Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko sūpynės, žaidimų aikštelės

QUOTE(Ozkutas @ 2011 04 29, 14:34)
patinka man sitas pasisakymas, aciu labai!!! aciuks.gif as vistik kogero imsiu plastikine is Vaivorykstes, kur pasijungia vandenukas. gal turit kas is ten pirke? idomu kaip jos laiko mastau.gif

o as nusprendziau, kad pirksim skarda ir darysim patys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meistriukas45 @ 2011 04 29, 12:04)
ir trūkumus:
1.Permažas bortelio aukštis,maži vaikai iškrenta
2.Įkaista saulėje
3.Nėra stabdymo zonos-vaikas stipriai atsimuša kojomis į žemę

1. na nžn... trys metai pas mus stovi ir tfu tfu tu , dar niekas is jos neiskrito rolleyes.gif o ciuozineja ne tik man du vaikai... sugeba netgi ciuozdami apsisukt nuo siknos ant pilvo ir cia didžiausias prikolas lotuliukas.gif

2. mes emem balta skardą nes pas mus visą dieną saulė, tai jokių problemų dėl įkaitimo schmoll.gif

3. va čia mano akim vienintelis trūkumas doh.gif bet išmoko vaikas tas kojas gerai pastatyt tai irgi viskas ok, aišku svetimi vaikai taip.. ir mano pačios pradzioj atsimusdavo... taip kad tikrai nenurasau skardines ciuozyklos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 04 29, 14:17)
1. na nžn... trys metai pas mus stovi ir tfu tfu tu , dar niekas is jos neiskrito rolleyes.gif  o ciuozineja ne tik man du vaikai... sugeba netgi ciuozdami apsisukt nuo siknos ant pilvo ir cia didžiausias prikolas  lotuliukas.gif

2. mes emem balta skardą nes pas mus visą dieną saulė, tai jokių problemų dėl įkaitimo  schmoll.gif

3. va čia mano akim vienintelis trūkumas  doh.gif  bet išmoko vaikas tas kojas gerai pastatyt tai irgi viskas ok, aišku svetimi vaikai taip.. ir mano pačios pradzioj atsimusdavo...  taip kad tikrai nenurasau skardines ciuozyklos  schmoll.gif

Pamokinkite kas nors kaip įterpti paveikslelį,parodysiu kaip galima modernizuoti medinės čiuožyklas
Atsakyti
QUOTE(meistriukas45 @ 2011 04 29, 16:44)
Pamokinkite kas nors kaip įterpti paveikslelį,parodysiu kaip galima modernizuoti medinės čiuožyklas

sudetingokai cia su tom nuotraukom. reikia ikelti nuotrauka i interneta, nukopijuoti jos adresa, adreso pabaiga butinai turi buti .jpg, tada spausti IMG, buna kad lango virsuje uzsidega ispejanti juosta, spausti ant jos, pasrinkti temporarily allow scripted windows, tada vel spausti ant IMG, ikopijuoti adresa ir spausti ok karsta.gif man kai reikia ikepti kokia fotke tai galus atiduot galima kol pavyksta hihihi.gif
jeigu nepavyktu atsiuskite prasau man elektroniniu pastu forduke92@yahoo.com aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ozkutas: 29 balandžio 2011 - 16:15
Galit pasinaudoti http://www.radikal.ru/
Spaudziat ant mygtuko PARINKTI, pazymit kokia foto norit ikelt is savo kompiuterio, tada spaudziat melyna ZAGRUZIT, palaukiate kol uzkrauna foto. Ir nukopijuojat atsidariusiame lange NUORODA 3., kuria paprasciausiai idedat i sita foruma.
user posted image
Paspaudus ant foto, jinai turetu padidet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga X3: 30 balandžio 2011 - 17:46
QUOTE(uoga X3 @ 2011 04 30, 17:40)
Galit pasinaudoti http://www.radikal.ru/
Spaudziat ant mygtuko PARINKTI, pazymit kokia foto norit ikelt is savo kompiuterio, tada spaudziat melyna ZAGRUZIT, palaukiate kol uzkrauna foto. Ir nukopijuojat atsidariusiame lange  NUORODA 3.</a>, kuria paprasciausiai idedat i sita foruma.
<a href='http://radikal.ru/F/s58.radikal.ru/i159/1104/0c/31ea3f2bc15b.jpg.html' target='_blank'>user posted image

