Pamušti supjausčius, paprieskoninti - kaip įprastai karbonadui. Prieš kepant į tuos "blyniukus" įsukti ...
na, ką mėgstat - nuo tarkuoto sūrio, kurį galima sumaišyti su majonezu, poru, gal paprika. Arba pasidaryt daržovių įdariuką - kepintos su svogūnais morkos, galima ir sūrio tarkuoto siūbtelėt ten, galima paprikos. Arba galima bet kurį iš minėtų ingredientų. Arba grybų įdarą. Arba savo mėgiamą įdarą. Tada suvynioti tokius mažus vyniotinukus, susmeigti dantų krapštuku ir lėėėėėtai kepti keptuvėje, jei ta keptuvė dar su dangčiu - pats geriausias dalykas. O jei norisi ir netingisi, galima susuktus suktinukus dar pavolioti miltuose, tada - kiaušinio plakinyje, tada - džiūvėsėliuose. Ir tik po to kepti. Bet čia teks iškepus atsargiai krapštukus ištraukinėt (arba perspėti valgančiuosius
)
Skanaus
Papildyta:
QUOTE(A.B.C. @ 2010 04 22, 12:33)
Sveikos. Nebeturiu fantazijos, ką galima padaryt iš sūdytų apvirtų grybų.
Greito maisto nebijotojoms
Grybukus pasmulkinti, pridėti kepintų svogūniukų ar porų žalių, iš gatavos bemielės tešlos lakštų pasidaryti norimą bandelių formą, įdaryti grybų įdaru ir iškepti. Valgo net vaikai, šiaip kategoriškai grybų nevalgantys.