Įkraunama...
Įkraunama...

Gėlių, kaktusų auginimo knygos, žurnalai

Aš skaitau laikraštį ,,daržas+ sodas+ namai", randu daug naudingų patarimų. ax.gif Preitais metai prenumeravau ,,Sodo spalvas", bet man nelabai patiko, nes labai daug žurnale tų reklamų, nors yra ir naudingų straipsnių. Dar ieškau patarimų knygoje ,,Sodo gėlės", čia daug naudingų žinių, bet ne apie visas gėles šioje knygoje aprašyta, nes knyga versta iš užsienio kalbos, matyt kitų gėlių ten neaugina.
Atsakyti
Man "Rasos" patinka. Renku patikusius,naudingus straipsnius,klijuoju susiteminus i atskirus sasiuvinius.Gale pasidarius turini,pagal ji lengva rasti.Tokiu turiu 5 didelius sasiuvinius,dar mazesniu.Neskaitant knygu.Jei ka domintu apie augalus-turiu ir parduot.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2006 04 03, 22:17)
Man "Rasos" patinka. Renku patikusius,naudingus straipsnius,klijuoju susiteminus i atskirus sasiuvinius.Gale pasidarius turini,pagal ji lengva rasti.

va čia tai tikro profesionalo požiūris thumbup.gif betgi darbo kiek susiklijuot viską, nors pasvarsčius ne mažiau jo reikia ir kai žinai kad kažkur skitei ir tenka perverst visą kolekciją literatūros biggrin.gif
Atsakyti
"Rasas" prenumeravau nuo pat pirmo numerio. Turiu visus komplektus iki šių metų. Dabar jau nebeprenumeruoju. Pradėjo straipsniai kartotis, rašoma dažniausiai apie tą patį, ką ir kituose leidiniuose rašo. Gera idėja išsikirpti patikusius straipsnius, bet man gaila karpyti. Jeigu kas labai patinka, nukopijuoju į kompą arba atsispausdinu. Nors turiu nemažai iškarpų iš Lietuvos ryto Sodo lapo, kuris anksčiau būdavo tikrai neblogas, iš kitų leidinių, skirtų ne vien sodininkams.
Atsakyti
Perku `Rasas`, `Sodo spalvas`, bet vis reciau ir reciau, nes internete randu visa reikalinga info.
Pacios paziurekit -
www.rojaussodai.lt ,
www.davesgarden.com,
www. gardenweb.com
Ai dar prenumeruoju `The english garden`, `Fine gardening` tongue.gif
Atsakyti
Gal dar ankstoka siulyti uzsukt i tinklapi www.sodai.mums.lt ,kadangi jame dar tik "griauciai"..Gal kiek veliau info bus daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2006 04 05, 21:32)
Gal dar ankstoka siulyti uzsukt i tinklapi  www.sodai.mums.lt  ,kadangi jame dar tik "griauciai"..Gal kiek veliau info bus daugiau.


Na, ne tik "griaučiai". O info su kiekviena diena daugėja 4u.gif Šaunus tinklapis thumbup.gif
Atsakyti



Perku sodo spalvas turiu daug knygų apie gėles , bet kai daug nežinomu augalų , paskutiniu metu perku enciklopedijas apie augalus.
Atsakyti
Regila, tavo tinklapis tikrai šaunus thumbup.gif turiu interneto favorituose skyrelį "Apželdinimas" tai www.sodai.mums.lt jau atsirado ten 4u.gif
Atsakyti
Nebežinojau, kur skelbti doh.gif :

Gal kam reikia idealios būklės knygos anglų kalba "The world encyclopedia of CACTI and SUCCULENTS", 256 p., 2002 metų. Norėčiau 30 litų smile.gif Rašyti a.ž., jei kam reiks mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
g.gif GAL KAS ZINO IS KUR BUTU GALIMA PARSISIUSTI KNYGU, ZURNALU APIE GELES, PUOKSCIU DARYMA...GALI BUTI IR NELIETUVISKAI. KOKIAS KNYGAS PATARTUMETE ISIGYTI MUSU KNYGYNUOSE. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilėvit @ 2007 05 29, 00:36)
g.gif GAL KAS ZINO IS KUR BUTU GALIMA PARSISIUSTI KNYGU, ZURNALU APIE GELES, PUOKSCIU DARYMA...GALI BUTI IR NELIETUVISKAI. KOKIAS KNYGAS PATARTUMETE ISIGYTI MUSU KNYGYNUOSE.  4u.gif



Nueini į www.amazon.com arba www.amazon.co.uk, susirandi, ko nori, tada kreipiesi į knygyną Humanitas ir jie tau ją parsiunčia. Moki tik knygos kainą, už parsiuntimą nemoki, bet siuntimas užtrunka ilgėliau.
Gali pati iš amazonės siųstis, bet siuntimasis nemažai kainuoja.
Atsakyti