Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik...

Dar galit padaryt pomidorine sriuba smile.gif , bus puiki proga pomidoru likucius pribaigt
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2012 10 12, 14:31)
Oi kaip jus suprantu, tik as turiu 3 talikininkus beveik 2 menesiams. Atrodo toki kalna pagaminu, o kai po visko pamatau tik tuscius puodus, tai neviltis apima.Kaip merginos jau patare kelis kartus viriau karka, sotu, skanu ir po to dar sriubos puodas, plovas, troskiniai orkaiteje, kugelis su farsu ar vistiena, troskintos desreles su raugintais kopustais, plovas, paprikos idarytos farsu, tirstos sriubos (buvo labai patenkiti), dar gaminau piemenu pyraga.


friends.gif Apsikabinkim ir pasiguoskim, paverkim viena kitai ant peties console.gif
Dabar galvoju rytdienai apie barščius su ausytėmis (koldūnai išvirt barščiuose). O koldūnams buvo maxėj nuolaida ax.gif

O kas tas piemenų pyragas?
Papildyta:
smile.gif+2012 10 12, 18:29-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 10 12, 18:29)
Dar galit padaryt pomidorine sriuba smile.gif , bus puiki proga pomidoru likucius pribaigt


Oi, kad nėr pas mus tų pomidorų likučių. O pirkt ir dar tokiais kiekiais... Na, nebent konservuoti kažkokie buvo nebrangūs...
Atsakyti
Piemenu pyragas tai farsdas uzkeptas bulviu kose smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 10 12, 18:41-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 10 12, 18:41)
Piemenu pyragas tai farsdas uzkeptas bulviu kose smile.gif


O, tai liux bigsmile.gif
O gal dar kas žino apie šiupininę košę?
Kažką girdėjau kad iš visokių kruopų, bet kaip ten kas, tiksliai nežinau...
Atsakyti
Jus gal apie silkine kose?
Atsakyti
smile.gif+2012 10 12, 18:47-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 10 12, 18:47)
Jus gal apie silkine kose?


Na, šiupinys ir šilkinė košė turėtų skirtis (bent jau kiek aš įsivaizduoju). Kiek žinau, tai šilkinė kažkaip su bulvėm, o šiupinys turėtų būt iš įvairių kruopų, žirnių, mėsos ir dar kažko, žodžiu, daug ingredientų.
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2012 10 12, 15:31)
Oi kaip jus suprantu, tik as turiu 3 talikininkus beveik 2 menesiams. Atrodo toki kalna pagaminu, o kai po visko pamatau tik tuscius puodus, tai neviltis apima.Kaip merginos jau patare kelis kartus viriau karka, sotu, skanu ir po to dar sriubos puodas, plovas, troskiniai orkaiteje, kugelis su farsu ar vistiena, troskintos desreles su raugintais kopustais, plovas, paprikos idarytos farsu, tirstos sriubos (buvo labai patenkiti), dar gaminau piemenu pyraga.

As talkai kepciau kugeli be mesos biggrin.gif. Kai alkani labai skanu ir paprastas biggrin.gif. Jusu talka gali uzsibut ir ilgiau nuo tokio gero maitinimo.
Manyciau, kad nereikia pamirsti ir keptu kiausiniu, sumustiniu prie arbatos. Galite prikepti kalna paprastu blynu ir patiekt su turima uogiene, pienu ar arbata wink.gif.
Atsakyti
Turiu tik morka. Man ja panaudoti pagal paskirti ar nuskusti ir suvalgyti?
Atsakyti
QUOTE(Dinamitas @ 2012 10 13, 10:09)
Turiu tik morka. Man ja panaudoti pagal paskirti ar nuskusti ir suvalgyti?

Jei tau ir dar kazkur ja tinka panaud, tai panaudok ir suvalgyk, o kam ja skusti?! Uzteks nuplaut (tikiuosi vandens turi), tai ir vitaminu daugiau gausi, nes atrodo, kad ju trukumas pas tave wink.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2012 10 12, 23:50)
As talkai kepciau kugeli be mesos biggrin.gif. Kai alkani labai skanu ir paprastas biggrin.gif. Jusu talka gali uzsibut ir ilgiau nuo tokio gero maitinimo.
Manyciau, kad nereikia pamirsti ir keptu kiausiniu, sumustiniu prie arbatos. Galite prikepti kalna paprastu blynu ir patiekt su turima uogiene, pienu ar arbata wink.gif.


Ataskaita:
jau dariau troškinį a'la balandėliai, tirštą kopūstų sriubą su frikadelėmis, barščius su "ausytėmis" (koldūnai). Kadangi buvo tiršta, tai kitą dieną likusius kelis koldūnus išgriebiau ir padariau nebetirštus barščius ir kugelį. Šiandien vyrai pasišildė kugelio likučius ir barščius. Dabar vėl privalau kažką sukurpti rytdienai doh.gif mega_shok.gif Tikriausiai ką nors su makaronais, nes bulvėm užsiimt neturiu nuotaikos unsure.gif

O kalną blynų negaliu prikept, nes ryte anksti dingstu į darbą, turiu priruošt iš vakaro visko. Bet idėją gerą pametėjot - darysiu blynus su faršo įdaru bigsmile.gif Arba žemaičius (teks bulves skust unsure.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 15 spalio 2012 - 15:00
Sveikos turiu šiuo metu tik rūkytos zuvies ( tik nepamenu pavadinimo) gal patarsit ka su ja būtų galima padaryt, lyg galvojau gal apkepo kept kokio kad žuvis, daržovė kokiair bulvių košės ir į orkaitę kaip manot skanu butų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gerda23 @ 2012 10 17, 15:52)
Sveikos turiu ?iuo metu tik r?kytos zuvies ( tik nepamenu pavadinimo) gal patarsit ka su ja b?t? galima padaryt, lyg galvojau gal apkepo kept kokio kad ?uvis, dar?ov? kokiair bulvi? ko??s ir ? orkait? kaip manot skanu but?? smile.gif

As pvz su rukyta suvim darau sumustinukus, sutarkuoju morka, truputi cesnako, sumaisau su majonezu, o ant virsaus uzdedu rukytos zuvies (dazniausiai skumbre )
Atsakyti