Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno klinikose

Apklausa: Pas kurį gydytoja patartumėte gimdyti? ;) (146 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(teddy @ 2007 04 25, 08:22)
Papildyta:
sakykit..kas neseniai gimde esat kiek dabar kainuoja gimdyti..na gydytojui..akuserei..ir t.t...sesuo rugseji pas Abraiti ruosiasi gimdyti.. g.gif

o kodėl nepakeli akių vienu-dviem pasisakymais virš tavo žinutės? viskas surašyta lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas visoms, gal ką nors žinote apie S.Ugianskytę? Ar priiminėja gimdymus?
Atsakyti
Gimdžiau Kauno klinikose, prieš 2 metus, super viskas buvo ir nei daktarei nei akušerei nieko nedaviau, tiksliau duoti norėjau jau po visko, o akušerė man tuos pinigus sugrąžino blink.gif pasakė, kad mums labiau jų prireiks susilaukus mažylio wub.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(Erina @ 2004 07 09, 23:01)
Noreciau paklausti tu, kurios jau "su patirtim". Pati esu is Kaisiadoriu, bet nusprendziau gimdyti klinikose. Drauge gimde pas gydytoja V.Cerniu. sake ziauriai geras ir profesionalus gydytojas. Noreciau tartis pas ji gimdyti privaciai, sako galima. Gal kas dar gimdete pas si gydytoja, kaip su juo susitaret, kiek mokejot, gal turit kitu pasiulymu. HELP... Dar turiu 20 sav. apsisprendimui

labas patarciau gimdyti kaune klinikose pas bet kuri daktara o kad pasisamdyti nera ko nes mokesi nemazus pinigus kazkur apie 600litu tai geriau jau naujagimiui nupirkt kanors.as ir gimdziau ir sakau tas daktaras tik kritiskoj situacijoj pades o jei viskas gerai tai tik uz rankos palaikys ir viskas o visa darba padarys akusere tad mes ir daktarui nieko nedavem o akuserei davem .kiek supratau tai antras jei pirma gerai pagimdei tai ir antra pagimdysi tik sakau kad pasisamdyti tikrai neapsimoka patikek manim as ir klausinejau gal irgi cia taip ir anaip bet patys daktarai pasake kam tau samdytis jei ir taip pagimdysi ir pagimdziau.ir tai pirmas mano vaikas. smile.gif
Atsakyti
aš gimdžiau pas Černių. Liuks gydytojas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal zinote ar gyd. E. Tvarijonaviciene priimineja gimdymus?
Atsakyti
as irgi manau,kad samdyt nera ko. man net pats abraitis taip pasake smile.gif tiesa pasakius,as net nezinau pas kuri gydytoja gimdziau doh.gif buvau labai sutrikusi,o ir pamainos keites, ir rezidenytai vaiksciojo... nedaviau nei gydytojams,nei akiuserems nei lito ir viskas buvo kuo puikiausiai. antra karta gimdyciau tik klinikose smile.gif ir dar galiu pasakyt,kad kliniku gydytojai visi profesionalai,bet kokie gydytojai ten nedirba smile.gif
Atsakyti
2 kartus gimdziau klinikose ir tikrai nenusivyliau. Ne karto nesitariau ir niekam nemokejau. Kai pirma pagimdziau,tai atsidekojimui daktarei isiulem 100,nenorejo net imti,sako musu darbas toks. O buvo labai thumbup.gif gyditoja. Antra karta taip pat,irgi viskas thumbup.gif ,tik po gimdymo davem uz gera darba noredami atsidekoti,o galejom ir neduot,bet kai matai kaip visi sokineja aplinkui ir stengiasi kad tau butu kuo geriau,tai kazkaip savaime kyla noras atsidekoti blush2.gif . As tai ir esu tokios nuomones,kad pagimdo visos su pinigais,ar be ju.Tai kam be reikalo jais taskytis 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2007 05 30, 15:33)
Sveikos merginos, gal zinote ar gyd. E. Tvarijonaviciene priimineja gimdymus?

