oho, koks didelis būrys magnetienių leiskit ir man prisijungti nors dar kolekcija mano ir menkutė, bet irgi su vyru užsikrėtėm šia liga. tiesa, mes renkam tik tuos kur patys buvom ir pradėjom tik prieš metus rinkti... bet užtat dabar smagu, kad nereikia sukti galvos kokius suvenyrus vežti, kur juos statyti, paskui dulkes valyti
Na turim jau iš Italijos (Roma, Venecija, Piza, Genova...),Prancūzija (Kanai, Nica), Monakas, Austrija, Šveicarija, Lenkija, Vokietija...
užtat koks azartas šią kolekciją pildyti
Kai nepatingėsiu - nufotkinsiu ir įdėsiu foto
QUOTE(remini @ 2007 10 23, 07:14)
oho, koks didelis būrys magnetienių leiskit ir man prisijungti nors dar kolekcija mano ir menkutė, bet irgi su vyru užsikrėtėm šia liga. tiesa, mes renkam tik tuos kur patys buvom ir pradėjom tik prieš metus rinkti... bet užtat dabar smagu, kad nereikia sukti galvos kokius suvenyrus vežti, kur juos statyti, paskui dulkes valyti
Na turim jau iš Italijos (Roma, Venecija, Piza, Genova...),Prancūzija (Kanai, Nica), Monakas, Austrija, Šveicarija, Lenkija, Vokietija...
Labai smagu, kad prisijungi. Iš tavo išvardintų šalių, o aš vos kelis turiu. O mano draugai užtat ramūs, nes jiems nereikia sukti galvos, ką mums parvežti lauktuvių Šiandien gausiu vieną magnetuką iš Tailando. O praeitą savaitę draugas parvežė iš Kanados. Šalių atžvilgiu plečiasi mano kolekcija Dar viena draugė iš Minsko parvežė, bet reikia nuvažiuoti į Vilnių susitikti su ja
Pas mus kolekcija jau irgi spėjo gausiai papilnėti paskutinį vyras šiandien iš Šveicarijos parvežė
Bet šiaip, žiūriu, tai tampa gana populiariu hobiu, nes poryt skrendu į Turkiją, tai 2 žmonės užsiprašė magnetukų
Bet šiaip, žiūriu, tai tampa gana populiariu hobiu, nes poryt skrendu į Turkiją, tai 2 žmonės užsiprašė magnetukų
QUOTE(Eos @ 2007 10 23, 19:50)
Pas mus kolekcija jau irgi spėjo gausiai papilnėti paskutinį vyras šiandien iš Šveicarijos parvežė
O dar vienas cukraus pakelių tuoj užsiprašys
QUOTE(Makalius @ 2007 10 23, 21:08)
O dar vienas cukraus pakelių tuoj užsiprašys
ne i tema mes chia, Makaliau bet vyras shiandien ish Shveicarijos dar ir cukraus nerealia kruva parvezhe, va tik vienodu tai nedaug. Bet gal apie tai geriau savoj temoj
Sveikos... pas mumi netyciom irgi po truputi daugeja tu magnetuku, tai kaip ir kolekcionuojam savaime... Turiu is Egipto (lekstute), Turkijos (Marmario vaizdas), Graikijos (antikinio zirgo galva)....Bet as "specializuojuosi",renku tik arkliukus-magnetukus,o ju kosmariskai sunku gauti... Visai netycia esu uzradus pora graziu zirgeliu ir visa nemaza galva
QUOTE(Katute @ 2007 10 26, 13:49)
Sveikos... pas mumi netyciom irgi po truputi daugeja tu magnetuku, tai kaip ir kolekcionuojam savaime... Turiu is Egipto (lekstute), Turkijos (Marmario vaizdas), Graikijos (antikinio zirgo galva)....Bet as "specializuojuosi",renku tik arkliukus-magnetukus,o ju kosmariskai sunku gauti... Visai netycia esu uzradus pora graziu zirgeliu ir visa nemaza galva
Oho, čia jau tikrai rimta specializacija. Galvoju, kad nelabai esu ir mačiusi tokių. Bet aišku tikrai labai įdomu. Gal kokią foto įdėtum?
Aha, kai grisiu namo galesiu pabandyt ikelt
Geras tas su CCCP
Labai gražūs
Labai gražūs
ačiū
mum tai pats fainiausias tas austrijos su kengūromis "No kangaroo in Austria"
mum tai pats fainiausias tas austrijos su kengūromis "No kangaroo in Austria"
o mes pasidarem vaiku magnetines nuotraukas ir prie gartraukio prilipdem