QUOTE(Lemyna @ 2009 08 17, 16:50)
Mano mama žiemai juos vakuoja
Žinokit labai skanu
jei domins receptukas, pasakykit.
QUOTE(regna @ 2009 08 18, 01:08)
Patisonai skanu konservuoti su agurkais.
Aš,juos įdarau su faršu{truputėlį apverdu pasūdytame vandenyje}
Išskobiu vidų įdarau faršu,sumaišytu su poru,arba svogūnu ,man poru skaniau itarkuoju morką įdedu sviesto,galima grietinės.
Uždengiu kepurele,kepu orkaitėje folijoje,galima troškinti inde,reikia įdėti grietinėlės,ar grietinės.
Man skanu,močiutė.
manau turetu but skanu vakuoti, bet matyt neverta prasidet su dviem. o su agurku traukiniu pavelavau, padabni agurkai 3-3,5 lt kilas. tai jau manau neapsimoka
o troskint reiks pabandyt, skonis turbut panasus i cukinijos? gal ir blynai iseitu?