Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena

QUOTE(ScarleTa @ 2006 06 21, 21:37)

Tai va, net nežinau - negi ir man migrena  g.gif  unsure.gif Gal galėtumėt labiau apibūdinti? Mane kartais papykina, bet retai, labiau jau kankinuosi su tuo beprotišku skausmu, pabandau atsigulti, o kai atrodo, kad jau praėjo tai toks skausmas keliantis užeina sad.gif ir šiaip, vos staigesnis judesys ir atrodo rėk, šauk, nes vos įmanoma skausmą pakelti. Dar, tiesa, kai gulėjau ligononėj, tai prieš tai jau buvo užėjusi fazė, kad nepadėjo tabletės ir leisdavausi vaistus į raumenį... Tam kartui nuimdavo, o po to  ir vėl  verysad.gif  verysad.gif Dar būna, kad iš skausmo skauda akis, negaliu į šviesą žiūrėt  unsure.gif

Būčiau dėkinga jei papasakotumėte išsamiau  4u.gif  4u.gif

Siaip panasus pozymiai i migrena. Asmeniskai nemanau, kad galvos sutrenkimas galejo tureti itakos migrenai. Man paciai yra buves smegenu sutrenkimas, jokio gydymo spec netaike, bet migrena yra.

Pasiskaityk cia - http://www.migrena.l...l=data_lt/3/31/
Pozymiai daugmaz panasus daugeliui besiskundzianciu situ "dziaugsmu" mirksiukas.gif
Atsakyti
[Tai va, net nežinau - negi ir man migrena g.gif unsure.gif Gal galėtumėt labiau apibūdinti? Mane kartais papykina, bet retai, labiau jau kankinuosi su tuo beprotišku skausmu, pabandau atsigulti, o kai atrodo, kad jau praėjo tai toks skausmas keliantis užeina sad.gif ir šiaip, vos staigesnis judesys ir atrodo rėk, šauk, nes vos įmanoma skausmą pakelti. Dar, tiesa, kai gulėjau ligononėj, tai prieš tai jau buvo užėjusi fazė, kad nepadėjo tabletės ir leisdavausi vaistus į raumenį... Tam kartui nuimdavo, o po to ir vėl verysad.gif verysad.gif Dar būna, kad iš skausmo skauda akis, negaliu į šviesą žiūrėt unsure.gif

Sveikutės biggrin.gif
Atėjau iš kito skyrelio pažiūrėti kokios bėdos kamuoja . verysad.gif
Būdavo ir man akių skausmas toks siaubingas kad atrodydavo iššoks,bet radau labai gerus maisto papildu skurie išsprendė mano problemą,jie panaikino židinį,nors kažkada gėriau ir antidepresanrtus,ir šiaip visokiu š...Mat kaip keista bet daktarai bijo naujovių,jie surušti viena virvele su vaistinėmis,tai jie ir išrašinėja tokius vaistus ,kurie jiems naudingi.O žmogus jiems .... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beti @ 2006 07 06, 01:39)
...Mat kaip keista bet daktarai bijo naujovių,jie surušti viena virvele su vaistinėmis,tai jie ir išrašinėja tokius vaistus ,kurie jiems naudingi.O žmogus jiems .... doh.gif

nereikia lialia, visam pasaulyj ieškoma efektyvių vaistų nuo migrenos, tik deja, tos paieškos nėra labai efektyvios. Išprovokuojantys veiksniai ir tie ne visi žinomi verysad.gif Kažko nelabai tikiu Tamstos teiginiu, kad papildai išsprendė šią problemą g.gif
Atsakyti
Palangoje vyko labai faina akcija -"Pazabok savo migrena",pliaze sedejo uz grotu mergina,na tipo "migrena",o salia galima buvo registruotis konsultacijai pas gydytoja,tai vat as ir uzsiregistravau,sekancia diena nuejau,tai ka,ogi nieko naujo man nepasake,tik,kad senatvej gresia insultas ,arba kraujotakos sutrikimai ir vengti priepuoliu su aura,na nenaudoti to,kas sukelia priepuoli su aura:raudono vyno,sampano,na ir.t.t..as turiu visa sarasiuka,ko negaliu valgyti ir gerti biggrin.gif Gerti imigrana kaip galva skauda ir susinervinus naudoti SEDATIVE homeopatines tabletytes nuo nervu,jos parduodamos vaistinese be recepto,susinervini,jei vaikas ant baldu ispila kakava ir geri SEDATIVE biggrin.gif na zodziu taip....
Ir dar viena receptuka isdave smile.gif Kaip tik jauciamas artejantis priepuolis,susimaisyti sauksteli medaus su saukstu konjako ir laikyti burnoje po liezuviu,paskui nuryti,galima ir pakartoti biggrin.gif kaip tik jausiu artejancia migrena-bandysiu......konjakelio ir medaus jau apsirupinau....Pabandykit,gal pades ir jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remka: 07 liepos 2006 - 16:11
QUOTE(buciux @ 2006 07 06, 23:07)
nereikia lialia, visam pasaulyj ieškoma efektyvių vaistų nuo migrenos, tik deja, tos paieškos nėra labai efektyvios. Išprovokuojantys veiksniai ir tie ne visi žinomi  verysad.gif  Kažko nelabai tikiu Tamstos teiginiu, kad papildai išsprendė šią problemą  g.gif

