pirkite tokias kaip paskutinėje foto matopsi. paskui išsiardo jos, išsiima tas tarpukojis ir lieka tiesiog sūpynė. mano penkiametis puikiai į ją telpa ir ilgai dar tilps.
dekui uz patarimu nusprendem kabinti sedima hamaka, labai patrauklu nusiziurejom maximoje (su mediniais porankiais ir 'hamakeliu' kojom- bus ir vaikui (vis vien jo vieno supynese nepaliksi), ir suaugusiems, o ir kaina labai net patraukli...
Sveiki visi, jeigu ka domina vaiku zaidimo baldai, tai uzmaciau dideli ispardavima a11.lt kur staliukas su dviem kedutem, tai man asmeniskai nerealus...
Mamytes padekit.Noriu atskirai nusipirkti tik ciuozykla ,bet tokia ,kad butu uzdara,na kaip vamzdis.Gal kas matet,nesvarbu,kad ir ne lietuviskam tinklapy. .parasykit man i az.Labai lauksiu
edituushka2010 07 21, 20:25 Suuper kokia grazi zaidimu aikstele. Gal mes kaime kazka panasaus paprasysime, kad sukonstruotu. Mes savo kieme taip pat isigijome zaidimu aikstele.
mes ieskome kazko panasaus i jusu zaidimu aikstele, jei nepaslaptis is kur ja pirkote? kiek kainavo?