QUOTE(Žemaika @ 2006 03 27, 22:13)
Mano sūnus nuo mažens serga migrena (jam jau 16 m.), Gydytojai buvo išrašę Tanakano, gerinančio smegenų kraujotaką. Padėjo. Bet jis yra brangus, šeimos gydytojas negali išrašyti kompensuojamų.
Su Tanakan nerizikuociau sitaip - gert del migrenos
Mano tetis ji geria jau ne viena men po stipraus insulto. Jis labai skystina krauja, taip kad man butu baisoka prisizaist. O kaina jo tai irgi
Del sintetiniu preparatu - taip, nuodijames mes jais, bet nelabai yra is ko rinktis. Visi vaistai yra sintetika, o gydytojai ir patys pripazista - geriau tablete nuo skausmo negu skausmas. As vis bandau save itikint, kad sekancio priepuolio metu bandysiu atsilaikyti be vaistu ir t.t., bet...Kai uzeina skausmas, kai tampi panasi i gyva lavona, kai erzina bet koks kvapelis, bet kokia spalva, kujais kala i galva, kai atrodo, kad vienintele iseitis - nupjaut galva ir kita uzsidet (cia toks juodas siek tiek jumoras), geriu pirma pasitaikiusi vaista nuo skausmo. Siaip stengiuosi visuomet rankinuke nesiotis vaistu. Galu gale neisnesa man kisene pirkt tu zoliniu brangiu preparatu, kuriu poveiki kol kas esu linkusi vertinti skeptiskai - lai neisizeidzia tos, kurioms padejo.