QUOTE(due drops @ 2010 09 15, 18:20)
Dideles (nevirtas) bulves pjaukit per puse ir išskobkit vidu (padarykit laivelius).I išskobta vieta dekit kotletines mases.Kepkit 200 laipsniu orkaiteje,pries baigiant kepti galima pabarstyti tarkuotu fermentiniu suriu
skaniai pavyko!Dyyydelis bučkis nuo mano namiškių.Vaikus tai apgavau,jau nosis nukabino,kad vėl kugelis.Dar sugalvojau,kad sočiau būtų ant viršaus uždėti svogūnų kelis žiedelius ir morkų užtarkuoti,tik paskui sūrio.Nu gavosi pasaka.Net pati nosį užriečiau kokia aš puiki virėja.
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2010 09 15, 18:03)
Kaip tu visko gatavo nori, manau ir pati rastum, ne vienoj vietoj jis parasytas, tuo paciu ir su SM susipazintum. Na jei ne tik del gabaliuko mesos ir bulviu uzsiregistravai i foruma
Oi tikrai nevien dėl to.Tik prie intiko prišokdavau kada nekada
.Kai įsikėlėm į naujajį namą,tai 2metus niekaip intiko įsives neprisiruošiau.Jau tiek visokių reikalų,tai čia pakalti reikia,tai ten pamūrint...Pas mamą nuvarius paplepėt norisi,o ne prie kompo sėdėt:D