Sveikutės, visos likimo draugės, turinčios migreną!!!
Šią ligą paveldėjau iš mamos, o ji iš savo mamos. Priepuoliai man prasidėjo nuo 14 metų (dabar man virš 30...). Galvos skausmas ir visi kiti baisūs požymiai išjungdavo mane 3 parom. Ko tik neišbandžiau, kokių tik tyrimų man nedarė! Oficialioji medicina padėti man buvo bejėgė. Padėjo netradiciniai, tiksliau dvasiniai gydymo būdai. Gyvenime sutikau moterį, kuri man tepasakė tiek visos ligos, nelaimės ir praradimai prasideda nuo mūsų pačių minčių ir neteisingo požiūrio į gyvenimą. Mes patys prisišaukiame ligas. Tuomet jos žodžių nesupratau, kol į rankas nepapuolė knyga S. Lazarevo Karmos diagnostika. Ši knyga padėjo man pakeisti požiūrį į pasaulį ir į gyvenimą aplamai... Jei dabar ir užeina priepuoliai, tai jie būna lengvos formos, leidžiantys dirbti darbą (o jis yra protinis ir įtemptas) bei tvarkyti visus reikalus, išgėrus, pvz., Solphadeino ar Saridono tabletę. Paskaitykit, manau, kai kam iš jūsų Lazarevo Karmos diagnostika irgi bus raktas gerai savijautai...
Ir aš į jūsų gretas...
turiu ir aš šitą bėdą ir, matyt, gana seniai, bet tokie stiprūs nebūdavo, tai nelabai ir gilinausi, bet sustreikavo skydliaukė ir prasidėjo maždaug 2 kartus per mėnesį užeinantys priepuoliai. Aš vis galgojau, kad tai paprasti galvos skausmai ir daugiausia savo žemą spaudimą kaltinau. Tačiau vokiškuose tinklalapiuose skaitinėdama radau prie aprašymų apie skydliaukę ir migrena aprašytą. Išsigandau siaubingai kai pamačiau, kad visi simptomai sutampa.
O jums kuriai nors yra su skydliauke negerai?
turiu ir aš šitą bėdą ir, matyt, gana seniai, bet tokie stiprūs nebūdavo, tai nelabai ir gilinausi, bet sustreikavo skydliaukė ir prasidėjo maždaug 2 kartus per mėnesį užeinantys priepuoliai. Aš vis galgojau, kad tai paprasti galvos skausmai ir daugiausia savo žemą spaudimą kaltinau. Tačiau vokiškuose tinklalapiuose skaitinėdama radau prie aprašymų apie skydliaukę ir migrena aprašytą. Išsigandau siaubingai kai pamačiau, kad visi simptomai sutampa.
O jums kuriai nors yra su skydliauke negerai?
pas mane su skydliauke negerai,as tai pastebejau kad man migrena prasideda pries menesines per menesines,amksciau budavo kas keli men o dabar kekviena men jau taip uzkniso kai reik is darbo atsiprasinet nes man netik galva skauda bet ir tirpsta kunas vemiu sudinai jauciuos noriu imigran pabandyt bet visos sako kad yra kazkoks salutinis poveikis?tai ir neapsisprendziu
QUOTE(Bajm @ 2006 02 13, 08:07)
kur darė ir kiek kainavo? papasakok bendrus įspūdžius
man nieko nekainavo . dar padarė galvos temografija... visi atsakymai vasario 28 d, tai jau žinosiu kas man yra
QUOTE(Žiedė @ 2006 02 20, 10:00)
man nieko nekainavo . dar padarė galvos temografija...
geras, o man šeimos gydytoja pasakė, jog tai daroma tik mokamai
250 Lt
QUOTE(Žiedė @ 2006 02 20, 11:00)
man nieko nekainavo . dar padarė galvos temografija... visi atsakymai vasario 28 d, tai jau žinosiu kas man yra
o kaip tau padare galvos tamografija as kiek prasau man sako neprisigalvok nieks nasarom nedaro tai ka reik sakyt kad padarytu?QUOTE(Bajm @ 2006 02 20, 10:03)
tikrai geras mano šeimos daktarė davė siutimą pas neurologą, o ji man priršė siuntimus tyrimams ( čia klaipėdos gymdyklos pirmame aikšte randasi poliklinika) ir viskas aišku aš visą mėn laukiau kol man padarys temografiją, o kas nori be eilės tam reikia mokėt
QUOTE(Žiedė @ 2006 02 20, 12:54)
tikrai geras mano šeimos daktarė davė siutimą pas neurologą, o ji man priršė siuntimus tyrimams ( čia klaipėdos gymdyklos pirmame aikšte randasi poliklinika) ir viskas aišku aš visą mėn laukiau kol man padarys temografiją, o kas nori be eilės tam reikia mokėt
o pas kokia neurologe tu ten eini toj gimdykloj?ar reik ten buti priregistruota?tau neurologas pats paskyre ta tomografija ar paprasei?nes as prasiauman neduoda
pas Zorjan, ne nereik ten but priregistruotai rei siuntimo is daktaro. As paprasiau kad mane istirtu, nes galvos skausmai nuo vaikystes, nu ir ji prirase man tyrimus
QUOTE(Žiedė @ 2006 02 20, 14:56)
pas Zorjan, ne nereik ten but priregistruotai rei siuntimo is daktaro. As paprasiau kad mane istirtu, nes galvos skausmai nuo vaikystes, nu ir ji prirase man tyrimus
o nezinai kiek siuntimas galioja men ar 3men?
žinok nežinau, bet šeimos daktaras turėtu tave siust, nes jie juk sudaro sutartis su kitom logoninem, bet kur nesiunčia, t.y negali kur nori sugalvojusi nueit. paklausk gydytojos geriau
QUOTE(Žiedė @ 2006 02 20, 15:16)
žinok nežinau, bet šeimos daktaras turėtu tave siust, nes jie juk sudaro sutartis su kitom logoninem, bet kur nesiunčia, t.y negali kur nori sugalvojusi nueit. paklausk gydytojos geriau
as turiu siuntima mane siunte bet mano neurologas trenktas nieko negydo tai ieskau geresnio tai jau siuntimas men guli man rodos kad jau nebegalioja neatsimenu kiek laiko galioja