Nebepriiminėja verysad.gif Taip pat norėjau pas ją gimdyt. Deja, nespėja.
Nuostabi gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(nagrre @ 2007 02 04, 19:48)
Merginos R.Aniuliene kaip ji?
Nes kazkaip niekur jos pavardes nerandu  g.gif

Na, aš pas ją dar tik ruošiuos sausio pradžioj gimdyt smile.gif Bet galiu pasakyt, kad man ji super daktarė. Aš turėjau labai daug bėdų iki šio nėštumo (2 nesivystantys), praėjau krūvą daktarų ir tik ji viena taip stengėsi įsigilinti į visas mano problemas, darė aibę tyrimų. Taip, ji nėra iš tų, kurios paglostys, katinėliu pavadins, sako viską taip, kaip yra. Bet kad grubi irgi nepasakyčiau. Taigi man ji labai tinka, ir tik ją rinksiuos gimdymui. Poto galėsiu parašyt atsiliepimus, tikiuosi nenusivilsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Andrea @ 2004 07 21, 16:28)
Geriau tarkis. Gimdymas - neprognozuojamas dalykas, neverta pagaileti tu keliu simtu litu del saves ir ateinancio mazylio.

labukas, na nelabai sutinku, kad jau taip iskart ir reik moket KMUK. Juk pinigai mokami LT uz atlikta darba.
Papildyta:
QUOTE(niuma @ 2007 05 06, 16:23)
o kodėl nepakeli akių vienu-dviem pasisakymais virš tavo žinutės? viskas surašyta  lotuliukas.gif

labukas, as irgi zadu gimdyt KMUk, bet kiek perskaiciau cia jau beveik visu nestukiu ir gimdyviu atsiliepimus apie KMUk ir jose vyraujancias kainas uz gimdyma, tai nelabai sutinku, kad jau taip ima VISOS IR MOKA butent tas "kazkieno" nustatytas stafkes. nesamone. Nepamirskit, kad musu tarpe buna ir tokiu, kurios isvis litu neturi... aplamai, nesuprantu, kodel LT ir ypac, Kaune, egzistuoja kazkokie nustatymai???
Juk kaip liaudyje sakom "kiek kas turi, tas tiek ir moka". Juk pacios pamastykit, ar jau labai didelius milijonus, gauname, isejusios i nestumo ir gimdymo atostogas??? suprantu, kad si pasalpa priklauso nuo kiekvienos darbo uzmokescio (toliau DU), bet pamastykime, ar visu tas DU toks didelis???
BAndysit man papriestarauti, kad tam yra vyrai, kurie islaiko seimas ir uzdirba joms pinigus_sutiksiu su tuo.
Bet, ar nepamastet, kad ne viena gyd. (ar tu gimdysi KMUK, ar kazkur kitur) TIKRAI NEPRISIMINS, KIEK DAVE TARKIM PETRAITIENE, AR JONAITIENE.
Patikekit, nors dar man gimdymas tik priesaky, bet jau teko susidurt su ta pinigu davimo procedura (uz gera prieziura gulint vienoje Kauno ligoniniu, kai teko atsigult su gresianciu)...

Papildyta:
QUOTE(nagrre @ 2007 02 04, 20:48)
Merginos R.Aniuliene kaip ji?
Nes kazkaip niekur jos pavardes nerandu  g.gif

girdejau apie sia gyd. labai gerus atsiliepimus. mano kolege is darbo pries 3 m.gimde pas ja.
Papildyta:
QUOTE(valentuk @ 2007 04 06, 18:37)
nuo 400-500 gydytojui,250 akuserei,100 anesteziologui jai daro cezari,tada akuserei nereikia,tik gydytojui

atsiprasau, cia KMUK 'stafkes"?
ir kada tie pinigai duodami_pries, per ar po ?
nes kiek teko girdet, kad jei atliekamas cezario pjuvis, pinigus reikia moket i kasa, nes tai yra mokama paslauga visose gimdymo istaigose.
Atsakyti
Aš birželio 27 d. gimdžiau KMUK. Mane globojo gyd. R. Mačiulevičienė. 26 d. ji mane apžiūrėjo ir pamatė, kad vaikiuko galvytė didoka ir iš karto perspėjo, kad 50% tikimybė, kad pagimdysiu pati, bet verta pasistengt. Tiesa, aš pernešiojau 2 sav. ir vaikiuko galvytė nesistatė į dubenį. Šia gydytoja likau labai patenkinta, nes visi sprendimai buvo priimti laiku ir teisingi.
Atsakyti