Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik...

Ewacka- ačiūūū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2012 09 07, 14:52)
Ingauk,
  Is cukinijos galima issivirti trinta sriuba su paukstiena,galima issikepti skanu pyraga,omletas skanus su cukinija,troskini darzoviu,uogiene issivirti su svarainiais.

apie sriuba nepagalvojau blush2.gif , del pyrago buvo minciu bet vietoj obuoliu manau gal butu ir visai nieko g.gif omletai ir troskiniai pas mus nevalgomi apart manes tai del saves vienos nedarysiu tikrai blush2.gif del uogienes irgi tokiu minciu nebuvo o ir nevalgomos ypatingai jos pas mus smile.gif

QUOTE(ewacka @ 2012 09 07, 14:58)

kazkada taip dariau bet man nelabai blush2.gif

QUOTE(AkvileZ @ 2012 09 07, 19:32)
http://www.supermama...?showtopic=1042
Paskaitykit sita tema, labai geru receptu yra.

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 09 07, 15:27)
ka galima pasidaryt is cukinuju apart blynu kurie jau atsibode ir jas idaryt, o ju tokiu as pati nevalgau, man neskanu, daugiau nesugalvoju ka su jom veikti  blush2.gif

aš dedu į kugelį, mažesnę pusę cukinijų masės ir bulvės. Man patinka skystas, tai toks pats tas. Ir cukinija nesijaučia, ir kugelis labai skanus
Atsakyti
QUOTE(lolichka @ 2012 09 09, 00:15)
aš dedu į kugelį, mažesnę pusę cukinijų masės ir bulvės. Man patinka skystas, tai toks pats tas. Ir cukinija nesijaučia, ir kugelis labai skanus

pritariu:) As labai megstu cukiniju-krapu sriuba:)
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 09 08, 17:13)
apie sriuba nepagalvojau  blush2.gif , del pyrago buvo minciu bet vietoj obuoliu manau gal butu ir visai nieko  g.gif  omletai ir troskiniai pas mus nevalgomi apart manes tai del saves vienos nedarysiu tikrai  blush2.gif  del uogienes irgi tokiu minciu nebuvo o ir nevalgomos ypatingai jos pas mus smile.gif
aciu smile.gif

Cukiniju tortas labai skanu.Susiraskit forume 4u.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz patarimus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ka sukonstruot is brie surio? Vienas jis ar su vynuogem neskanu, o daigiau kazkokiu patikrintu ir skaniu receptu as nezinau
Atsakyti
smile.gif+2012 09 12, 14:28-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 09 12, 14:28)
Merginos, ka sukonstruot is brie surio? Vienas jis ar su vynuogem neskanu, o daigiau kazkokiu patikrintu ir skaniu receptu as nezinau

Pakapokit riesutus, dekit medaus, rozmarino, ciobrelio, ismaisykit. Ant kepimo popieriaus ar folijos dekit puse riesutu mases ant jos suri(odele ipjaukit) ir vel riesutus. Viska uzlankstykit ir kepkit orkaitej kartu su riekelemis pjaustytu prancuzisku batonu apteptu alyvuogiu aliejumi (dar galima uzdeti kokio ciobrelio sakele) kol batonas paskrus. O valgant reikia ant batono deti surio rielele ir uzberti riesutais. Puiki uzkandele prie vyno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2012 09 12, 15:57)
Pakapokit riesutus, dekit medaus, rozmarino, ciobrelio, ismaisykit. Ant kepimo popieriaus ar folijos dekit puse riesutu mases ant jos suri(odele ipjaukit) ir vel riesutus.  Viska uzlankstykit ir kepkit orkaitej kartu su riekelemis pjaustytu prancuzisku batonu apteptu alyvuogiu aliejumi (dar galima uzdeti kokio ciobrelio sakele) kol batonas paskrus. O valgant reikia ant batono deti surio rielele ir uzberti riesutais. Puiki uzkandele prie vyno  smile.gif

Net neabejoju kaD gaunasi labai skanuskanu, tik ar galima ja viena valgyti? Nes as maitinu, tai alkoholio net I burna neimu
Atsakyti
smile.gif+2012 09 12, 16:10-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 09 12, 16:10)
Net neabejoju kaD gaunasi labai skanuskanu, tik ar galima ja viena valgyti? Nes as maitinu, tai alkoholio net I burna neimu

Tai žinoma lotuliukas.gif
Atsakyti
Stovi šaldytuve šviežios dešrelės. Tos storosios. Gal patartumėte kaip jas skaniai paruošti? Kad būtų greita, nebrangu ir skanu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maze199 @ 2012 09 15, 15:39)
Stovi šaldytuve šviežios dešrelės. Tos storosios. Gal patartumėte kaip jas skaniai paruošti? Kad būtų greita, nebrangu ir skanu.  blush2.gif

Kept lauke ant zariju, man jos pacios skaniausios taip keptos. Daug skaniau uz visas rukytas wink.gif. prie ju kaip prie saslyku viska garnyrui paruost.
Atsakyti