Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko sūpynės, žaidimų aikštelės

QUOTE(gi2lux @ 2011 05 05, 11:26)

nu geras blink.gif eme ir pavoge mano projektuką blink.gif fuuuuuuu....
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 05 05, 19:30)
mes nei kasėm, nei betonavom - pastatėm ant šaligatvio plytelių ir mb pritvirtino. kitą dieną įkelsiu nuotrauką. aišku, mūsų ne toks kompleksas, mažesnės.

pas mus virs 5 metu ikasta, viskas thumbup.gif kol vaikai uzaugs atlaikys smile.gif
aisku, galima buvo ir betonuoti, bet tai papildomai kainuotu...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 05, 22:14)
nu geras  blink.gif  eme ir pavoge mano projektuką  blink.gif fuuuuuuu....

nu tai pakomentavot, lyg aš būčiau jį nugvelbusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2011 05 05, 18:58)
g.gif tikriausiai. o kas geriau? įbetonuota ar įkasta  g.gif

Čia vėl teks daryti lentelė
Įkasama
privalumai
1.Pigiau įrengti
2.Pakankamai stabili

Trūkumai
1.Reikalingi ilgesni stulpai (bent 0,5 m reikia įkasti į žėmę)
2.Mediena butinai turi buti impregnuota,kitaip po trėjų metų reikės reguliariai tikrinti konstrukcija dėl tvirtumo.Neapsaugota mediena žėmėje pūna labai greitai

Įbetonuojama
Privalumai
1.Tvirtumas
2.Ilgaamžiškumas

Trūkumai
1.Brangiai kainoja
2.Jeigu po metų-dvėjų atsiras poreikis pakeisti aikštelės vieta teks naikinti betonavimo pamatus
3.Mediena tiesiai į žėmę betonuoti nerekomenduojama,reikia naudoti betonavimo inkarus
user posted image

Na o geriau iškarta projektuoti stabilios tvirtos aikštelės ir supinės,kurios nereikia įkasineti arba įbetonuoti thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 05, 21:14)
nu geras  blink.gif  eme ir pavoge mano projektuką  blink.gif fuuuuuuu....

Akvile,bukim bedni ,bet teisingi,juk patys pernai pavogete projektuka patys zinote iskur cool.gif
Atsakyti
QUOTE(meistriukas45 @ 2011 05 05, 23:07)
Akvile,bukim bedni ,bet teisingi,juk patys pernai pavogete projektuka patys zinote iskur cool.gif

is kur blink.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(gi2lux @ 2011 05 05, 22:46)
nu tai pakomentavot, lyg aš būčiau jį nugvelbusi  doh.gif

soriux , siaip susinervijau kazkodel.... nors ner del ko biggrin.gif jei kopijuoja, vadinas gera daikta sugalvojau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 05 05, 22:41)
is kur  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Papildyta:

soriux , siaip susinervijau kazkodel.... nors ner del  ko  biggrin.gif  jei kopijuoja, vadinas gera daikta sugalvojau  tongue.gif

Pries du metus nukreipiau pas Jus net ziurnalo korespondente,ar pamirsote?O nukopijavote isten,iskur apvalius rastus pirkote biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meistriukas45 @ 2011 05 05, 23:49)
nukopijavote isten,iskur apvalius  rastus pirkote biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o taip.... tiksliai... ir kaip aš galėjau pamiršt doh.gif būkim biedni bet teisingi.. aš manau, kad aš geriau žinau mirksiukas.gif sėkmės jums darbuose ir KŪRYBOJ mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif

Kazkaip niekad neuzsukdavau cia, bet mano vyras taip pat vaikuciams daro aikstele wub.gif pries 3 metus padare supynes, siemet bus ciuozykla (tiksliau jau padare, laukiam dabar pacios ciuoziamosios dalies, tiesa truko tik kelias dienas), dar plane yra smelio deze su dangciu kuris patampa suoliukais thumbup.gif nors MB nera stalius, bet jam labai patiko dirbti su mediena thumbup.gif dar uzsibrezes yra padaryt lauko dusa, kas mums vasara labai patinka thumbup.gif

Siektiek pasiskaiciau ka jus cia diskutavot, tai dabar galvoju, ka daryt, uzsakinesim plastikine, nes nerudijancio plieno neiperkame unsure.gif ir dabar galvojam, kad nebutu taip kaip cia kaikurios minejo, kad sunkiai slysta, zadam imti ta plastika kur baseinams skirtas yra bet geresnes kokybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galvojanti @ 2011 05 07, 20:07)
dar uzsibrezes yra padaryt lauko dusa, kas mums vasara labai patinka  thumbup.gif

labai lauksim parodant tokį dalyką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Galvojanti @ 2011 05 07, 20:07)
Siektiek pasiskaiciau ka jus cia diskutavot, tai dabar galvoju, ka daryt, uzsakinesim plastikine, nes nerudijancio plieno neiperkame  unsure.gif  ir dabar galvojam, kad nebutu taip kaip cia kaikurios minejo, kad sunkiai slysta, zadam imti ta plastika kur baseinams skirtas yra bet geresnes kokybes  4u.gif

Mamytes, o is kur uzsisakinejat plastikines ciuozyklas? Dairemes dairemes sy vyru po interneta ir tik ezerelio vaivorykste, nameliuka.lt ir simedva radom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2011 05 08, 12:33)
Mamytes, o is kur uzsisakinejat plastikines ciuozyklas? Dairemes dairemes sy vyru po interneta ir tik ezerelio vaivorykste, nameliuka.lt ir simedva radom  ax.gif

prieš keletą dienų pirkau Ermitaže,mokėjau 191 lt (buvo akcija 239lt, dar nuskaičiavo maxima litus) . Belgų gamybos, sertifikuota, 3m ilgio, 50 cm pločio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2011 05 08, 11:52)
prieš keletą dienų pirkau Ermitaže,mokėjau 191 lt (buvo akcija 239lt, dar nuskaičiavo maxima litus) . Belgų gamybos, sertifikuota, 3m ilgio, 50 cm pločio  4u.gif

Ermitažas parduoda S-Line modelį.Vaivorykštė turi "classic" modelį iš to pačio gamintojo."Classic" tvirtesnis ir sunkesnis,be to,prie jo galima prijungti vandenį.Bet ir kainoja pas jos gerokai brangiau-apie 400 lt.
Atsakyti