Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik...

QUOTE(intentar @ 2010 04 24, 17:33)
Dariau balandelius ir liko farso (su nevirtais ryziais svogunu ir prieskoniais), ka butu galima padaryti?kazkoki atskira patiekala?

Mes daznai darom kotletukus is tokios mases.Apkepu ir 20-30 min patroskinu
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Turiu mazais gabaliukais pjaustytos vistienos file, saldytu darzoviu 400gr. pakuote, sampinjonu dezute, pieno.
garnyrui noreciau bulviu koses, o ka sumeistrauti su vistiena, sampinjonais ir saldytom darzovem?ar troskini koki ar kazka? prasau pameteti ideju, jau skrandis prasosi valgyti, vakarienes metas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 01 gegužės 2010 - 17:13
QUOTE(Etama @ 2010 05 01, 16:57)
Sveikos mirksiukas.gif
Turiu mazais gabaliukais pjaustytos vistienos file, saldytu darzoviu 400gr. pakuote, sampinjonu dezute, pieno.
garnyrui noreciau bulviu koses, o ka sumeistrauti su vistiena, sampinjonais ir saldytom darzovem?ar troskini koki ar kazka? prasau pameteti ideju, jau skrandis prasosi valgyti, vakarienes metas rolleyes.gif


vištienos pyragas

Jei tešlos nėr, tai ir nereik... skanus troškinukas ir be jos.
Atsakyti
help.gif padėkit 4u.gif turiu didelį (apie 2,5 kg) karšį 4u.gif šviežus, sugautas mūsų prūde 4u.gif ką su juo daryti? norėtųsi kažkaip pamarinuoti, įdaryti, iškepti...gal kokių pasiūlymų turit, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 05 02, 16:24)
help.gif padėkit 4u.gif turiu didelį (apie 2,5 kg) karšį 4u.gif šviežus, sugautas mūsų prūde 4u.gif ką su juo daryti? norėtųsi kažkaip pamarinuoti, įdaryti, iškepti...gal kokių pasiūlymų turit, dekui 4u.gif

Stiklo karoliukai 4u.gif
Paruoštą karšį aptepk alyvų aliejumi,tuomet padaryk prieskonių derinuką{tarkim raudonosios paprikos milteliai+muskatas+pankolio sėklos+krapai+baltieji pipirai]įtrink jais.
Pasimarinavusią žuvytę įdėti į foliją drauge su daržovėmis,kad ir bulvėmis,kurias gali aptepti aliejumi+rozmarinu+druskyte}
Baigiant kepti gali atidaryti folijos vokelį,kad apskrustų,bulvės,žuvytė.
Skanaus. 4u.gif
Atsakyti
Turiu dvi dideles ,karštai rūkytas jūros lydekas. Kol pirkau,labai norėjau,bet parsineusi tik paragavau. Viskas su jomis ok,tik norėčiau kažko įdomesnio iš jų. Patarkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2010 05 06, 21:41)
Turiu dvi dideles ,karštai rūkytas jūros lydekas. Kol pirkau,labai norėjau,bet parsineusi tik paragavau. Viskas su jomis ok,tik norėčiau kažko įdomesnio iš jų. Patarkite 4u.gif

Galima mesyte deti i misraine - zuvis, ryziai, kons.kukuruzai, agurkai, majonezas.
Galima tik zuvi su kiausiniu ir su majonezu sumakaluot ir ant kokio sumustinio,
ar dar kokios svoguno laisko kas megsta
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 05 07, 10:18)
Galima  mesyte deti i misraine - zuvis, ryziai, kons.kukuruzai, agurkai, majonezas.
Galima tik  zuvi su kiausiniu ir su majonezu sumakaluot ir ant kokio sumustinio,
ar dar kokios svoguno laisko kas megsta


Mėgsta,mėgsta mirksiukas.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Turiu indelį maskarponės. Galiojimo laikas jau vis garsiau tiksi, reik sunaudoti, ką daryti?? Apart saldumynų
Atsakyti
Aš tai daryčiau tortą, bet jei jūs nenorit saldumynų g.gif Gal tada nesaldų "tortą" su želatina ir rūkyta žuvim, lašiša, kons daržovėm ir pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 05 07, 14:51)
Turiu indelį maskarponės. Galiojimo laikas jau vis garsiau tiksi, reik sunaudoti, ką daryti?? Apart saldumynų

Radau Rimo Valeikio recepta.Pati nebandziau,bet skamba skaniai ax.gif
Maskarpones sriuba su grybais ir krevetemis
5 zmonems
400-500g saldytu smulkesniu lukstentu kreveciu
2l vandens
1 ziupsnis druskos
4 sviezi lauro lapai (dziovintu deti dvigubai daugiau)
600g svieziu baravyku (ne sezono metu tinka ir saldyti)
0.5l is vakaro isvirto stipraus vistienos sultinio arba 2 kubeliai ekologisko vistienos sultinio
500g maskarpones
svieziu raudoneliu lapeliu papuosti

1.Krevetes suberti i kiaurapuodi ir palikti atitirpti.Puode uzvirti pasudyta vandeni,sumesti lauru lapus.Kai pasklis ju aromatas,sudeti nuvalytus baravykus.Jei naudojami saldyti,ju neatitirpinti.Kiek pavirus,supilti vistienos sultini arba atskirame dubenelyje istirpdytus sultinio kubelius.
2.Baravykams baigus virti,sudeti krevetes.Kai sios apverda,isgriebti visus tirscius.
3.I gilu inda sukresti maskarpone ir sukant plaktuvu ipilti mazdaug du samcius karsto skyscio.Maisant saukstu i puode likusi nuovira atsargiai suleisti maskarpones plakini,gerai išsukti.
4.Sriuba ispilstyti i dubenelius,i kiekviena ideti po kaubureli grybu ir kreveciu
Atsakyti
Turiu kilogramą kalakutienos file. Net nežinau ką skanaus galima būtų sukurpti. Norėčiau kažko troškinto,baltame padaže. 4u.gif
Atsakyti