Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik...

QUOTE(rimer @ 2010 09 15, 16:18)
Sveiki!Ai greitai galima sumalti,o kaip tas bulves įdaryti?Nes aš virtuvėje tik tada kai reikia,būt mano valia tai turbūt neičiau kelias dienas tongue.gif [B]Mestelkit receptuką.Ačiū.[

Kaip tu visko gatavo nori, manau ir pati rastum, ne vienoj vietoj jis parasytas, tuo paciu ir su SM susipazintum. Na jei ne tik del gabaliuko mesos ir bulviu uzsiregistravai i foruma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rimer @ 2010 09 15, 16:18)
Sveiki!Ai greitai galima sumalti,o kaip tas bulves įdaryti?Nes aš virtuvėje tik tada kai reikia,būt mano valia tai turbūt neičiau kelias dienas tongue.gif Mestelkit receptuką.Ačiū.

Dideles (nevirtas) bulves pjaukit per puse ir išskobkit vidu (padarykit laivelius).I išskobta vieta dekit kotletines mases.Kepkit 200 laipsniu orkaiteje,pries baigiant kepti galima pabarstyti tarkuotu fermentiniu suriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 09 15, 18:20)
Dideles (nevirtas) bulves pjaukit per puse ir išskobkit vidu (padarykit laivelius).I išskobta vieta dekit kotletines mases.Kepkit 200 laipsniu orkaiteje,pries baigiant kepti galima pabarstyti tarkuotu fermentiniu suriu 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif skaniai pavyko!Dyyydelis bučkis nuo mano namiškių.Vaikus tai apgavau,jau nosis nukabino,kad vėl kugelis.Dar sugalvojau,kad sočiau būtų ant viršaus uždėti svogūnų kelis žiedelius ir morkų užtarkuoti,tik paskui sūrio.Nu gavosi pasaka.Net pati nosį užriečiau kokia aš puiki virėja.
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2010 09 15, 18:03)
Kaip tu visko gatavo nori, manau ir pati rastum, ne vienoj vietoj jis parasytas, tuo paciu ir su SM susipazintum. Na jei ne tik del gabaliuko mesos ir bulviu uzsiregistravai i foruma rolleyes.gif

Oi tikrai nevien dėl to.Tik prie intiko prišokdavau kada nekada blush2.gif .Kai įsikėlėm į naujajį namą,tai 2metus niekaip intiko įsives neprisiruošiau.Jau tiek visokių reikalų,tai čia pakalti reikia,tai ten pamūrint...Pas mamą nuvarius paplepėt norisi,o ne prie kompo sėdėt:D
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 09 15, 17:20)
Dideles (nevirtas) bulves pjaukit per puse ir išskobkit vidu (padarykit laivelius).I išskobta vieta dekit kotletines mases.Kepkit 200 laipsniu orkaiteje,pries baigiant kepti galima pabarstyti tarkuotu fermentiniu suriu 4u.gif

Fantastiškai skamba bigsmile.gif turbūt teks specialiai gaminti visą patiekalą, nelaukiant kol liks bulvių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 09 15, 19:22)
Fantastiškai skamba  bigsmile.gif turbūt teks specialiai gaminti visą patiekalą, nelaukiant kol liks bulvių  thumbup.gif

Taigi čia nevirtos bulvės dedasi lotuliukas.gif Ar pas jus žalių bulvių namie deficitas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimer @ 2010 09 15, 20:20)
thumbup.gif  thumbup.gif skaniai pavyko!Dyyydelis bučkis nuo mano namiškių.Vaikus tai apgavau,jau nosis nukabino,kad vėl kugelis.Dar sugalvojau,kad sočiau būtų ant viršaus uždėti svogūnų kelis žiedelius ir morkų užtarkuoti,tik paskui sūrio.Nu gavosi pasaka.Net pati nosį užriečiau kokia aš puiki virėja.

Labai smagu,kad patiko 4u.gif
Atsakyti
Ką doro eina nuveikt su puskilogramiu šlapdešrės/šlapiankės ar kitaip dar vadinamos daktariškos dešros??


Baltą mišrainę jau dariau, karštus sumuštinius irgi, picos nenoriu.. o kur dar galima suvartoti ją?????
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 09 21, 14:26)
Ką doro eina nuveikt su puskilogramiu šlapdešrės/šlapiankės ar kitaip dar vadinamos daktariškos dešros??
Baltą mišrainę jau dariau, karštus sumuštinius irgi, picos nenoriu.. o kur dar galima suvartoti ją?????
4u.gif

S.N.A.S,

gali įdaryti lietinius pakepinus svogūniuką ant sviestuko ,ir sumaisyt su slapionke dadėt nedidelį kiekį grietinėles,kelis lašelius.

Gali iškepti pyragėlių įdarydama jų vidų.

Išsivirk žirnių košes ir įpilk padaziuko iš jos,ir sumaišyk su pakepinta šlapionke.

Omletą išsikepk.

Na,gal ką pritaikysi,iš mano pasiūlymų.

Skanaus!
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 09 21, 14:26)
Ką doro eina nuveikt su puskilogramiu šlapdešrės/šlapiankės ar kitaip dar vadinamos daktariškos dešros??
Baltą mišrainę jau dariau, karštus sumuštinius irgi, picos nenoriu.. o kur dar galima suvartoti ją?????
4u.gif

as dazniausiai tokiu atveju papjaustau posmulkiai, pakepinu su svoguniukais, pomidou padazu, prieskoniu sauja, i sumaisau su makaronais virtais smile.gif surio ant virsaus ir skanaus. bet pas mus dazniausiai neuzsilaiko - mums skanu ir siaip riekutem pakepta su duonyte ir pomidou padazu valgyt.
Atsakyti
Turiu grikiu, farso, surio ir pieno, krakmolo turiu, nei miltu, nei kiausu biggrin.gif iseitu kazka sumakliavot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 09 22, 14:28)
Turiu grikiu, farso, surio ir pieno, krakmolo turiu, nei miltu, nei kiausu  biggrin.gif  iseitu kazka sumakliavot?  4u.gif

As pakepinciau farsa,maisant,kad sukristu gabaliukais.Tada sumaisyciau su virtais grikiais.Dar tinka idet kelis saukstus pomidoru padazo.Labai skani ir soti mesiska grikiu kose biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 09 21, 14:26)
Ką doro eina nuveikt su puskilogramiu šlapdešrės/šlapiankės ar kitaip dar vadinamos daktariškos dešros??
Baltą mišrainę jau dariau, karštus sumuštinius irgi, picos nenoriu.. o kur dar galima suvartoti ją?????
4u.gif

As megstu tokia misraine:slapia desra,fermentinis suris,virtos bulves,marinuoti agurkai,majonezas.
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 09 22, 14:32)
As pakepinciau farsa,maisant,kad sukristu gabaliukais.Tada sumaisyciau su virtais grikiais.Dar tinka idet kelis saukstus pomidoru padazo.Labai skani ir soti mesiska grikiu kose biggrin.gif
Papildyta:




Dekoju, isbandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti