Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis prie ežero/upės

Mes tai visada vaziuojam prie suderves ezero, prie ''Vilnojos'' viesbucio (ar ten motelis). Iejimas mokamas, po 5 lt nuo suaugusio, uz vaikus moket nereikia. Ten labai faina, aplinka sutvarkyta, krantas geras, smeletas, o toliau nuo ezero zolyte, ezere fontanas karts nuo karto ijungiamas, kad ora sudrekint. Bent jau vilniaus apylinkese man si vieta vienintele priimtina, kur galiu nuvaziuot su mazais vaikais.
Atsakyti
Sveiki visi,
Kita savaite vaziuojam i Moletu raj. prie Bebrusu ezero i kaimo turizmo sodyba GIEDRITA pas Ruta Balyniene . Gal kas buvot ar kokiu atsiliepimu girdejot
Uzsisakem internete surade,ten tai labai grazu,bet kaip is tikruju , tai neaisku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(menesiena @ 2007 06 13, 00:02)
norim ramiai gamtoje pabut ir pasimaudyt su palapinem - nereikia nei namuku, nei zmoniu smile.gif

gal kas zinot kokiu graziu tyliu vieteliu su galimybe maudytis kad krantas butu normalus?

kazkur tarp kauno ir vilniaus butu idealu ar kur netoli uz vilniaus...

nu man taj labai patinka viena poilsiavite prie Dusios ezero:)seip kiek ten buvus tai ir ramu ir krantas geras thumbup.gif jai gerai atsimenu tai savaitgaliais 20lt uz viena atvaziavusia masina ima ,tai dar visai pigiai iseina.. nes ten neima pinigu uz zmones atsikirai,palapines ar dar ka biggrin.gif netaip kad kai viena karta nuvaziavom ten taip pat prie dusios i poilsiaviete tai ir uz masina ir uz zmogu ir dar uz palapines susimokejom,o malonumo jokio nes zmogus prie zmogaus smile.gif
Atsakyti
Gal kas galetumet pasakyti, kaip prie Akmenos ezero (Traku rajone) nusigauti? ta prasme iki ezero tai rasim kelia, bet prie paties ezero, kur geriau privaziuoti, is kurios puses vaziuoti? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif Esu naujokė Vilniuje, tad iškyla man visokių klausimų kur rasti, kaip nuvykti ir pnš.

Tai va, noriu kur nors miesto ribose Vilniuje lėkt pasidegint ar pasipliuškenti, ar yra kokių vietelių? Girdėjau, kad prie žaliųjų ežerų dažnai žmonės nuvažiuoja, o kur dar būtų galima ? blush2.gif
Pasidalinkite savo mėgiamomis vietelėmis blush2.gif
Atsakyti
tame ir esmė, kad dauguma išvardintų - važiuot su mašina ir toleliau. Aš kol vyras darbely galiu pasimėgaut ežeru ir saulute tik viešuojo transporto pagalba doh.gif
Atsakyti
Viesuoju transportu gali nusigaut iki Silo ezero, t.p. Salotes (karoliniskese).
Atsakyti
QUOTE(incia @ 2007 08 17, 18:24)

Salote schmoll.gif . Salia jos Giluzis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(incia @ 2007 08 17, 18:24)

Salotė Karoliniškėse? g.gif nuo kada mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 19, 11:41)
Salotė Karoliniškėse? g.gif nuo kada mastau.gif

Kol Pilaites nebuvo - buvo prie Karoliniskiu.
Atsakyti
QUOTE(jovial @ 2007 08 19, 15:23)
Kol Pilaites nebuvo - buvo prie Karoliniskiu.

Aaaa, aišku mirksiukas.gif kai buvau mažas, visad ten važinėdavom.... dabar jau visai nebevažinėjam prie jokių ežerų schmoll.gif
Dar va Tapeliuose buvom vieną kartą....
Atsakyti
O jergau biggrin.gif kažkurią čia savaitgalinę dieną ne per seniausiai buvom prie Žaliųjų ežerų - galima sakyti tik stovimos vietos prie ežero buvo likusios (mln. žmonių), kiek girdėjau ir prie Šilo ir Salotės tas pats dedasi g.gif
Atsakyti