QUOTE(inc @ 2006 03 02, 16:12)
vertimas:)...
susirgimas gali pasireikšti peršalus, užpuolus infekcijai, kažkokiam geimoritui(nežinau kas tai), sinusitui, eant dantų ligoms. Pasireiškia priepuolinais aštriais skausmais, kurie labiausiai jaučiasi čiaudėjant, sukiojant galvą ir kaklą, kramtant. Skausmai gali plisti nuo trišakio iki dvišakio nervo...
akupresūros knygutėje radau dar šį tą...
"Trišakio nervo neuralgija(skausmas dėl nervo pakenkimo). Tai pjaunantis ar į elektros srovės poveikį panašus skausmas, dėl kurio parausta oda(man lyg nerausdavo), juntamas kaštis, teka ašaros ar stipriai prakaituojama. Nervą gali pakenkti ir medžiagų apykaitos sutrikimai, infekcijos, prie nervo esantis tumoras (auglys), sinusitas, dantų ligos. skausmai atsiranda kalbant, kramtant, liečiant veidą ar veikiant šalčiui.
nu pas mane liktaisnera tokiu pojuciu gal man rimtai sukaklu kas nors kaip cia rase vienasusirgimas gali pasireikšti peršalus, užpuolus infekcijai, kažkokiam geimoritui(nežinau kas tai), sinusitui, eant dantų ligoms. Pasireiškia priepuolinais aštriais skausmais, kurie labiausiai jaučiasi čiaudėjant, sukiojant galvą ir kaklą, kramtant. Skausmai gali plisti nuo trišakio iki dvišakio nervo...
akupresūros knygutėje radau dar šį tą...
"Trišakio nervo neuralgija(skausmas dėl nervo pakenkimo). Tai pjaunantis ar į elektros srovės poveikį panašus skausmas, dėl kurio parausta oda(man lyg nerausdavo), juntamas kaštis, teka ašaros ar stipriai prakaituojama. Nervą gali pakenkti ir medžiagų apykaitos sutrikimai, infekcijos, prie nervo esantis tumoras (auglys), sinusitas, dantų ligos. skausmai atsiranda kalbant, kramtant, liečiant veidą ar veikiant šalčiui.