Įkraunama...
Įkraunama...

Kolekcionuoju magnetukus.

QUOTE(kuuzia @ 2006 11 20, 14:24)

briedis labai fainas wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif Jūsų kolekcijos labai įdomios. wub.gif
Gavau lauktuvių labai įdomų magnetuką iš Dominikos Respublikos. Tai lyg ir iš modelino padaryta juodaodė moteris ant galvos laikanti pintinę su vaisiais, o rankose kūdykį wub.gif Su mielu noru jį padovanočiau.
Mes gyvenam Vilniuje, Fabijoniškėse.

Jei kas susidomėjo, rašykite į AŽ. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erbe @ 2007 06 08, 13:03)
Sveikos, mergaitės 4u.gif Jūsų kolekcijos labai įdomios. wub.gif
Gavau lauktuvių labai įdomų magnetuką iš Dominikos Respublikos. Tai lyg ir iš modelino padaryta juodaodė moteris ant galvos laikanti pintinę su vaisiais, o rankose kūdykį wub.gif Su mielu noru jį padovanočiau.
Mes gyvenam Vilniuje, Fabijoniškėse.

Jei kas susidomėjo, rašykite į AŽ. 4u.gif

Labai labai noriu 4u.gif

beda tik, kad Lietuvoj busiu tik liepos pab - rugsejo pradzioj. Jei pasaugotum ax.gif
Atsakyti
Mes su vyru taip pat kolekcijonuojam magnetukus. Pirmieji - Norvegijos troliai, kurių jau turim visą kolekciją (kol neturėsim visų, tikriausiai nenurimsim biggrin.gif ), visi kiti turi savo istoriją, kuriuos parsivežam iš tų šalių, kuriose lankėmės ir draugų geriausios lauktuvės mums - magnetukai thumbup.gif Jau turim Norvegijos, Airijos, Ispanijos, Turkijos, Slovakijos, Romos, Londono, Maskvos, Miuncheno, Marmario, Amsterdamo ir, žinoma, Vilniaus 4u.gif Reikės nuotografuoti ir pasidžiaugti kartu su jumis 4u.gif
Atsakyti
o jūs renkat tik iš ten, kur patys pabuvojot, ar bet kokius?
pas mane ant šaldituvo ir keletas yra, bet gailiuos daabr kad būdama olandijoj ir vokietijoj neparsivežiau iš ten, nors yra ir tokių, kur nesu buvus, tiesiog gražūs ar dovanoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 10 16, 22:42)
o jūs renkat tik iš ten, kur patys pabuvojot, ar bet kokius?
pas mane ant šaldituvo ir keletas yra, bet gailiuos daabr kad būdama olandijoj ir vokietijoj neparsivežiau iš ten, nors yra ir tokių, kur nesu buvus, tiesiog gražūs ar dovanoti  ax.gif

Na, pvz aš tai kolekcionuoju visus, t.y. ir kur pati parsivežu ir dar reketuoju draugus, kad man parvežtų biggrin.gif Užtat dabar visi žino ką reikia lauktuvių parvežti biggrin.gif
Pas mane jų dabar jau yra apie 120 magnetukų... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuuzia: 17 spalio 2007 - 08:09
Aišku smile.gif gailiuos, kad aš nepradėjau šito hobio, nes magnetukai iš tiesų faini dalykiukai, ir dėl lauktuvių gerai, jau kitiems nereikia sukti galvos.... nu bet.. galbut vėliau kada
Atsakyti
user posted image

mano maža kolekcija rolleyes.gif
Atsakyti
Hoooo Kokie faini magnetukai. Man patinka tokie nestandartinių - kvadratinių formų. Kada prie progos nufotografuosiu ir savuosius, tik jie dabar sudėti bile kaip ir nėra labai gražaus vaizdo.
Linkiu ir toliau sėkmingai kolekcionuoti, juk gyvenimas dar ilgas smile.gif
Labai smagu, kad prisijungei prie mūsų
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2007 10 21, 16:59)
Hoooo Kokie faini magnetukai. Man patinka tokie nestandartinių - kvadratinių formų. Kada prie progos nufotografuosiu ir savuosius, tik jie dabar sudėti bile kaip ir nėra labai gražaus vaizdo.
Linkiu ir toliau sėkmingai kolekcionuoti, juk gyvenimas dar ilgas smile.gif
Labai smagu, kad prisijungei prie mūsų

4u.gif aha man ir patinka ne standartiniai.. puseserei lauktuvių iš belgijos tai paėmiau su bokaliuku. bet sau šitą, nes su anglijos paanšus na maikutė.
žiūrėsiu kaip čia ta mano kolekcja pildysis..
dabar beleika gauti iš vokietijos ir olandijos, nes ten kur buvau ir nenusipirkau sad.gif
Papildyta:
QUOTE(kuuzia @ 2007 10 21, 16:59)
Kada prie progos nufotografuosiu ir savuosius, tik jie dabar sudėti bile kaip ir nėra labai gražaus vaizdo.

tai i čia ne tavo bigsmile.gif nes anskčiau temoj žiūriu buvai įdėjus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 10 21, 16:54)

tai i čia ne tavo   bigsmile.gif  nes anskčiau temoj žiūriu buvai įdėjus  bigsmile.gif

Ten mano, bet ta nuotrauka daryta prieš metus. O jau ir krūvos naujų atsirado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2007 10 22, 08:37)
Ten mano, bet ta nuotrauka daryta prieš metus. O jau ir krūvos naujų atsirado smile.gif

Aa aišku.Smagu. nu lauskim naujų tada bigsmile.gif
Atsakyti