Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko sūpynės, žaidimų aikštelės

Planelio, deja, neišsaugojom, vyras ieškojo per internetines paieškų sistemas...Buvo radęs kažkokį puslapį, ten daug įvairių shcemų, bet kad neprisiminea doh.gif

QUOTE(dsiurkute @ 2008 05 27, 22:15)
Idomu kur ta planeli galima butu rasti konstrukcijos, gal vyras dar turi ji? Jau greitai reikes:) Buciau dekinga ax.gif

Atsakyti
na man ketvirtadienį jau atkeliauja vaikų aikštelė clap.gif , tik dabar kita bėda- kur rasti kas sumontuotu, gal ką galėtumėt pasiūlyti? g.gif biggrin.gif
nes jei vaivorykštėj būčiau užsakinejusi su montavimu,d ar būtų reikėję laukt mėnesį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2008 06 03, 12:13)
na man ketvirtadienį jau atkeliauja vaikų aikštelė clap.gif , tik dabar kita bėda- kur rasti kas sumontuotu, gal ką galėtumėt pasiūlyti?  g.gif  biggrin.gif
nes jei vaivorykštėj būčiau užsakinejusi su montavimu,d ar būtų reikėję laukt mėnesį doh.gif

o tai is Vaivorykstes uzsakinejai..?
Atsakyti
QUOTE(Čita @ 2008 06 09, 14:06)
o tai is Vaivorykstes uzsakinejai..?

taip smile.gif tik rytoj atveža doh.gif praeitą savaitę sugedo mašina jiems... tikiuos rytoj jau pasieks mus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2008 06 09, 14:51)
taip smile.gif tik rytoj atveža doh.gif praeitą savaitę sugedo mašina jiems... tikiuos rytoj jau pasieks mus thumbup.gif

tai lauksim komentaru...
o kokia butent aikstele uzsakei?
Atsakyti
QUOTE(Čita @ 2008 06 09, 15:05)
tai lauksim komentaru...
o kokia butent aikstele uzsakei?

na jau viskas stovi kieme thumbup.gif ,organizuoju rytoj talką thumbup.gif tikiuosi pastatys.
užsakynėjau "vokietukas"
Atsakyti
As irgi pasiklydau Yatego-aklai paspeliojau kas ka galetu reikst,bet ciuozyklu taip ir neuztikau. siaip visai nieko (bent jau atrodo is nuotraukos) yra www.littletikes.com zaidimu aiksteles... pas mus jas pardavineja www.etoys.lt. Bet tai kas ten kainuoja 800$(namas,ciuozyklu pora,pora supyniu,"besedke"ir dar smelio deze)-pas mus prasoma vos ne 4000LTL-kursas kaip ne kaip yra 2.2. Audziu minti kaip is ten viska parsigabenus,nes tikrai pigiau iseis,bet gabaritai dideli ir svoris nenurodomas.
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2008 06 10, 16:26)
na jau viskas stovi kieme thumbup.gif ,organizuoju rytoj talką  thumbup.gif tikiuosi pastatys.
užsakynėjau "vokietukas"

Na ir kaip atrodo viską sustačius ? Ar vaikams patinka ?
Ar sunku buvo sumontuot patiems ?
Mes irgi galvojam imti be montavimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2008 07 03, 08:26)
Na ir kaip atrodo viską sustačius ? Ar vaikams patinka ?
Ar sunku buvo sumontuot patiems ?
Mes irgi galvojam imti be montavimo  g.gif

na man atrodo super thumbup.gif ,tik tiek kad si vaiku aikstele yra griozdiska smile.gif jai reikia daug erdves. Vaikams patinka, pasisupa,nuciuozia, bet daugiausiai "vartojama" smelio deze smile.gif
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2008 07 03, 22:19)
Vaikams patinka, pasisupa,nuciuozia, bet daugiausiai "vartojama" smelio deze  smile.gif

Va va, pas mus irgi tas pats - labiausiai mėgiama smėlio dėžė, kaip bebūtų keista.
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2008 07 03, 22:19)
na man atrodo super  thumbup.gif ,tik tiek kad si vaiku aikstele yra griozdiska smile.gif jai reikia daug erdves. Vaikams patinka, pasisupa,nuciuozia, bet daugiausiai "vartojama" smelio deze  smile.gif

Šaunu, kad vaikams patiko thumbup.gif
Mes užsakėm supynes Strėva, komplektavom su čiuožykla ax.gif ir dar tą didelę smėlio dėžę (3x1,5). Bandysim padaryti vaikui staigmeną - tikiuosi gausim greičiau, negu jis grįš iš senelių lotuliukas.gif

Beje, o jūs ėmėt įbetonuojamą ar šiaip pastatomą ? Jei pastatoma, ar stabiliai stovi ? Man kažkaip baisu, kad gali nugriūti doh.gif
Atsakyti
Projektuoju gerbuvi ir daznai susiduriu su vaiku zaidimo aikstelemis. Pastebejau kad daugelis nori, bet nezino ko nori. Kas parduoda -"stumia" savo produkta. Daugelis tevu bando mastyti racionaliai, kai kurie perka akimis. Biudzetai skiriami ivairus. Kaip surasti auksini viduriuka? Klausimas ko gero be atsakimo, bet...
Atsakyti