Aš skaitau laikraštį ,,daržas+ sodas+ namai", randu daug naudingų patarimų. Preitais metai prenumeravau ,,Sodo spalvas", bet man nelabai patiko, nes labai daug žurnale tų reklamų, nors yra ir naudingų straipsnių. Dar ieškau patarimų knygoje ,,Sodo gėlės", čia daug naudingų žinių, bet ne apie visas gėles šioje knygoje aprašyta, nes knyga versta iš užsienio kalbos, matyt kitų gėlių ten neaugina.
Man "Rasos" patinka. Renku patikusius,naudingus straipsnius,klijuoju susiteminus i atskirus sasiuvinius.Gale pasidarius turini,pagal ji lengva rasti.Tokiu turiu 5 didelius sasiuvinius,dar mazesniu.Neskaitant knygu.Jei ka domintu apie augalus-turiu ir parduot.
QUOTE(Regila @ 2006 04 03, 22:17)
Man "Rasos" patinka. Renku patikusius,naudingus straipsnius,klijuoju susiteminus i atskirus sasiuvinius.Gale pasidarius turini,pagal ji lengva rasti.
va čia tai tikro profesionalo požiūris betgi darbo kiek susiklijuot viską, nors pasvarsčius ne mažiau jo reikia ir kai žinai kad kažkur skitei ir tenka perverst visą kolekciją literatūros
"Rasas" prenumeravau nuo pat pirmo numerio. Turiu visus komplektus iki šių metų. Dabar jau nebeprenumeruoju. Pradėjo straipsniai kartotis, rašoma dažniausiai apie tą patį, ką ir kituose leidiniuose rašo. Gera idėja išsikirpti patikusius straipsnius, bet man gaila karpyti. Jeigu kas labai patinka, nukopijuoju į kompą arba atsispausdinu. Nors turiu nemažai iškarpų iš Lietuvos ryto Sodo lapo, kuris anksčiau būdavo tikrai neblogas, iš kitų leidinių, skirtų ne vien sodininkams.
Gal dar ankstoka siulyti uzsukt i tinklapi www.sodai.mums.lt ,kadangi jame dar tik "griauciai"..Gal kiek veliau info bus daugiau.
QUOTE(Regila @ 2006 04 05, 21:32)
Gal dar ankstoka siulyti uzsukt i tinklapi www.sodai.mums.lt ,kadangi jame dar tik "griauciai"..Gal kiek veliau info bus daugiau.
Na, ne tik "griaučiai". O info su kiekviena diena daugėja Šaunus tinklapis
Regila, tavo tinklapis tikrai šaunus turiu interneto favorituose skyrelį "Apželdinimas" tai www.sodai.mums.lt jau atsirado ten
Nebežinojau, kur skelbti :
Gal kam reikia idealios būklės knygos anglų kalba "The world encyclopedia of CACTI and SUCCULENTS", 256 p., 2002 metų. Norėčiau 30 litų Rašyti a.ž., jei kam reiks
Gal kam reikia idealios būklės knygos anglų kalba "The world encyclopedia of CACTI and SUCCULENTS", 256 p., 2002 metų. Norėčiau 30 litų Rašyti a.ž., jei kam reiks
GAL KAS ZINO IS KUR BUTU GALIMA PARSISIUSTI KNYGU, ZURNALU APIE GELES, PUOKSCIU DARYMA...GALI BUTI IR NELIETUVISKAI. KOKIAS KNYGAS PATARTUMETE ISIGYTI MUSU KNYGYNUOSE.
QUOTE(Dovilėvit @ 2007 05 29, 00:36)
GAL KAS ZINO IS KUR BUTU GALIMA PARSISIUSTI KNYGU, ZURNALU APIE GELES, PUOKSCIU DARYMA...GALI BUTI IR NELIETUVISKAI. KOKIAS KNYGAS PATARTUMETE ISIGYTI MUSU KNYGYNUOSE.
Nueini į www.amazon.com arba www.amazon.co.uk, susirandi, ko nori, tada kreipiesi į knygyną Humanitas ir jie tau ją parsiunčia. Moki tik knygos kainą, už parsiuntimą nemoki, bet siuntimas užtrunka ilgėliau.
Gali pati iš amazonės siųstis, bet siuntimasis nemažai kainuoja.