Įkraunama...
Įkraunama...

Kolekcionuoju magnetukus.

oho, koks didelis būrys magnetienių thumbup.gif leiskit ir man prisijungti drinks_cheers.gif nors dar kolekcija mano ir menkutė, bet irgi su vyru užsikrėtėm šia liga. tiesa, mes renkam tik tuos kur patys buvom ir pradėjom tik prieš metus rinkti... bet užtat dabar smagu, kad nereikia sukti galvos kokius suvenyrus vežti, kur juos statyti, paskui dulkes valyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Na turim jau iš Italijos (Roma, Venecija, Piza, Genova...),Prancūzija (Kanai, Nica), Monakas, Austrija, Šveicarija, Lenkija, Vokietija...
užtat koks azartas šią kolekciją pildyti thumbup.gif
Kai nepatingėsiu - nufotkinsiu ir įdėsiu foto
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2007 10 23, 07:14)
oho, koks didelis būrys magnetienių  thumbup.gif  leiskit ir man prisijungti  drinks_cheers.gif  nors dar kolekcija mano ir menkutė, bet irgi su vyru užsikrėtėm šia liga. tiesa, mes renkam tik tuos kur patys buvom ir pradėjom tik prieš metus rinkti... bet užtat dabar smagu, kad nereikia sukti galvos kokius suvenyrus vežti, kur juos statyti, paskui dulkes valyti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Na turim jau iš Italijos (Roma, Venecija, Piza, Genova...),Prancūzija (Kanai, Nica), Monakas, Austrija, Šveicarija, Lenkija, Vokietija...
užtat koks azartas šią kolekciją pildyti  thumbup.gif
Kai nepatingėsiu - nufotkinsiu ir įdėsiu foto

Labai smagu, kad prisijungi. drinks_cheers.gif Iš tavo išvardintų šalių, o aš vos kelis turiu. O mano draugai užtat ramūs, nes jiems nereikia sukti galvos, ką mums parvežti lauktuvių biggrin.gif Šiandien gausiu vieną magnetuką iš Tailando. O praeitą savaitę draugas parvežė iš Kanados. Šalių atžvilgiu plečiasi mano kolekcija smile.gif Dar viena draugė iš Minsko parvežė, bet reikia nuvažiuoti į Vilnių susitikti su ja
Atsakyti
Pas mus kolekcija jau irgi spėjo gausiai papilnėti biggrin.gif paskutinį vyras šiandien iš Šveicarijos parvežė ax.gif
Bet šiaip, žiūriu, tai tampa gana populiariu hobiu, nes poryt skrendu į Turkiją, tai 2 žmonės užsiprašė magnetukų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2007 10 23, 19:50)
Pas mus kolekcija jau irgi spėjo gausiai papilnėti biggrin.gif paskutinį vyras šiandien iš Šveicarijos parvežė ax.gif
Bet šiaip, žiūriu, tai tampa gana populiariu hobiu, nes poryt skrendu į Turkiją, tai 2 žmonės užsiprašė magnetukų lotuliukas.gif

O dar vienas cukraus pakelių tuoj užsiprašys mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 10 23, 21:08)
O dar vienas cukraus pakelių tuoj užsiprašys  mirksiukas.gif  biggrin.gif

ne i tema mes chia, Makaliau lotuliukas.gif bet vyras shiandien ish Shveicarijos dar ir cukraus nerealia kruva parvezhe, va tik vienodu tai nedaug. Bet gal apie tai geriau savoj temoj biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos... pas mumi netyciom irgi po truputi daugeja tu magnetuku, tai kaip ir kolekcionuojam savaime... Turiu is Egipto (lekstute), Turkijos (Marmario vaizdas), Graikijos (antikinio zirgo galva)....Bet as "specializuojuosi",renku tik arkliukus-magnetukus,o ju kosmariskai sunku gauti... Visai netycia esu uzradus pora graziu zirgeliu ir visa nemaza galva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2007 10 26, 13:49)
Sveikos... pas mumi netyciom irgi po truputi daugeja tu magnetuku, tai kaip ir kolekcionuojam savaime... Turiu is Egipto (lekstute), Turkijos (Marmario vaizdas), Graikijos (antikinio zirgo galva)....Bet as "specializuojuosi",renku tik arkliukus-magnetukus,o ju kosmariskai sunku gauti... Visai netycia esu uzradus pora graziu zirgeliu ir visa nemaza galva lotuliukas.gif

Oho, čia jau tikrai rimta specializacija. Galvoju, kad nelabai esu ir mačiusi tokių. Bet aišku tikrai labai įdomu. Gal kokią foto įdėtum?
Atsakyti
Aha, kai grisiu namo galesiu pabandyt ikelt mirksiukas.gif
Atsakyti
na štai ir mano kukli kolekcija 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Geras tas su CCCP biggrin.gif
Labai gražūs 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif
mum tai pats fainiausias tas austrijos su kengūromis smile.gif "No kangaroo in Austria" tongue.gif
Atsakyti
o mes pasidarem vaiku magnetines nuotraukas ir prie gartraukio prilipdem biggrin.gif tongue.gif 4u.gif
Atsakyti