QUOTE(regna @ 2010 09 01, 22:16)
Welniūkštė, galima išvirti makaronųlakštus išvirti su prieskoniais.
Padaryti baltą padažą į kurį baigiant virti įdėti tarkuoto surio.
Antras varijantas galima padaryti padažą iš sviesto+svogūno+pomidorų+paprika+česnakas.
Padaryti baltą padažą į kurį baigiant virti įdėti tarkuoto surio.
Antras varijantas galima padaryti padažą iš sviesto+svogūno+pomidorų+paprika+česnakas.
Kaip gaminamas tas baltasis padažas? Numanau, kad kažkas iš miltų
O dėl to antro padažo reikia ten dėti kokio kečupo? Ar tiesiog viską svieste pakepinus patiekti? Man padažas asocijuojasi su tuo, kad jis turi būti skystokas arba grietinės tirštumo, o čia manau gausis gana tirštas, kaip koks troškinys...