Tkrai isbandysiu, nes turiu autoklava su nustatoma temperatura, aciu uz
ideja. Man svarainiai - taurus vaisiai
QUOTE(Lemyna @ 2009 09 03, 10:46)
aciu
o jei neturiu spec. termometro, ar imanoma?
QUOTE(astaria @ 2009 09 03, 19:54)
Nėra už ką, kad tik patiktų
Paskambinau mamai ir paklausiau, ar įmanoma be termometro tinkamai iškaitinti, tai sakė, kad maždaug 10-15 pakaitinti (kai jau puode vanduo verda) kai stiklainiuose pradeda smarkiai kilti burbuliukai, sirupe ta prasme, tada jau imti, uždaryti, apversti ir šiltai apklojus laikyti kol visai atvės ir nešti į rūsį
Beje tų termometrų būna pirkti santechnikos parduotuvėse
QUOTE(Lemyna @ 2009 09 03, 20:53)
Nėra už ką, kad tik patiktų
Paskambinau mamai ir paklausiau, ar įmanoma be termometro tinkamai iškaitinti, tai sakė, kad maždaug 10-15 pakaitinti (kai jau puode vanduo verda) kai stiklainiuose pradeda smarkiai kilti burbuliukai, sirupe ta prasme, tada jau imti, uždaryti, apversti ir šiltai apklojus laikyti kol visai atvės ir nešti į rūsį
Beje tų termometrų būna pirkti santechnikos parduotuvėse
Paskambinau mamai ir paklausiau, ar įmanoma be termometro tinkamai iškaitinti, tai sakė, kad maždaug 10-15 pakaitinti (kai jau puode vanduo verda) kai stiklainiuose pradeda smarkiai kilti burbuliukai, sirupe ta prasme, tada jau imti, uždaryti, apversti ir šiltai apklojus laikyti kol visai atvės ir nešti į rūsį
Beje tų termometrų būna pirkti santechnikos parduotuvėse
santechnikos?
QUOTE(Renatina @ 2009 09 04, 13:49)
santechnikos?
Na taip, ten kur visokios Šlangutės, vamzdeliai, čiaupai, dušo kabinos Bent jau mes ten pirkom.
QUOTE(Jaskolka @ 2009 09 12, 15:35)
turiu tik jogurto ir uogienes, noriu pyrago gal kokį receptuką žinot?
Aš kepu tokį pyragą :
1 stiklinė grietinės arba šiuo atveju jogurtas
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė uogienės
2 kiaušiniai
2 šaukšteliai sodos
1-2 stiklinės miltų, priklauso nuo uogienės tirštumo, viską išmakaluoji ir liuks pyragas toks kaip meduolis , šlapokas viršų pabarstau cukraus pudra.
Sveikos
Nusipirkau tortoliju, gaminau pagal viena recepta is SM su lasisa, bet gavosi ziauriai neskaniai... Ir liko dar 3, bet nezinau ka su jom daryti, nes kiek randu receptu, visur reikia orkaites, o as jos neturiu, tiksliau turiu bet neveikia..Gal kas zinot kaip jas panaudoti
Papildyta:
o pabandykit orkaitej iskept pamarinavus prieskoniuose, kaip buna pirkti prie alaus tokios traskios.. Tik va negaliu pasiulyt jokio recepto tik ideja, nes pati neturiu orkaites negaliu pabandyt
Nusipirkau tortoliju, gaminau pagal viena recepta is SM su lasisa, bet gavosi ziauriai neskaniai... Ir liko dar 3, bet nezinau ka su jom daryti, nes kiek randu receptu, visur reikia orkaites, o as jos neturiu, tiksliau turiu bet neveikia..Gal kas zinot kaip jas panaudoti
Papildyta:
QUOTE(mickute7 @ 2009 08 16, 13:03)
Ką tik kaimynas atnešė kiaulių skurelių už dyką kokią porą kilų. Dabar mastau ką čia daryt su jomis
o pabandykit orkaitej iskept pamarinavus prieskoniuose, kaip buna pirkti prie alaus tokios traskios.. Tik va negaliu pasiulyt jokio recepto tik ideja, nes pati neturiu orkaites negaliu pabandyt
QUOTE(InesaP @ 2009 09 13, 22:56)
Sveikos
o pabandykit orkaitej iskept pamarinavus prieskoniuose, kaip buna pirkti prie alaus tokios traskios.. Tik va negaliu pasiulyt jokio recepto tik ideja, nes pati neturiu orkaites negaliu pabandyt
o pabandykit orkaitej iskept pamarinavus prieskoniuose, kaip buna pirkti prie alaus tokios traskios.. Tik va negaliu pasiulyt jokio recepto tik ideja, nes pati neturiu orkaites negaliu pabandyt
idėja įdomi
Sveikos mergytes,
Turiu menkiu kepeneliu, zinau, kad daromos salotos...Ale gal kas zinot ka man is ju daryt?
Turiu menkiu kepeneliu, zinau, kad daromos salotos...Ale gal kas zinot ka man is ju daryt?
QUOTE(Besi L @ 2009 09 22, 10:16)
Sveikos mergytes,
Turiu menkiu kepeneliu, zinau, kad daromos salotos...Ale gal kas zinot ka man is ju daryt?
Turiu menkiu kepeneliu, zinau, kad daromos salotos...Ale gal kas zinot ka man is ju daryt?
oboože kad taip man kas menkių kepenėlių..............................................
beje - kur gavote,jei ne paslaptis?
siūlyčiau jas padruskinti, įmesti pipiro grūdelių, lauro lapelių ir sudėjus į stiklainukus puode vandens pakaitinti.
arba į puodą šliūkštelti aliejaus, pakaitinti kelias minutes kepenėles, įdėsti prieskonių, svogūnų, sublenderiuoti ir bus paštetas (jei kažkas nenori jų valgyti visų - puiki išeitis).
Sveikos merginos.Turiu mieziniu dribsniu,bet nelabai zinau ka is ju gaminti,tik kose.Gal ka darot idomesnio?Gal kokius sausainiusar kotletus?