Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik...

ka moterytes patarsit greito is baklazano pasigaminti? ax.gif
Atsakyti
smile.gif tikiu kad skanu bet noriu padaryt is jos antra patiekala kadangi as jos daug turiu tai va jai liktu galeciau ir sumustinuku dar padaryti smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gerda23 @ 2012 10 17, 15:19)
smile.gif tikiu kad skanu bet noriu padaryt is jos antra patiekala kadangi as jos daug turiu tai va jai liktu galeciau ir sumustinuku dar padaryti  smile.gif  smile.gif



Aš tai kažkada kepiau bulvinius kotletukus su žuvim. Turėjau likusių virtu bulvių, rūkytos žuvies. Sumaliau bulvės, pakepinta svogūna, įdėjau smulkiai smulkiai supjaustytą žuvį, kiaušinį... Kotletukus padariau ir pavoliojusi džiuvėsėliuose iškepiau.
Dar gal ir kokiems makaronams padažą sumeistraut su tokia žuvimi galima pabandyti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gerda23 @ 2012 10 17, 15:52)
Sveikos turiu šiuo metu tik rūkytos zuvies ( tik nepamenu pavadinimo) gal patarsit ka su ja būtų galima padaryt, lyg galvojau gal apkepo kept kokio kad žuvis, daržovė kokiair bulvių košės ir į orkaitę kaip manot skanu butų? smile.gif


Vyras daro nerealiai skanią mišrainę/užtepą: sumaigo žuvį, prideda svogūno, kons. žirnelių, majonezo ir - ant batono. Na, tikiuosi visus ingredientus iššifravau g.gif
Oi, užsimaniau, reiks duot užuominą, kad vėl norim blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ferdinanda123 @ 2012 10 17, 16:18)
ka moterytes patarsit greito is baklazano pasigaminti?  ax.gif

Nepamanykit, kad ignoruojam, bet neprigyja kažkaip jis pas mane... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ferdinanda123 @ 2012 10 17, 16:18)
ka moterytes patarsit greito is baklazano pasigaminti?  ax.gif

Darykit troskini pvz. mesa/paprika/baklazanas/pomidorai 4u.gif
Atsakyti
Mano talkininkai baigė darbus, tai net liūdna kažkaip pasidarė, kai nebereik katilų makaluot unsure.gif Man tai buvo toks smagus iššūkis rolleyes.gif , nors keikiau susiriesdama.
Dabar dar vieną iššūkį susiradau - baigt dorot obuolių derlių.
Jau jų užderėjo doh.gif bigsmile.gif Marmeladų privirta, pyragų - išbandyta (bėda ta, kad pyragui tereikia daugiausia 8-10 obuolių) O ką dar darot iš daaaug obuolių?
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2012 10 21, 20:29)
O ką dar darot iš daaaug obuolių?

Obuoliu sultys, suris, pvz smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2012 10 21, 21:29)
O ką dar darot iš daaaug obuolių?

iš daug ne,bet nors kiek pamažinsit jai mėgstat aišku...nupjauni obuoliui viršūnėlę,išskobi sėklas viduj...nusiperki "studentų džiaugsmo",dedi į obuolį,užpili medumi (negailėkit) arba kondencuotu pienu,uždengi nupjauta kepurėle,taip paruoštus obuoliukus dedi į indą pateptą sviestu ir šauni orkaitėn 180-200 laipsnių,kai obuoliukas gražiai apkepa trauki ir apibarstę pudra skanaujama...dukros desertas ir sveika ir skanu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E.V.A: 22 spalio 2012 - 17:13
Ačiū, bandysim. Kaip tik kondensuoto pieni indelis pradarytas biggrin.gif

QUOTE(Masiania* @ 2012 10 21, 21:41)
Obuoliu sultys, suris, pvz smile.gif


Jau tų sulčių sočiai doh.gif
O sūris - valgyt skanu, bet virt... doh.gif rolleyes.gif
Nežinau, ar pasiryšiu tiek laiko makaluoti jį. Gaila laiko unsure.gif blush2.gif
Pagalvojau, kokia aš bjauri... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 23 spalio 2012 - 13:45
QUOTE(pašnekutė @ 2012 10 23, 14:44)
Ačiū, bandysim. Kaip tik kondensuoto pieni indelis pradarytas biggrin.gif 
Jau tų sulčių sočiai doh.gif
O sūris - valgyt skanu, bet virt...  doh.gif  rolleyes.gif
Nežinau, ar pasiryšiu tiek laiko makaluoti jį. Gaila laiko  unsure.gif  blush2.gif
Pagalvojau, kokia aš bjauri...  blush2.gif  ax.gif


Tai jeigu jau marmeladų privirta, sulčių prispasutą, pyragų prikepta ir t.t. siūlau juos valgyt biggrin.gif sudėjus juos šaltoje vietoje, pvz. rūsyje, jie išliks puikūs iki pavasario. Galima ir atvirkščiai: džiovinti obuolius.
O šiaip obuolius galima naudoti blynelių įdarui.
Obuolienę virėt? g.gif man labai skanu obulienė su bulviniais blynais.
Atsakyti
QUOTE(Sveikatele* @ 2012 10 23, 18:38)
Tai jeigu jau marmeladų privirta, sulčių prispasutą, pyragų prikepta ir t.t. siūlau juos valgyt biggrin.gif sudėjus juos šaltoje vietoje, pvz. rūsyje, jie išliks puikūs iki pavasario. Galima ir atvirkščiai: džiovinti obuolius.
O šiaip obuolius galima naudoti blynelių įdarui.
Obuolienę virėt? g.gif man labai skanu obulienė su bulviniais blynais.


Tai va, kad visko primarmulinau - obuolienių, marmalienių, sulčių, o obuoliai nesibaigia. Na, jie tuoj naturaliai pasibaigs - supus. O rūsy neišsilaikys krituoliai. Laikom skintus dėžėse. Ir pardavėm nemažai. Nuuuu žooooodžiu... doh.gif O pūdyt - gaila doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 23 spalio 2012 - 18:04
QUOTE(pašnekutė @ 2012 10 23, 18:03)
Tai va, kad visko primarmulinau - obuolienių, marmalienių, sulčių, o obuoliai nesibaigia. Na, jie tuoj naturaliai pasibaigs - supus. O rūsy neišsilaikys krituoliai. Laikom skintus dėžėse. Ir pardavėm nemažai. Nuuuu žooooodžiu...  doh.gif  O pūdyt - gaila  doh.gif


Man pats skaniausias dalykas prie vistienos,kalakutienos,antienos - marinuoti obuoliai.
Na gal nemarinuoti,nezinau kaip pavadinti g.gif Mociute vadindavo kompotu ziemai.Pridedavo pilna trilitrini stiklaini obuoliu(tik rusies nezinau),kelis kartus uzpildavo sirupu ir uzsukdavo stiklainius.Beje taip ir slyvas padarydavo .
Kaledom kai kepdavo anti tai sitais obuoliukais ir slyvom iskepta apdedavo... wub.gif
Laaabai skanu. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gurmans: 23 spalio 2012 - 18:17