QUOTE(pašnekutė @ 2012 10 11, 16:54)
Na, jūs vis patariat sunkiais atvejais, tai gal ir man patarsit...
Turiu tik... talkos kokioms 2 savaitėms...
Jie panorėjo dirbt "nemokamai". Tai kaip ir turiu maitint. Tipo draugai/pažįstami. Vakar padariau kruopų/cukinijų bynų kalną, puodą barščių su bulvėm, katilą šaltienos. Dar vakare padariau katilą troškinio a"la balandėliai, išviriau bulvių ir liepiau vyrui pašildyt šiandien. Kai grįžau iš darbo, vos nenualpau, kai radau tuščius katilus ir dar 3 litrų indą šaltienos išvalgytą
Sėdžiu dabar ir galvoju, kad pinigais mokėti būtų buvę geriau. Ir gal net pigiau
Gal dar atsirastų patariančių, ką galima dar tokiais kiekiais talkai pagamint, kad visai nesubankrutuočiau ir nereiktų pusdienio virtuvėj praleist (neturiu tiek laiko kasdien) (nors ne į temą, bet neįsivaizduoju, kur paklaust apie katilais maisto gaminimą). Planuose dar sriuba su frikadelėmis ir kugelis. Čia mano fantazijai ir galas
o keli tie talkininkai yra? jie tik valgo ar ir darbus padaro?
Mus kelionės metu pamaitino plovu....
na mėsytės ten reikėjo gerokai paieškoti, ji buvo labai smulkiai supjaustyta... Bet TALKININKAMS bus kaip tik.
šiaip tai troškiniai labai tinka - dedi ką turi, maždaug subalansuodama ir troškini, skoniui -prieskoniai....
Kokią kruopų, pvz perlinių, košę su spirgų padažu...
taip pat nepamirškite makaronų patiekalų su faršo padažu...