QUOTE(pandutė @ 2006 03 22, 09:56)
as ir taip galvojau bet nieks nedaro tomografijos sako neprisigalvok tau uzdegimas, ir daryk ka nori neklauso mes gydytojai ir heriau zinom o tavo vyrui irgi visi simptomai kaip man?ar ilgai jam tie simptomai buvo?
na kokį pusmetį skundės nugaros skausmais,tipo gal peršalau,gal radikulitas ,o gal nervų uždegimas,kol nepradėko koja tirpt,susigriebė,nuėjo pas gydytoja neurochirurgą,padarė rentgeną,sako nieko nematau,jokių uždegimų,bet matyt normalus gydytojaspapuolė,o gal.....padėjo,davė siuntimą į klinikas,ten irgi su ...pagalba greit padarė tomografiją ir diagnozė aiški,siūlė net tą pačia dieną operuot,bet susiveikė siuntimą į profilaktoriumą,perėjo dviejų savaičių įvairių procedūrų kursą,pradedant purvo voniom,masažais,baigiant vaistais į minkštąją dalį,tam kartui labai padėjo,dabar vėl skausmas atsinaujino,kokie 2,3 mėn,kai atšils truputį oras,bandys vėl procedūrintis.
Mesne visai į temą čia kalbam,bet aš tik garsiai pamąsčiau apie tavo bėdas
merginos,o jūs gerdamos tuos vaistus,jų atsiprašant neišvemiat per priepolį,nu man tai kažkas baisaus ką į burną,viskas lauk,negi dabar leistis kokius plečiančius reiks,kad pagelbėtų