ka moterytes patarsit greito is baklazano pasigaminti?
QUOTE(gerda23 @ 2012 10 17, 15:19)
tikiu kad skanu bet noriu padaryt is jos antra patiekala kadangi as jos daug turiu tai va jai liktu galeciau ir sumustinuku dar padaryti
Aš tai kažkada kepiau bulvinius kotletukus su žuvim. Turėjau likusių virtu bulvių, rūkytos žuvies. Sumaliau bulvės, pakepinta svogūna, įdėjau smulkiai smulkiai supjaustytą žuvį, kiaušinį... Kotletukus padariau ir pavoliojusi džiuvėsėliuose iškepiau.
Dar gal ir kokiems makaronams padažą sumeistraut su tokia žuvimi galima pabandyti...
QUOTE(gerda23 @ 2012 10 17, 15:52)
Sveikos turiu šiuo metu tik rūkytos zuvies ( tik nepamenu pavadinimo) gal patarsit ka su ja būtų galima padaryt, lyg galvojau gal apkepo kept kokio kad žuvis, daržovė kokiair bulvių košės ir į orkaitę kaip manot skanu butų?
Vyras daro nerealiai skanią mišrainę/užtepą: sumaigo žuvį, prideda svogūno, kons. žirnelių, majonezo ir - ant batono. Na, tikiuosi visus ingredientus iššifravau
Oi, užsimaniau, reiks duot užuominą, kad vėl norim
Papildyta:
QUOTE(ferdinanda123 @ 2012 10 17, 16:18)
ka moterytes patarsit greito is baklazano pasigaminti?
Nepamanykit, kad ignoruojam, bet neprigyja kažkaip jis pas mane...
QUOTE(ferdinanda123 @ 2012 10 17, 16:18)
ka moterytes patarsit greito is baklazano pasigaminti?
Darykit troskini pvz. mesa/paprika/baklazanas/pomidorai
Mano talkininkai baigė darbus, tai net liūdna kažkaip pasidarė, kai nebereik katilų makaluot Man tai buvo toks smagus iššūkis , nors keikiau susiriesdama.
Dabar dar vieną iššūkį susiradau - baigt dorot obuolių derlių.
Jau jų užderėjo Marmeladų privirta, pyragų - išbandyta (bėda ta, kad pyragui tereikia daugiausia 8-10 obuolių) O ką dar darot iš daaaug obuolių?
Dabar dar vieną iššūkį susiradau - baigt dorot obuolių derlių.
Jau jų užderėjo Marmeladų privirta, pyragų - išbandyta (bėda ta, kad pyragui tereikia daugiausia 8-10 obuolių) O ką dar darot iš daaaug obuolių?
QUOTE(pašnekutė @ 2012 10 21, 20:29)
O ką dar darot iš daaaug obuolių?
Obuoliu sultys, suris, pvz
QUOTE(pašnekutė @ 2012 10 21, 21:29)
O ką dar darot iš daaaug obuolių?
iš daug ne,bet nors kiek pamažinsit jai mėgstat aišku...nupjauni obuoliui viršūnėlę,išskobi sėklas viduj...nusiperki "studentų džiaugsmo",dedi į obuolį,užpili medumi (negailėkit) arba kondencuotu pienu,uždengi nupjauta kepurėle,taip paruoštus obuoliukus dedi į indą pateptą sviestu ir šauni orkaitėn 180-200 laipsnių,kai obuoliukas gražiai apkepa trauki ir apibarstę pudra skanaujama...dukros desertas ir sveika ir skanu
Ačiū, bandysim. Kaip tik kondensuoto pieni indelis pradarytas
Jau tų sulčių sočiai
O sūris - valgyt skanu, bet virt...
Nežinau, ar pasiryšiu tiek laiko makaluoti jį. Gaila laiko
Pagalvojau, kokia aš bjauri...
QUOTE(Masiania* @ 2012 10 21, 21:41)
Obuoliu sultys, suris, pvz
Jau tų sulčių sočiai
O sūris - valgyt skanu, bet virt...
Nežinau, ar pasiryšiu tiek laiko makaluoti jį. Gaila laiko
Pagalvojau, kokia aš bjauri...
QUOTE(pašnekutė @ 2012 10 23, 14:44)
Ačiū, bandysim. Kaip tik kondensuoto pieni indelis pradarytas
Jau tų sulčių sočiai
O sūris - valgyt skanu, bet virt...
Nežinau, ar pasiryšiu tiek laiko makaluoti jį. Gaila laiko
Pagalvojau, kokia aš bjauri...
Jau tų sulčių sočiai
O sūris - valgyt skanu, bet virt...
Nežinau, ar pasiryšiu tiek laiko makaluoti jį. Gaila laiko
Pagalvojau, kokia aš bjauri...
Tai jeigu jau marmeladų privirta, sulčių prispasutą, pyragų prikepta ir t.t. siūlau juos valgyt sudėjus juos šaltoje vietoje, pvz. rūsyje, jie išliks puikūs iki pavasario. Galima ir atvirkščiai: džiovinti obuolius.
O šiaip obuolius galima naudoti blynelių įdarui.
Obuolienę virėt? man labai skanu obulienė su bulviniais blynais.
QUOTE(Sveikatele* @ 2012 10 23, 18:38)
Tai jeigu jau marmeladų privirta, sulčių prispasutą, pyragų prikepta ir t.t. siūlau juos valgyt sudėjus juos šaltoje vietoje, pvz. rūsyje, jie išliks puikūs iki pavasario. Galima ir atvirkščiai: džiovinti obuolius.
O šiaip obuolius galima naudoti blynelių įdarui.
Obuolienę virėt? man labai skanu obulienė su bulviniais blynais.
O šiaip obuolius galima naudoti blynelių įdarui.
Obuolienę virėt? man labai skanu obulienė su bulviniais blynais.
Tai va, kad visko primarmulinau - obuolienių, marmalienių, sulčių, o obuoliai nesibaigia. Na, jie tuoj naturaliai pasibaigs - supus. O rūsy neišsilaikys krituoliai. Laikom skintus dėžėse. Ir pardavėm nemažai. Nuuuu žooooodžiu... O pūdyt - gaila
QUOTE(pašnekutė @ 2012 10 23, 18:03)
Tai va, kad visko primarmulinau - obuolienių, marmalienių, sulčių, o obuoliai nesibaigia. Na, jie tuoj naturaliai pasibaigs - supus. O rūsy neišsilaikys krituoliai. Laikom skintus dėžėse. Ir pardavėm nemažai. Nuuuu žooooodžiu... O pūdyt - gaila
Man pats skaniausias dalykas prie vistienos,kalakutienos,antienos - marinuoti obuoliai.
Na gal nemarinuoti,nezinau kaip pavadinti Mociute vadindavo kompotu ziemai.Pridedavo pilna trilitrini stiklaini obuoliu(tik rusies nezinau),kelis kartus uzpildavo sirupu ir uzsukdavo stiklainius.Beje taip ir slyvas padarydavo .
Kaledom kai kepdavo anti tai sitais obuoliukais ir slyvom iskepta apdedavo...
Laaabai skanu.