaikai
Artimoje ateity planuojame konstruotis sava medinuke
Paskaitinejau sia temute tik siek tiek, bet, man rodos, kiek pamirstos yra tos paprastos supynes, kur du vaikuciai vienas kita kilnoja ant galu atsisede, o juk taip paprasta padaryti Mes kieme lenta ant keliu rastuku uzdeje buvom, vaikams liuks dar suolas toks is lentos ant dvieju kelmuku pas mus stovi, dukrytei buvo megstamiaiusias uzsiemimas juo laipioti - ant jo lipti, nulipti, pereiti (kai jai buvo apie 2m), dabar labai noriu tokio rasto pakabinto, kuriuo einant reikia liksvara laikyti, su turekliukais krastuose. Gal kas esate pasidare?