QUOTE(Saule100 @ 2006 06 09, 15:02)
O kontaceptikus aš irgi geriu, geriu Yariną-poveikio migrenai kaip ir nepastebėjau. Tik pirmus 2-3 mėn. pradėjus pakuotę ir baigus ją būdavo migrena.
Nors nežinau dėl ko, jau TREČIĄ dieną skauda galvą. Einu, įkalsiu Ibuprofeno-man visai padeda
Nors nežinau dėl ko, jau TREČIĄ dieną skauda galvą. Einu, įkalsiu Ibuprofeno-man visai padeda
Po gimdymo baigus maitinti mažiuką nutariau vėl gert KT, daktarė pasakė, kad nekeisčiau ir vartuočiau tuos, kurios vartojau iki gimdymo, bet pamačius, kad Logest ir Harmonet sudėtis tokia pat, o paskutiniųjų kaina mažesnė, pasirinkau juos. Iš pradžių lyg ir tiko, tačiau, po kurio laiko per tą 7 dienų pertrauką paskaudėdavo galvą, bet kai vėl pradėdavau gert nustodavao, per daug nekreipiau dėmesio, bet dabar šį mėnesį, kaip jau minėjau, nevartoju KT jau savaitę, tai žinokit mano galvelė atsigauna.
Poryt pas daktarus, bet šito gal nesakysiu, tegul ieško priežasties, nes pasakys, aha aišku KT šalutinis poveikis, viso gero. Tegu daro tyrimus gal visai ne tame priežastis.