turiu pora morkų ir šaldytos žuvies file ,dar yra žirnių ir odelė nuo lašinių
Žuvis folijoje su morkomis ir svogūnais (morkas supjaustyti šiaudeliais ar sutarkuoti, svogūnus kubeliais, morkas ir svogūnus šiek tiek patroškinti. Prieš tai paprieskoniuoti žuvį. Paimti folijos, dėti morkų su svogūnais, ant viršaus žuvies gabaliuką, viską gražiai supakuoti ir kepti orkaitėje apie 20 min.) Manau galima ir padažą kokį česnakinį pasidaryti, tiks prie žuvies, o garnyrui puikiai tiks žirniai pakepinti svieste.
Iš žirnių ir odelės nuo lašinių galima išvirti sriubą
turiu antienos ,kruopu ir morku
QUOTE(Asta @ 2010 08 08, 20:12)
Iš žirnių ir odelės nuo lašinių galima išvirti sriubą
gavosi labai skani sriuba
Papildyta:
QUOTE(simike @ 2010 08 08, 18:29)
Žuvis folijoje su morkomis ir svogūnais (morkas supjaustyti šiaudeliais ar sutarkuoti, svogūnus kubeliais, morkas ir svogūnus šiek tiek patroškinti. Prieš tai paprieskoniuoti žuvį. Paimti folijos, dėti morkų su svogūnais, ant viršaus žuvies gabaliuką, viską gražiai supakuoti ir kepti orkaitėje apie 20 min.) Manau galima ir padažą kokį česnakinį pasidaryti, tiks prie žuvies, o garnyrui puikiai tiks žirniai pakepinti svieste.
žuvį supjausčiau nedideliais gabaliukais ir iškepiau tešloje
QUOTE(dzeine01 @ 2010 08 08, 15:39)
turiu pora morkų ir šaldytos žuvies file ,dar yra žirnių ir odelė nuo lašinių
Kitam kartui receptą duosiu reik paprieskoniuoti žuvį, tada apvolioti miltuose ir iškepus aliejuje atidėti, morkas sutarkuoti, svogūnus supjaustyti pusžiedžiais ir kepti-troškinti uždengus su trupučiu aliejaus (kai matau, kad sugėrė viska tada pilu vandens šiek tiek) kai suminkštėja dedu druskos, pipirų ir pomidorų padažą (man skaniausia heinz, nes tokios rūgštelės turi) dar patroškinu truputį ir dedu ant žuvies kuri išdėliota ant gilesnės lėkštės dugno. Geriausia leisti atvėsti ir prisigerti žuviai daržovių skonio, bet aš neištveriu ir iškart valgau Šiaip dažniausiai darau šventėm ir valgom tik kitą dieną šaltą ir turbūt skaniausia tada ir būna, bet čia pagal kiekvieno skonį
Ir aš taip kepu, tik man skaniau ne file, o su kokia jūros lydeka, žodžiu, kad būtų kaulų Ir morkų nekepinam, o daug daug svogūnų su pomidorų padažu. Žiauriai skanu šalta valgyt
sveikos mergaites, ka skanaus butu galima pagaminti su brokoliais?
QUOTE(cocci @ 2010 08 16, 17:08)
Man tai skanu trinta brokolių sriuba
QUOTE(cocci @ 2010 08 16, 18:08)
Man patinka garinti brokoliai su surio padazu.
QUOTE(cocci @ 2010 08 16, 18:08)
Cocci,
iš burokėlių galima pasigaminti salotų{su pupelėmis,su svogūniuku pakepintu morkytėmis,su obuoliais
Galima išsivirti skanią sriubytę su grybais
Labai skanu burokėlius išsikepti orkaitėje {folijoje}ir paruošti salotas su varške ir česnaku
regna! LAAABAS RYYYTAS!
taigi ne apie burokėlius, o apie brokolius Cocci klausė
taigi ne apie burokėlius, o apie brokolius Cocci klausė