Pirkau du mažiukus (ale mini cukinijųū dydžio) aguročius... Kaži ą skanaus eitų pagmint iš jų? Blo9giausiu atveju kepsiu blynelius, bet borėtųs kažko skanaus gal prie mėsytės ar pan...?
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 06 30, 21:54)
Pirkau du mažiukus (ale mini cukinijųū dydžio) aguročius... Kaži ą skanaus eitų pagmint iš jų? Blo9giausiu atveju kepsiu blynelius, bet borėtųs kažko skanaus gal prie mėsytės ar pan...?
Galima pakepinti su farsu (mesos gabaliukais),raudonaja paprika ir pomidorais.Apkepti,patroskinti-l.skanu su spageciais,ryziais
o tų aguročių neina kažkaip su miltais pakept ar aš kažką maišau?
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 06 30, 23:01)
o tų aguročių neina kažkaip su miltais pakept ar aš kažką maišau?
S.N.A.S.
gali išbandyti supjaustyti griežinėliais neplonais pavolioti miltuose,kiaušinio plakinyje ir iškepti,tik miltus sumaišyk su prieskoniais mėgiamais,
,pries voliojant gali įtrinti šviežiu česnaku{jeigu megsti}ir palaikyt,kad prisitrauktų,česnako aromato.
Dar gali įdaryt varške su prieskoniais ir iškepti orkaitėje,
QUOTE(regna @ 2010 07 01, 00:39)
gali išbandyti supjaustyti griežinėliais neplonais pavolioti miltuose,kiaušinio plakinyje ir iškepti,tik miltus sumaišyk su prieskoniais mėgiamais,
,pries voliojant gali įtrinti šviežiu česnaku{jeigu megsti}ir palaikyt,kad prisitrauktų,česnako aromato.
ačiū,regna, tikraii šbandysiu
labai prasau padeti,saldytuve turiu virtu ryziu,sviesto,desrelu,medaus,kiausiniu,majonezo...ka galima pasigamint vakarienei,nieko nelenda i galva
vikute, elementariausią kiaušinienę su dešrelėm arba išvirti/pakepti dešreles pašildyti ryžius ir bus vakarienė
atsivalgem jau...kazko idomesnio norisi,beje dar turiu tuno indeli
Aš iš dešrelių pasidaryčiau tokius blynus. Supjaustai dešrelių, įtarkuoji svogūną, įmušti kiaušą ar du (priklausomai nuo kiekio), druskikės biškiuką, majonezo porą šauktų ir krakmolo. Užsimaišyti tokią masę (ne skystą), ir kepti tokius storesnius blynus. Man tai jie labai skanu ir su bulvėm, ir su ryžiais. Dar jei kokių pomidorų pasitaisyti, tai iš vis
Arba kokių lietinių blynų su dešrelėm pasidaryti galima.
Na jei turi daržovių gali kokį šiupinį pasidaryt.
Na jei turi daržovių gali kokį šiupinį pasidaryt.
QUOTE(vikute2007 @ 2010 08 06, 11:12)
labai prasau padeti,saldytuve turiu virtu ryziu,sviesto,desrelu,medaus,kiausiniu,majonezo...ka galima pasigamint vakarienei,nieko nelenda i galva
Vikute,
o,kodėl negali pasidaryti ryžių apkepo su dešrelėmis.
jeigu turi svogūniuką,pakepink ant sviestuko,o,gal neturi jo tada įberk cesnako į sviestą pakepink.
Jeigu jų neturi paimk kiaušinį išplak su nedideliu kiekio majonezo,nes [daug bus riebu}
ir gerai tą maę išsuk su ryžiais.
Supjaustyk dešreles sumaišyk su prieskoniais arba su garstčiomis.
Susluoksniuok,viršutinis sluoksnis turi būt ryžių.
Ant virsaus užbetrk tarkuoto sviesto su prieskoniais.
Pridenk folija,pakepk uždengus,paskui nuimk,kad apskrustų[kai uždengsi,geriau viskas įsigersį ryžius.
Gal ,jau pavėlavau,bet.....
aciukas reqna