Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik...

Gali įdarytus baklažanus daryt, man atrodo kažkur yra temelė apie juos. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 08 04, 22:38)
Ką patartumt padaryt iš baklažano? blush2.gif
Guli savaitę šaldytuve ir nejuda..
patraukliai atrodo baklažanų suktinukia? bet ką vidun dėt? nelabai gal kažką tokio ir turiu kas tinktų.. nors tiesą pasakius neišmanau kas prei jo tiktų.. blush2.gif
gal kas amne paprotintų? g.gif

kepu a la baklazanu apkepa - sluoksnis baklazanu griezineliu, barstau prieskoniais, sluoksnis pomidoru griezineliu, tarkuoto fermentinio surio, vel prieskoniai, paskutinis sluoksnis vel baklazanai ir visa sita dalyka uzpilu kiausinio pieno ir miltu plakiniu (kaip omletui) kepti orkaitei apie 30 min... labai skanu su virtumis bulvemis thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas patartų kokias skanias, paprastas ir nebrangiai pagaminamas salotas su lęšiais? 4u.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Turiu saldytuve visciuku broileriu skilveliu blush2.gif Gal zinok ka galima pagaminti is ju blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 08 06, 19:11)
Gal kas patartų kokias skanias, paprastas ir nebrangiai pagaminamas salotas su lęšiais4u.gif

lešiai
2 virti kiaušiniai
gabalėlis kumpio rūkyto
kas mėgsta - svogūnas
majonezas
prieskoniai
viską supjaustyti smulkiais kubeliais,pridėti prieskoniu,majonezo.
man laaaabi skanu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2009 08 06, 21:48)
Labuka  4u.gif

Turiu saldytuve visciuku broileriu skilveliu  blush2.gif Gal zinok ka galima pagaminti is ju  blush2.gif  4u.gif

Man labai patinka troškiniai su įvairiais priedais.
Tarkime morkytė,petražolės,saliero gabaliukas{visas držoves sutarkuoju eiliškumo tvarka pakepinu ant sviesto .
Prieš tai,aš juos gerai apdoroju,paverdu{dažniausiai paukštienos natūraliame buljone},prieskonius dedu paagal save,neaštrius,kad nepakenktų daržovių skoniui.
Pačioje pabaigoje įpilu grietinėlės.
Valgome su bulvių koše.
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 08 06, 22:41)
lešiai
2 virti kiaušiniai
gabalėlis kumpio rūkyto
kas mėgsta - svogūnas
majonezas
prieskoniai
viską supjaustyti smulkiais kubeliais,pridėti prieskoniu,majonezo.
man laaaabi skanu wub.gif

Labai ačiū!

O kiek čia lęšių pagal šį receptuką? pusė pakelio ar daugiau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 08 07, 09:50)
O kiek čia lęšių pagal šį receptuką? pusė pakelio ar daugiau? 4u.gif

blush2.gif biški daugiau nei pusė. viskas priklauso kiek kumpio turi rolleyes.gif o kiaušai jei nepatinka, gali "dozę" pamažint..
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 08 06, 23:10)
Tarkime morkytė,petražolės,saliero gabaliukas{visas držoves sutarkuoju eiliškumo tvarka pakepinu ant sviesto .
Prieš tai,aš juos gerai apdoroju,paverdu{dažniausiai paukštienos natūraliame buljone},prieskonius dedu paagal save,neaštrius,kad nepakenktų daržovių skoniui.
Valgome su bulvių koše.

mhmmm taip labai skanu buna! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 08 06, 23:10)
Valgome su bulvių koše.

Aciu uz receptuka thumbup.gif Siandien gaminsiu essen.gif
Atsakyti
gal kas turi minciu ka galeciau nuveikti su ganetinai prinokusiais pomidorais? turiu ju nemaza kalniuka saldytuve, is kaimo prisiveziau,bet kadangi naminiai tai labai greitai noksta ir minksteja...idaryti juos jau nelabai iseis... gal kas kokiu patarimu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 08 11, 18:43)
gal kas turi minciu ka galeciau nuveikti su ganetinai prinokusiais pomidorais? turiu ju nemaza kalniuka saldytuve, is kaimo prisiveziau,bet kadangi naminiai tai labai greitai noksta ir minksteja...idaryti juos jau nelabai iseis... gal kas kokiu patarimu? ax.gif

Pomidor7 sultis žiemai mirksiukas.gif jei mėgstat, mes daug jų prisidarom, o tam ypač tinka labai sunokę pomidorai thumbup.gif
Atsakyti