As turiu "Kambariniu augalu prieziuros vadova" - Jane Bland ir Williamas Davidsonas . Man ji l.patinka Rinkausi ja todel, kad prie kiekv.rusies yra nuotraukos: kaip atrodo sveikas augalas, kaip atrodo iv.kenkeju pakenktas augalas (nuotraukos - nes kitose knygose - tik piesinukai). Va tu nuotraukyciu su kenkejais ties kiekv.augalu galetu buti dar daugiau...
QUOTE (remka @ 2004 10 05, 17:18) |
O kada tu uzsisakei?????As penktadieni,bet dar negavau? |
Ketvirtadieni velai vakare. Nepergyvenk, manau ryt turetum gaut
kashkada senai senai pirkau tokia knyga, "geliu enciklopedija" brangei tais laikais kainavo, cia ta kur ant virshaus ciklamenai ar kas ten numieshta, neacimenu, o ir knygos ner shalia kad paveiziet. tai va cia ta ish serijos kur da buvo sodo geles ir t.t. tokia stora.
o sheip mano nuomone knygose apie geles kaip ir betkuriose kitose knygose paimkim ar kulinarija ar zvejyba ar galu gale dar bala zino ka, ten niekad nesuzinosi viso to iki galo... tai va mano nuomone gereusia knyga yra gyvenimas, kai augini ir ziuri kas jom tinka kas ne, zinoma pasitaiko klaidu bet augalu auginimo principai lieka vis tie patys. o vis leidziamos knygos yra brangios ir kaip nebutu gaila vis mazeu informatyvios... pasitenkinama kaip maziems vaikams prikraut spalvotu foto ir lyg tuo viskas butu baigta. kas augina ir domisi tuo manau suprato tai va.
didzeusias info kiekis manau butu gautas ish bendra uzsiemima turinciu zmoniu nei ish knygu, juolab kad ju info ir $ santykis labai jau skiriasi.
o sheip mano nuomone knygose apie geles kaip ir betkuriose kitose knygose paimkim ar kulinarija ar zvejyba ar galu gale dar bala zino ka, ten niekad nesuzinosi viso to iki galo... tai va mano nuomone gereusia knyga yra gyvenimas, kai augini ir ziuri kas jom tinka kas ne, zinoma pasitaiko klaidu bet augalu auginimo principai lieka vis tie patys. o vis leidziamos knygos yra brangios ir kaip nebutu gaila vis mazeu informatyvios... pasitenkinama kaip maziems vaikams prikraut spalvotu foto ir lyg tuo viskas butu baigta. kas augina ir domisi tuo manau suprato tai va.
didzeusias info kiekis manau butu gautas ish bendra uzsiemima turinciu zmoniu nei ish knygu, juolab kad ju info ir $ santykis labai jau skiriasi.
QUOTE (Sniegute @ 2004 10 05, 17:54) |
Jua gavau ta knygele galetu joje vien apie kaktusus rasyt dar apie agavas dar dovanu ir uzrasu knygute buvo prideta |
As irgi jau vakar pasiemiau is knygyno siuntinuka
P.s. o tau nebuvo ideta i vokeli nario kortele?
...............o as negavau dar
................kazi kodel veluoja pas mane??Man turi pristatyti i pasta!
................kazi kodel veluoja pas mane??Man turi pristatyti i pasta!
QUOTE (viksrelis @ 2004 10 06, 11:47) |
P.s. o tau nebuvo ideta i vokeli nario kortele?[/color] |
Buvo tik dar nesuprantu kam jin reikalinga
QUOTE (Sniegute @ 2004 10 06, 21:53) | ||
Buvo tik dar nesuprantu kam jin reikalinga |
Gali naudoti atsiimant, nereiks paso nestis
QUOTE (Sinuhe @ 2004 10 06, 15:14) |
aš vis pasitaikius progai vaikų parsinešu |
ir man prigriebk kokiu nors graziu
QUOTE (viksrelis @ 2004 10 07, 07:49) | ||||
Gali naudoti atsiimant, nereiks paso nestis |
Aaaaaaaaaa, aisku dekui uz info
...........o as dar knygos negavau! Nu virsune,visi kas uzsisake jau turi,o man dar jokiu ziniu is pasto,daugiau pastu nepasikliausiu
QUOTE (remka @ 2004 10 11, 16:14) |
...........o as dar knygos negavau! Nu virsune,visi kas uzsisake jau turi,o man dar jokiu ziniu is pasto,daugiau pastu nepasikliausiu |
blin vakar uzsukom i knygyna su zmona... ir kiekvienas pasuko sawo keliu, ji vienokiu ieshkot o ash aisq pas kaktusus tai va tik viena beda, tos knygos tokios brangios, vot ir nusprendom su zmona kad kas menesi pirksim po viena gera knyga super ideja... tikimes sukaupt dydele biblioteka tada statysim tokia spyyynta kad kopeciu reiketu
tiesa, kaip jus cia visi per pashta perkat? kiba pigeu buna? ar kame cia spyglys?