Sveikutės, šiandien ir man reikia jūsų pagalbos
Turiu pusė pokelio varškės, kur jį įkombinuoti vakarienei Produktų turiu visokiausių, bent jau man taip atrodo
Man varškės tik pusė pakučio liko, tai 90 g. mūsų šeimynai (3 vyrai ir aš) misija neįmanoma pasidalinti būtų Nebent labai plonai tepti. O kaip tą užtepą darot?
Man varškės tik pusė pakučio liko, tai 90 g. mūsų šeimynai (3 vyrai ir aš) misija neįmanoma pasidalinti būtų Nebent labai plonai tepti. O kaip tą užtepą darot?
labai paprastai:batona patepam plonai sviestu.varske,cukrus,sauksta grietines (galima obuoly itarkuot) ,viska sumaisom ir tepam ant batono(storai tikrai nereik tept) ir ant virsaus pabarstom cinamono(galima ir be jo).ir pasaunam i orkaite kokiu 10min,kol batonas paskrusta.
na iš tokio kiekio, tiek žmonių..
Gal tiesiog varškės padažą padaryt (Varškė, grietinė, nuplikyti kmynai, česnakas, druska) ant orkaitėje keptų bulvių su lupena pvz.
tai kad su tiek varskes ka jau cia ant 4 zmoniu padarysi uzsitepei pora sumustiniu prie kavos ir vsio, arba saukstas uogienes ir suvalgyta pusryciams ir nereik cia sukt galvos kad koks kilas varskes butu
tai kad su tiek varskes ka jau cia ant 4 zmoniu padarysi uzsitepei pora sumustiniu prie kavos ir vsio, arba saukstas uogienes ir suvalgyta pusryciams ir nereik cia sukt galvos kad koks kilas varskes butu
Sveikutės, šiandien ir man reikia jūsų pagalbos
Turiu pusė pokelio varškės, kur jį įkombinuoti vakarienei Produktų turiu visokiausių, bent jau man taip atrodo
As vaikui darau saldzius karstus sumustinius.Varske istrinu su curumi ir kiausiniu,batono riekeles patepu sviestu.Varske dedu ant batono,pabarstau cinamonu (galima kokia uoga ant virsaus uzdet) ir i orkaite.Traukti kai virsus graziai pagels
Savo kelyje galim sutikti daug neadekvačių žmonių. Labai linkiu nesigadinti nuotaikos dėl to - tiesiog prisiminkit, kad tuos žmones tokiais pavertė aplinkybės, kurių jie nenugalėjo: alkoholis, narkotikai, stresas, nelaiminga santuoka, nekenčiamas darbas trisdešimt metų, ir t.t.
As vaikui darau saldzius karstus sumustinius.Varske istrinu su curumi ir kiausiniu,batono riekeles patepu sviestu.Varske dedu ant batono,pabarstau cinamonu (galima kokia uoga ant virsaus uzdet) ir i orkaite.Traukti kai virsus graziai pagels
O man labai skanus varskes padazas prie bulviniu blynu- varske sumaisyt su grietine arba pienu, padruskint, ispaust cesnako ir pagardint zalumynais- krapais ir petrazolemis. Labai labai gardu