Gal atsirado dar kolekcionieriu?
sveikutes,
as tai negaliu pasakyt, kad esu kolekcioniere - na samoningai apie tai niekada iki siol negalvojau
kolekcija kolkas nedidele, bet po truputi dideja: turiu is londono, kretos, estijos (saarema ir hiiumaa salu), sankt peterburgo, taip pat sentencijos is juokingi uzrasai is anglijos ir belgijos..
berods kazkur stakciuje voliojasi 1 is sankt peterburgo 'dovanoms', tad jei ka nors domina.. nors siaip nera labai grazus..
as tai negaliu pasakyt, kad esu kolekcioniere - na samoningai apie tai niekada iki siol negalvojau
kolekcija kolkas nedidele, bet po truputi dideja: turiu is londono, kretos, estijos (saarema ir hiiumaa salu), sankt peterburgo, taip pat sentencijos is juokingi uzrasai is anglijos ir belgijos..
berods kazkur stakciuje voliojasi 1 is sankt peterburgo 'dovanoms', tad jei ka nors domina.. nors siaip nera labai grazus..
QUOTE(yume @ 2008 10 21, 10:22)
sveikutes,
O kaip smagu kad atsirado dar bendraminčių. Aš tai pasidaryti savo visų magnetukų puslapį ir sudėti visų nuotraukas ir aprašymas. Nors ir labai lėtai, bet darbas juda į priekį
As samoningai niekad nekolekcionavau, tiesiog ju vis daugiau ir daugiau kaupesi...
Dabar tai gal ir galima kolekcija pavadint... Turiu is Ispanijos, Prancuzijos, Belgijos, Slovakijos Slovėnijos, Vokietijos(žodžiu, daugumos Europos šalių), Gruzijos(3), Azerbaidžiano, Armėnijos, JAV iš skirtingų valstijų, P. Korėjos...
Dabar tai gal ir galima kolekcija pavadint... Turiu is Ispanijos, Prancuzijos, Belgijos, Slovakijos Slovėnijos, Vokietijos(žodžiu, daugumos Europos šalių), Gruzijos(3), Azerbaidžiano, Armėnijos, JAV iš skirtingų valstijų, P. Korėjos...
gal kas turit magnetuku alaus tematika?
beje magnetukų kolekcionierius kviečiu užsukti į www.gildija.org
Labuka,
As taip pat renku magnetukus na jie visi keliauja ant saldytuvo...
As taip pat renku magnetukus na jie visi keliauja ant saldytuvo...
QUOTE(kristinaa @ 2008 11 25, 22:48)
Pas mane jau nebetelpa ant šaldytuvo, gavau dovanų dvi magnetines lentas, tik silpnokos jos, ne visus magnetus laiko
as ir savotiska kolekcioniere
tiksliau amgnetukus darau pati
stai keletas
ir dar pulkelis
dazniausiai juo isdovanoju draugam, sveciam
ir pries kaledas visus apdalinu
tiksliau amgnetukus darau pati
stai keletas
ir dar pulkelis
dazniausiai juo isdovanoju draugam, sveciam
ir pries kaledas visus apdalinu
Labutis
netycia uztikau kolekcionieriu skyreli.. as taip pat is kiekvienos keliones parsivezu po viena ar du magnetukus ir turiu ju gal apie 80 siuo metu... vos telpa ant saldytuvo si manija jau taip iaugo i krauja, kad keliaujant pirmiausiai akys krypsta kur pardavinejami siuvenyrai - magnetukai ir dar renku mazus stikliukus su tos salies/miesto uzrasu ar vaizdu...
netycia uztikau kolekcionieriu skyreli.. as taip pat is kiekvienos keliones parsivezu po viena ar du magnetukus ir turiu ju gal apie 80 siuo metu... vos telpa ant saldytuvo si manija jau taip iaugo i krauja, kad keliaujant pirmiausiai akys krypsta kur pardavinejami siuvenyrai - magnetukai ir dar renku mazus stikliukus su tos salies/miesto uzrasu ar vaizdu...