Taip, keptos jos žiauriai skanios, o ypač tos plonos.
Kažin, kaimynai labai supyktų, jei balkone šašlykinę užsikūrtume?
QUOTE(Maze199 @ 2012 09 15, 16:55)
Taip, keptos jos žiauriai skanios, o ypač tos plonos.
Kažin, kaimynai labai supyktų, jei balkone šašlykinę užsikūrtume?
Kažin, kaimynai labai supyktų, jei balkone šašlykinę užsikūrtume?
na , jeigu pirktines zarijos, tai nemanau, kad supyktu . nebent uzpavydetu . O storos desreles geriau del to, kad jos buna sultingesnes mmm... ir as jau noriu ju
Įtariu, kad teks kentėt, nes paskui dar policiją iškvies, kai pro balkoną pradės rūkt dūmai
O orkaitėje keptos jos neskanios. Vieną kartą kepiau rankovėj, tai buvo žiauriai riebu, ir tikrai neskanu
O orkaitėje keptos jos neskanios. Vieną kartą kepiau rankovėj, tai buvo žiauriai riebu, ir tikrai neskanu
Balkone su pirktinem zarijom tikrai iseina kept, zinau, kad taip daugiabuty kepe draugai ir jokios nei gaisrines, nei policija neatvaziavo . Jeigu uzkurtumet malkas, vat tada laukit problemu .
o siaip juk savaitgalis, pasidarykit piknika kur gamtoj .
o siaip juk savaitgalis, pasidarykit piknika kur gamtoj .
Sunkiai išeis, nes draugas dirba, tai vat ir galvoju ką čia skanaus iš tų dešrų padarius jam vakarienei
QUOTE(Maze199 @ 2012 09 15, 16:13)
Įtariu, kad teks kentėt, nes paskui dar policiją iškvies, kai pro balkoną pradės rūkt dūmai
O orkaitėje keptos jos neskanios. Vieną kartą kepiau rankovėj, tai buvo žiauriai riebu, ir tikrai neskanu
O orkaitėje keptos jos neskanios. Vieną kartą kepiau rankovėj, tai buvo žiauriai riebu, ir tikrai neskanu
orkaitej ant groteliu kepkit ir bus skanios ir visai neriebios
Nelabai išeis su grotelėm, nes pas mane orkaitė elektrinė, tokia mažytė, ir ten grotelių nėra, ir nelabai jas ten įkiši. Ten tik viena kepimo blėka tinka
Paėmiau, išviriau aš tas dešras, dabar sumesiu į hotpan`ą, apkepsiu, kartu apkepsiu ir virtas bulves. Žiūrėsim kas bus
Paėmiau, išviriau aš tas dešras, dabar sumesiu į hotpan`ą, apkepsiu, kartu apkepsiu ir virtas bulves. Žiūrėsim kas bus
QUOTE(Maze199 @ 2012 09 15, 14:39)
Stovi šaldytuve šviežios dešrelės. Tos storosios. Gal patartumėte kaip jas skaniai paruošti? Kad būtų greita, nebrangu ir skanu.
Su kopustais patroskinti
QUOTE(Maze199 @ 2012 09 16, 16:25)
Nelabai išeis su grotelėm, nes pas mane orkaitė elektrinė, tokia mažytė, ir ten grotelių nėra, ir nelabai jas ten įkiši. Ten tik viena kepimo blėka tinka
Paėmiau, išviriau aš tas dešras, dabar sumesiu į hotpan`ą, apkepsiu, kartu apkepsiu ir virtas bulves. Žiūrėsim kas bus
Paėmiau, išviriau aš tas dešras, dabar sumesiu į hotpan`ą, apkepsiu, kartu apkepsiu ir virtas bulves. Žiūrėsim kas bus
Sekanciam kartui dekit i skarda vienu sluoksniu pjaustytas zalias bulves apslakstytas aliejumi, pabarstytas megiamasi prieskoniais ir pasaukite kepti i orkaite. Ipusejus kepimui ant bulviu dekite desreliu isklotines (perpjaukite skurele isilgai ir isskleiskite mesa viduje). Is desreliu isbege riebaliukai susigers i bulves ir bus labai skanu.
QUOTE(due drops @ 2012 09 16, 16:50)
Su kopustais patroskinti
Su kopūstais nebent rūkytos. Šviežios kažin ar čia tiktų
QUOTE(AkvileZ @ 2012 09 16, 17:30)
Sekanciam kartui dekit i skarda vienu sluoksniu pjaustytas zalias bulves apslakstytas aliejumi, pabarstytas megiamasi prieskoniais ir pasaukite kepti i orkaite. Ipusejus kepimui ant bulviu dekite desreliu isklotines (perpjaukite skurele isilgai ir isskleiskite mesa viduje). Is desreliu isbege riebaliukai susigers i bulves ir bus labai skanu.
Ačiū. Kita kartą bandysim
O čia mano "šedevras" iš dešrelių. Išviriau, ir hotpan`e pakepinau su virtom bulvėm. Valgėm su kečiupu ir kopūstų salotom.
QUOTE(cloudlet @ 2012 09 06, 22:08)
padėkit, turiu balto sūrio, šeimyna jo nelabai mėgsta, ką būtų galima iš jo pagaminti apart valgymo pasidarius sumuštinį prie arbatos
Oi, prisiminiau iš vaikystės - mama kepdavo tiesiai tokiose senose trybinėse metalinės emaliuotose lėkštės. Iš jų ir buvo valgoma
Ištirpindavo sviestą, sudėdavo griežinėliais pjaustytą baltą sūrį , pabarstydavo druska, truputį apkeldavo, apversdavo ir tada jau kepdavo iki galo - kol sūris imdavo lydytis, paskrusdavo. Naaammmy Valgydavom tuoj nuo ugnies nukeltą - pirmiausia batono riekele sugerdavom sviestą, tada - sūrį, o skaniausia būdavo tą pakepėsiuką grandyti nuo dugno Ech, nostalgija...
O dabar net tokių lėkščių nėra...
QUOTE(Maze199 @ 2012 09 16, 19:22)
Su kopūstais nebent rūkytos. Šviežios kažin ar čia tiktų
As troskinu ir sviezias