QUOTE(Andrea @ 2004 07 21, 16:28)
Geriau tarkis. Gimdymas - neprognozuojamas dalykas, neverta pagaileti tu keliu simtu litu del saves ir ateinancio mazylio.
labukas, na nelabai sutinku, kad jau taip iskart ir reik moket KMUK. Juk pinigai mokami LT uz atlikta darba.
Papildyta:
QUOTE(niuma @ 2007 05 06, 16:23)
o kodėl nepakeli akių vienu-dviem pasisakymais virš tavo žinutės? viskas surašyta
labukas, as irgi zadu gimdyt KMUk, bet kiek perskaiciau cia jau beveik visu nestukiu ir gimdyviu atsiliepimus apie KMUk ir jose vyraujancias kainas uz gimdyma, tai nelabai sutinku, kad jau taip ima VISOS IR MOKA butent tas "kazkieno" nustatytas stafkes. nesamone. Nepamirskit, kad musu tarpe buna ir tokiu, kurios isvis litu neturi... aplamai, nesuprantu, kodel LT ir ypac, Kaune, egzistuoja kazkokie nustatymai???
Juk kaip liaudyje sakom "kiek kas turi, tas tiek ir moka". Juk pacios pamastykit, ar jau labai didelius milijonus, gauname, isejusios i nestumo ir gimdymo atostogas??? suprantu, kad si pasalpa priklauso nuo kiekvienos darbo uzmokescio (toliau DU), bet pamastykime, ar visu tas DU toks didelis???
BAndysit man papriestarauti, kad tam yra vyrai, kurie islaiko seimas ir uzdirba joms pinigus_sutiksiu su tuo.
Bet, ar nepamastet, kad ne viena gyd. (ar tu gimdysi KMUK, ar kazkur kitur) TIKRAI NEPRISIMINS, KIEK DAVE TARKIM PETRAITIENE, AR JONAITIENE.
Patikekit, nors dar man gimdymas tik priesaky, bet jau teko susidurt su ta pinigu davimo procedura (uz gera prieziura gulint vienoje Kauno ligoniniu, kai teko atsigult su gresianciu)...
Papildyta:
QUOTE(nagrre @ 2007 02 04, 20:48)
Merginos R.Aniuliene kaip ji?
Nes kazkaip niekur jos pavardes nerandu
girdejau apie sia gyd. labai gerus atsiliepimus. mano kolege is darbo pries 3 m.gimde pas ja.
Papildyta:
QUOTE(valentuk @ 2007 04 06, 18:37)
nuo 400-500 gydytojui,250 akuserei,100 anesteziologui jai daro cezari,tada akuserei nereikia,tik gydytojui
atsiprasau, cia KMUK 'stafkes"?
ir kada tie pinigai duodami_pries, per ar po ?
nes kiek teko girdet, kad jei atliekamas cezario pjuvis, pinigus reikia moket i kasa, nes tai yra mokama paslauga visose gimdymo istaigose.