Gal kas nors turi pardavimui magnetuku is Prahos, Budapesto, Kopenhagos, Paryziaus o gal kas zino koki internetini puslapi kuriame butu galima isigyti.
Jeigu kas turite, mielai nupirkčiau magnetukus-minkštus žaisliukus labai laikiu a.ž.
kolkecionuoju magnetukus- zyvytes ... formuoju akvariuma ant saldytuvo
o minkstu zaisliuku visada galima isigyti uzsieniuose.. paprasykite keliaujanciu
ar ka maisau ar esu maciusi ir tarp C&D salono meskuciu...
galima jiem pasiskambinti, jei netycia klysciau
o minkstu zaisliuku visada galima isigyti uzsieniuose.. paprasykite keliaujanciu
QUOTE(Agė @ 2009 01 09, 08:55)
kolkecionuoju magnetukus- zyvytes ... formuoju akvariuma ant saldytuvo
Žuvyčių mačiau pirkti 2 gal rūšių autobusų stotyje esančioje parduotuvėlėje.
Gaila, bet į užsienius nelabai kas iš mano pažįstamų važiuoja
Paskambinsiu į C&D, internetinėje parduotuvėlėje nepastebėjau su magnetukais, bet būtinai telefonu pasiteirausiu jų.
C&D salone nebuvo Jysk paprastų 3 nusipirkau.
Keliu tema i virsu Gal kas nors ka nors naujo turit? Gal parduodat ka nors?
Kasnaujo ir gero? Kazko tema apmirus
QUOTE(Skinte @ 2009 05 15, 21:05)
Kasnaujo ir gero? Kazko tema apmirus
Aš galvoju, kad laikas man savo magnetukų inventorizaciją padaryti, nes jau pradedu nebeatsiminti kas nuo ko Visgi jų daug, primetus kiek nuo paskutinio skaičiavimo praėjo laiko, tai gali būti kokie 170.
OHO Kaip smagu... ikelk visiems pasidziaugti
Bandžiau rinkti visokius magnetukus, bet apsistojau ties minkštais žaisliukais-magnetukais. Todėl turiu pardavimui 30 skirtingų magnetukų, kainos jų įvairios, yra keli pirkti po 1-2 Lt, dauguma po 3-4 ir keli po 6-7 Lt. Geriausia, kad visus kartu paimtumėt. Dėl kainytės tarsimės Foto galiu atsiųsti emeilu. Vilnius. A.ž.
Tai negi niekas nebekolekcionuojat magnetuku? Man labiausiai tinkami iš įvairių pasaulio šalių. Kitokių nerenku Gal kas turit ka pasiūlyt? Parduot, padovanot...