Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko sūpynės, žaidimų aikštelės

smile.gif+2010 04 12, 20:51-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2010 04 12, 20:51)
MES IRGI TOKIA NUSIZIUREJOME  drinks_cheers.gif  SIA SAV PIRKSIME  thumbup.gif  BET MES IS JUPOJOS (SIAULIUOSE)... TEN PAT IR AIKSTELE NUZIUREJOME SU DAUGYBE VISOKIU ATRAKCIJU, KURIA STATYSIMES KITAIS METAIS  thumbup.gif SIAIS METAIS REIKIA VIETA PASIRUOSTI  rolleyes.gif

Laba ,

Labai neblogos vaiku zaidimu aiksteles gamina Ukmergeje . Ju produkcija galima paziureti man atrodo www.swingking.nl . Pardavineja ir ciuozyklas.
Atsakyti
QUOTE(Andrugne @ 2010 04 13, 10:20)
Laba ,

Labai neblogos vaiku zaidimu aiksteles gamina Ukmergeje . Ju produkcija galima paziureti man atrodo www.swingking.nl . Pardavineja ir ciuozyklas.

o kaip rasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Andrugne @ 2010 04 13, 11:20)
Laba ,

Niekaip nesuprantu, pagal nuoroda.Koks adresas Ukmergeje? Tel nr?
Atsakyti
Sumazinkit nuptraukas, labai puslapi istampe g.gif
Papildyta:
Mamytes Andrugnes prasymu ikeliu normalaus formato foto

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 14 balandžio 2010 - 19:46
QUOTE(simba3 @ 2010 04 14, 21:44)
Mamytes Andrugnes prasymu ikeliu normalaus formato foto

[

Bet čia superinė aikštelė savam kieme thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 19 balandžio 2010 - 16:24
Aha superine aikstele... Gaila kad ne visi moka tokia sukonstruoti smile.gif

Noreciau, mamytes, jusu nuomones;

Kaip galvojate, ar tokia aikstele
http://www.etoys.lt/...-ciuozykla.html
ilgam vaikui- iki keliu metuku?
Ar verta pirkti ir kokia kaina protinga moketi- uz kiek jus pirktumet?
I ka verta atkreipti demesi perkant panasia aikstele- kokie trukumai, kas vaikams aktualiausia...

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(imbir @ 2010 04 21, 09:32)
Aha superine aikstele...  Gaila kad ne visi moka tokia sukonstruoti smile.gif

Noreciau, mamytes, jusu nuomones;

Kaip galvojate, ar tokia aikstele
http://www.etoys.lt/...-ciuozykla.html
ilgam vaikui- iki keliu metuku?
Ar verta pirkti ir kokia kaina protinga moketi- uz kiek jus pirktumet?
I ka verta atkreipti demesi perkant panasia aikstele- kokie trukumai, kas vaikams aktualiausia...

aciu  4u.gif

As kiwk maciau , tai vaikams iki kokiu 5 metu man atrodo tinka tokios ciuozyklos ir kainyte mano manynu didoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Andrugne @ 2010 04 22, 13:26)
As kiwk maciau , tai vaikams iki kokiu 5 metu man atrodo tinka tokios ciuozyklos ir kainyte mano manynu didoka  blush2.gif

kad didoka tai faktas- ale kiek normalu moketi?
Atsakyti
QUOTE(imbir @ 2010 04 22, 21:22)
kad didoka tai faktas- ale kiek normalu moketi?

Net neisivaizduoju , man tai patinka kai buna stacionari zaidimo aikstele , bet cia tik mano nuomone. As uz savo medine aikstele su ciuozykla mokejau kazkur apie 900 lt. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,

mūsų tėvelis padarė štai tokią žaidimų aikštelę. Kolkas visiems vaikams labai patinka, nesvarbu ar metukai ar aštuoni wink.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 26 balandžio 2010 - 10:44

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
Atsakyti
Sveiki, mes turime stai tokia zaidimu aikstele.
user posted image

user posted image

Esame labai patenkinti wink.gif
Atsakyti