Paspaudus ant foto, jinai turetu padidet.

user posted image

Na maždaug taip
Atsakyti
oi kaip pavydziu tokiu zaidimu aiksteliu wub.gif deje pas mus kiemas bus mazas ir per kraustymus bei remontus vyras sake siemet nebepadarys vaikui ciuozyklos doh.gif o as taip norejau verysad.gif per kiek dienu jusu vyrai sumeistruoja tokius grozius g.gif gal dar ikalbesiu saviski unsure.gif
Atsakyti
na kadangi mano vyras su medziu nedraugauja tai bandysiu ieskot kad padarytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ozkutas @ 2011 05 03, 11:13)
na kadangi mano vyras su medziu nedraugauja tai bandysiu ieskot kad padarytu  biggrin.gif

Pasižiurėjau į Ožkuties vaikų amžių ir nutariau pasidalinti dar vaikų žaidimų aikštelių gamybos subtilumais.
Aikštelės pagal vaikų amžių skyriasi į tokios grupės pagal kritimo aukšti(aikštelės aukštį):
1.Iki 1 m-vaikams iki 3 m,pagrindas nereikalingas
2.Iki 1,2 m-vaikams nuo 3 iki 5 metu,čiuožyklos ilgis-2,5 m,reikalinga danga
3.Iki 1,5 m-vaikamsnuo 5 metų,čiuožykla 3 m ilgio,reikalinga danga.
Tai Ožkutiei dar pora metų teks palaukti su tokia aikštelę smile.gif Ten kritimo aukštis 1,25 m
Atsakyti
QUOTE(meistriukas45 @ 2011 05 03, 15:45)
Pasižiurėjau į Ožkuties vaikų amžių ir nutariau pasidalinti dar  vaikų žaidimų aikštelių gamybos subtilumais.
Aikštelės pagal vaikų amžių skyriasi į tokios grupės pagal kritimo aukšti(aikštelės aukštį):
1.Iki 1 m-vaikams iki 3 m,pagrindas nereikalingas
2.Iki 1,2 m-vaikams nuo 3 iki 5 metu,čiuožyklos ilgis-2,5 m,reikalinga danga
3.Iki 1,5 m-vaikamsnuo 5 metų,čiuožykla 3 m ilgio,reikalinga danga.
Tai Ožkutiei dar pora metų teks palaukti su tokia aikštelę smile.gif Ten kritimo aukštis 1,25 m

biggrin.gif dekui uz informacija mirksiukas.gif as aiksteles kolkas ir nedarysiu, tik uzsakius esu supynes. vat ciuozykla tik domina, niekaip neapsisprendziu ar imti pastatoma ar montuojama, metaline ar plasmasine. jau atrdodo sugalvoju ir vel pasimetu doh.gif galvos skausmas.
Atsakyti
QUOTE(Ozkutas @ 2011 05 03, 15:03)
biggrin.gif dekui uz informacija mirksiukas.gif as aiksteles kolkas ir nedarysiu, tik uzsakius esu supynes. vat ciuozykla tik domina, niekaip neapsisprendziu ar imti pastatoma ar montuojama, metaline ar plasmasine. jau atrdodo sugalvoju ir vel pasimetu  doh.gif galvos skausmas.

Na nori nenori,bet čiuožykla ore nekabės,tai kažkokios aikštelės reikės.O kol galvosi,ir vasara praeis ir čiuožyklos nereikes. thumbup.gif Teks apie slydes ir rogės galvot.
Atsakyti
QUOTE(meistriukas45 @ 2011 05 03, 22:32)
Na nori nenori,bet čiuožykla ore nekabės,tai kažkokios aikštelės reikės.O kol galvosi,ir vasara praeis ir čiuožyklos nereikes. thumbup.gif Teks apie slydes ir rogės galvot.

lotuliukas.gif
kur kabint tai greit turesiu, nes uzsakius esu supynes medines su tom soninem kopetelem, jas padarys su platforma 120cm aukstyje blink.gif bet tos standartines skardines ciuozyklos nenoriu del zemu borteliu blush2.gif taip va ir trumpinu sau gyvenima
Atsakyti