Kiek žmonių tiek nuomonių,bet man viskas kolstėsi būtent taip(padėjo dar kelioms draugėms ,kurios surizikavo pabandyti).Aš pati prie verslo ir suprantu biznio suktukus doh.gif
Atsakyti
[quote=Beti,2006 07 06, 01:39]
[bet radau labai gerus maisto papildu skurie išsprendė mano problemą,jie panaikino židinį

g.gif g.gif g.gif O kokie čia papildai, kurie panaikina židinį? Gal gali pavadinimą paskyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule100: 11 liepos 2006 - 12:41

g.gif g.gif g.gif O kokie čia papildai, kurie panaikina židinį? Gal gali pavadinimą paskyti?
[/quote]

Šie papildai yra SIGCCES firmos ,reikia žiūrėti kokia liga ir tik tada priskiriamas maisto papildas.Va prieš valandą kalbėjau su moterim kuri geria jau 2 savaites "Mozgovyje "kapsules,priepolio nėra(galvos skausmų),o taip pat ir šį karštį pati stebisi kaip puikiai perneša ir puikiai jaučiasi. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(remka @ 2006 07 07, 16:08)
Ir dar viena receptuka isdave smile.gif Kaip tik jauciamas artejantis priepuolis,susimaisyti sauksteli medaus su saukstu konjako ir laikyti burnoje po liezuviu,paskui nuryti,galima  ir pakartoti  biggrin.gif kaip tik jausiu artejancia migrena-bandysiu......konjakelio ir medaus jau apsirupinau....Pabandykit,gal pades ir jums 4u.gif

Visas keturias savaitgalio dienas buvo daugiau/maziau stipri migrena, tai prisikankinau konkreciai doh.gif Sita receptuka butinai pabandysiu. Iki siol tai gerdavau 50 g brendzio ant tuscio skrandzio, ryte, bet padedavo realiai tik tuomet, jei tai budavo antra ar trecia skausmo diena ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2006 07 12, 12:40)
Visas keturias savaitgalio dienas buvo daugiau/maziau stipri migrena, tai prisikankinau konkreciai doh.gif Sita receptuka butinai pabandysiu. Iki siol tai gerdavau 50 g brendzio ant tuscio skrandzio, ryte, bet padedavo realiai tik tuomet, jei tai budavo antra ar trecia skausmo diena ax.gif

Sveika,tau reikia salinti ligos zidini ,o konjakas tikrai to nepadarys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beti @ 2006 07 13, 22:03)
Sveika,tau reikia salinti ligos zidini ,o konjakas tikrai to nepadarys doh.gif

Beti, o tu kartais nemaišai migrenos su epilepsija? Migrena pasireiškia galvos kraujagyslių spazmu, o po to sekančiu išsiplėtimu. Pakitusio aktyvumo židinys formuojasi neuronuose. Taip kad su migrena tokiu atveju ryšio mažai.
Atsakyti
QUOTE(Saule100 @ 2006 07 13, 22:45)
Beti, o tu kartais nemaišai migrenos su epilepsija? Migrena pasireiškia galvos kraujagyslių spazmu, o po to sekančiu išsiplėtimu. Pakitusio aktyvumo židinys formuojasi neuronuose. Taip kad su migrena tokiu atveju ryšio mažai.

Sveikute Saule100 biggrin.gif
Matau nusimanai ligų sindromuose,tai patarčiau ateiti į paskaitą (kuri vyksta nemokamai)ir duodama klausimus daktaras tau nuosekliau ir mediciniškiau išdėstytų.Matai kalbu iš savo patirties,man pačiai galva skaudėjo gal 20 metų ,net tiksliai ir neprisimenu,daktarai nieko nerasdavo,tai kaip tą paaškinti,kokių tik nedariau analizų...tiesa iš kur tu ?Nes aš iš Vilniaus . 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nesuprantu apie koki zidini cia eina kalba g.gif Gi niekas dar 100% negali pasakyti kas ta migrena, o juo labiau atrasti jos zidinio g.gif

Apskritai man Beti postai reklama kvepia ax.gif
Atsakyti