QUOTE(medauskaite @ 2006 10 06, 14:38)
ir as labai dekinga uz tai kad pasidalinot savo patirtimi. dabar man zymiai aiskiau kaip pradeti ir kokia tvarka primaitinti...
bet iskilo vienas klausimas: jei vaikelis valgo tyreles, koseles ir t.t. tai kaip su M. P.? juk tuomet vaikutis maziau jaucia alki ir maziau, reciau nori zisti? ir ar tada nesumazes M.P.? nenoreciau kad dingtu pienelis taip anksti...
kol dar sumazes MP tai praeis nemazai laiko, nes tu pradesi duoti tik karta dienoj darzovienes ir tai po sauksteli. paskui didinsi po truputi, bet vaikas vis tiek po valgio jis nori atsigerti del to zinda kruti.gali buti kad nakti jis dazniau kelsis ir nores papo

nes reikes daugiau jam skysciu

nu as pasidalinsiu patirtim pradejau nuo darzovieniu

tik nepatariu is visos sirdies

nepradek nuo vaisiu tyreliu

nes gali bedos tureti. virta bulve su morka pati geriausia pradzia, zinoma jei tavo lelius viduriuoja, tai nuo ryziu tyres

paskui po keliu dienu i darzoviene ivesk cukinijos gabaliuka, kita karta brokolio pabandyk tik tuos ziedukus be kotu

taip ir maitink

as po dvieju savaiciu, turbut pradejau duoti vakarais nu apie 6 ar 7val avizu koseles. tik nepradek nuo grikiu, kaip viena mama rase kad nuo grikiu pradejo

negalima nes jie labai stiprus ir leliaus skrandis nepriima, skaiciau kad geriausia duoti avizas, ryzius ir jei nera alergijos kviecius, o paskutineje vietoje jau kai pauges duoti grikius

tai va mes jau valgom tris kartus dienoj, o tarp valgiu pradejau duoti vaisines tyreles po kelis saukstelius ir viskas, esam sveiki druti
Papildyta:
QUOTE(dziaugsmelis @ 2006 10 06, 19:37)
o tai kiek tavo maziukui laiko. nes siaip as va buvau neseniai paskaitoje apie primaitinima. tai sake, maitinti kose, jau atsigerus pienuko. jei dar truks, tai valgys, jei netruks tai ne ir nereikia kisti.
o jei jau po sesto men vaikas gerai kerta koses tai manau nebaisu, kad to pienuko sumazes. juk jis nedings, tik prisitaikys pria vaiko poreikiu
o cia tai man idomiai kad pirmiausia duoti vaikui mp paskui koses

nu jo vaikas prigers to pieno o tai kaip koses isiulyti jei jis sotus

kazka gal praklausei.po primaitinimo tai reikia duoti atsigerti mp, bet pries