Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik...

Turbūt ne vienam buvo tokia situacija, kad šaldytuvas tuščias, tik koks tai mėsgaliukas voliojas.. o gal ir to nera biggrin.gif Pasidalinkit savo fantazija, ka pasigaminti kritiniu atveju.

Aš turiu rūkyta kalakutienos kumpelį, kurį reikia greitai suvalgyt, o norėčiau pasigaminti kažką vakarinei. Ką galėčiau tokio hmm skanaus pasidaryt? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Pakepinčiau pjaustytą kumpelį su tarkuotom morkom ant sviesto ar aliejaus, išvirčiau ryžius ar bulves ar makaronus, sudėčiau į kepintus kumpelį ir morkas, dar pomidorų padažo, šiek tiek grietinės ir dar pakepinčiau. O jeigu turi kokių dar daržovių (cukinijos, paprikos) gali kartu pakepinti.
Atsakyti
QUOTE(jugp @ 2006 10 11, 16:48)
Pakepinčiau pjaustytą kumpelį su tarkuotom morkom ant sviesto ar aliejaus, išvirčiau ryžius ar bulves ar makaronus, sudėčiau į kepintus kumpelį ir morkas, dar pomidorų padažo, šiek tiek grietinės ir dar pakepinčiau. O jeigu turi kokių dar daržovių (cukinijos, paprikos) gali kartu pakepinti.

Dar galima maišyti ir su kus-kus kruopom.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2006 10 11, 15:12)
Dar galima maišyti ir su kus-kus kruopom.

nemoku su kuskusu elgtis schmoll.gif - karta viriau, ishejo akmenine kose lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai salotas daryciau,kumpelis, ryziai, kukuruzai, agurkas, virtos morkos, verdanciu vandeniu nuplikytos razinos ir spanguoliu
Atsakyti
Išsivirk makaronų, kumpelį pakepink kartu su svogūniuku keptuvėje, užpilk grietinėle, truputį dar pakepk, supilk makaronus, ir ant viršaus jei turi sūrio lydymuisi. Aišku, plius visokios druskos ir prieskoniai. 4u.gif
Atsakyti
galetum koki troskini-siupini pasigamint: supjaustyta kumpeli pakepinti su svogunais, kubeliais pjaustytas bulves, morkas, dar kokias nors darzoves, gali kopustus raugintus patroskink truputi puode, sudek kumpeli ir dar patroskink ant silpnos ugnies+visokie prieskoniai. jei nedesi kopusto, tai i bulves ir morkas (gali paprikos truputi ipjaustyt) sudek kumpeli, idek sultinio, truputi patroskink, tada nuimk su samteliu to darzoviu sultinio, pasuk su kokiu saukstu-dviem miltu, ir viska pilk i troskini, maisyk, (jei turi, gali ideti krapu ar kokiu kitu zoleliu) palauk, kol sutirstes, skanaus! smile.gif
Papildyta:
oi, gi dar gali ir paprasciausiu bulviu issikepti, mes darom taip: supjaustom bulves, dedam i keptuve, tada pjaustyta mesyte, svogunus, kepam. labai skanu su santa marios bulviu prieskoniais ir kefyru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2006 10 11, 15:09)
Turbūt ne vienam buvo tokia situacija, kad šaldytuvas tuščias, tik koks tai mėsgaliukas voliojas.. o gal ir to nera biggrin.gif Pasidalinkit savo fantazija, ka pasigaminti kritiniu atveju.

Aš turiu rūkyta kalakutienos kumpelį, kurį reikia greitai suvalgyt, o norėčiau pasigaminti kažką vakarinei. Ką galėčiau tokio hmm skanaus pasidaryt?  bigsmile.gif  g.gif

ash turiu gurgenti pilva ir tushchia shaldytuva g.gif y parduotuve eit tingiu teks eit miegot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2006 10 11, 16:38)
nemoku su kuskusu elgtis  schmoll.gif  - karta viriau, ishejo akmenine kose  lotuliukas.gif

Cous- cous virti nereikia schmoll.gif įpili kiek reikia kruopų į dubenėlį ( turint omeny, kad jų tūris padidės ir jos laaaabai sočios )Užpili jas verdančiu vandeniu arba sultiniu, kad apsemptų, uždengi ir palaikai 5 minutes. Po to su šakute iškedeni jas, įdedi truputį sviesto ar alyvos, druskos (jei pylei vandeniu) dar kelis šaukštus verdančio skysčio, vėl uždengi ir dar palaikai penketą minučių. Vėl iškedeni šakute ir psio. Skanaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sparow: 12 spalio 2006 - 13:06
Jei yra bulvių, tai jas gerai su šepetėliu nuplauti, perpjauti į keturias dalis (dideles smulkiau) patepti majoneu su trintu česnaku. Jai nėra majoneo galima tiesiog skardą patepti aliejum, tarp bulvių pamėtyti česnako skilteliu, neluptų ir kepti. Valgyti su ketčupu ar kaip mėgstat.
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2006 10 12, 13:05)
Cous- cous virti nereikia schmoll.gif įpili kiek reikia kruopų į dubenėlį ( turint omeny, kad jų tūris padidės ir jos laaaabai sočios )Užpili jas verdančiu vandeniu arba sultiniu, kad apsemptų, uždengi ir palaikai 5 minutes. Po to su šakute iškedeni jas, įdedi truputį sviesto ar alyvos, druskos (jei pylei vandeniu) dar kelis šaukštus verdančio skysčio, vėl uždengi ir dar palaikai penketą minučių. Vėl iškedeni šakute ir psio. Skanaus 4u.gif

butinai pabandysiu pasiruost mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip tu vargšele pasiruosi, kad tu tik kumpio turi lotuliukas.gif megalol.gif
Atsakyti