Įkraunama...
Įkraunama...

Investicijų klubas

Investavimo būdų yra įviariausių, bet manau pasirinkti kur reikia atsižvelgiant į tai kokios yra investuojamos sumos, kokios investuojančiojo žinios, kiek tam jis galės skirti laiko, kokią toleruoja riziką ir už kiek laiko reikės pinigų. Aš pats asmeniškai turiu truputį į Lietuvos įmonių akcijas investavęs, truputį į inesticinius fondus, taip pat turiu nedidelį skypelį, bet čia investicija ar ateičiai dar neaišku smile.gif Taip pat kaupiam antroj pakopoj pensijas ir dar turim gyvybės draudimą visai šeimai per kurį kaupiam. Pas mus investiciniai draudimai, nes pats su tuo dirbu ir domiuosi, norisi didesnės grąžos. Pliusas, kad dar grįžta 15 % nuo sumokėtos sumos. Be to juodai dienai turm truputį indėlių, vat taip ir investuojam. Taigi rinktis yra tikrai iš ko, mes dar visų priemonių net nenaudojam smile.gif kam įdomu galit rašyti, padiskutuosim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(fantosmama @ 2014 07 17, 09:02)
Bet čia, kiek suprantu, yra tos greitosios paskolos. Tai jų poreikis gi yra, gal net didelis, tai turėtų jie pelningai veikti. Nelabai susidūriau su paskolomis, bet, kiek teko girdėti, dabar įstatymai liepia tikrinti visus, kurie nori gauti paskolą, tai gal grąžina.. Reikia pasiskaitinėt daugiau apie grąžinimo procentą, nes turėtų pagal tai ir rizika matytis ir koks ten tas procentas pelno iš tikrųjų gali gautis... Dar ten forume pakamantinėsiu smile.gif

Laba diena, žinokite visur kur maža rizika pelnas bus irgi itin mažas, taip jau rinkos veikia, nes jeigu būtų didelis pelnas ir maža rizika tada jau būtų nelogiška. O jūs norite kiekvieną dieną stebėti savo investicijas, gilintis į visas naujienas, mikro ir makroekonomines tendencijas ir t.t.? Prekybos valiutomis, akcijomis yra patys rizikingiausi iš legalių investavimo būdų smile.gif
Atsakyti
bet, kita vertus, investavus į tam tikras seniai veikiančias, pelningai dirbančias įmones ir pasitikėjimą įgavusias bendroves, galima kasdien nesekti įvykių. žinoma tai galioja ne spekuliuojant, o ilgalaikiam investavimui
Atsakyti
As ivestavau 500 euru i auksa (www.jurgitab.emgoldex.com) Per bonusine programa atlygis 11 kartu didesnis. Kompanijai atvedi tik 2 pirkejus ir kvalifikuojiesi visam gyvenimui, t.y. kiek gyvuos kompanija bigsmile.gif Investuoti gali vel ir vel lauki kol pereisi investicinius stalus thumbup.gif Sioje kompanijoje perpektyvos neribotos, pasyvios pajamos. MAn idealus uzsiemimas busimai mamai nestuke.gif

P.S. RIZIKA-ABSOLIUTUS NULIS bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robinzone: 13 rugsėjo 2014 - 13:10
QUOTE(Robinzone @ 2014 09 13, 06:04)
As ivestavau 500 euru i auksa (www.jurgitab.emgoldex.com) Per bonusine programa atlygis 11 kartu didesnis. Kompanijai atvedi tik 2 pirkejus ir kvalifikuojiesi visam gyvenimui, t.y. kiek gyvuos kompanija  bigsmile.gif Investuoti gali vel ir vel lauki kol pereisi investicinius stalus  thumbup.gif  Sioje kompanijoje perpektyvos neribotos, pasyvios pajamos. MAn idealus uzsiemimas busimai mamai  nestuke.gif

P.S. RIZIKA-ABSOLIUTUS NULIS  bigsmile.gif

rizika yra visur mirksiukas.gif nebent Jus turite fizishkai auksa isigije mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2014 09 13, 18:05)
rizika yra visur  mirksiukas.gif  nebent Jus turite fizishkai auksa isigije  mirksiukas.gif

Va butent, kad rizikos cia nera mirksiukas.gif Taip, auksa turiu, jis tikras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robinzone @ 2014 09 13, 15:05)
Va butent, kad rizikos cia nera  mirksiukas.gif  Taip, auksa turiu, jis tikras  bigsmile.gif

biggrin.gif
Jus ji laikote savo rankose?
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2014 09 13, 21:29)
biggrin.gif
Jus ji laikote savo rankose?

Taip, turiu 1 gr nes dg man aukso nereikia-reikia pinigu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robinzone @ 2014 09 13, 13:04)
As ivestavau 500 euru i auksa (www.jurgitab.emgoldex.com) Per bonusine programa atlygis 11 kartu didesnis. Kompanijai atvedi tik 2 pirkejus ir kvalifikuojiesi visam gyvenimui, t.y. kiek gyvuos kompanija  bigsmile.gif Investuoti gali vel ir vel lauki kol pereisi investicinius stalus  thumbup.gif  Sioje kompanijoje perpektyvos neribotos, pasyvios pajamos. MAn idealus uzsiemimas busimai mamai  nestuke.gif

ci ane robinzonei, o kitoms, kas domisi, kad nereiketu perrasinet, tai tiesiog cia perkopijavau ka buvau rasius:

QUOTE(Terroriste @ 2014 09 14, 11:22)
asmeniskai pazistu moteri (LT gyvena), kuri investavo i auksa (?), dar 2 zmones rekomendavo ir investavo.... ir nuo pavasario dar niekas ne tik neuzdirbo, bet ir neatgavo savo pinigu.
kas pradesit tuo dometis, neskubekit ir labai gerai pasidomekit, nes pinigai gali pradingt ilgam ar ir su visam. Nors, aisku, tie, kurie megins jus uzverbuot pasakos kokius aukso kalnus susikrove........

Atsakyti

QUOTE(Robinzone @ 2014 09 13, 22:05)
Va butent, kad rizikos cia nera  mirksiukas.gif  Taip, auksa turiu, jis tikras  bigsmile.gif

Nepyk, Robinzone, bet arba meluoji arba pati tom nesamonem tiki (vis dar).
Mano mama irgi pataike ant patikliu "investuotoju" arba melagiu. Galia, kad man pries tai nepasake ir "investavo". Tiksliau tai visas savo santaupas sukiso. Bet tai piramide, o kad kazka atgaut, tai reikia, kad po ja butu 30 zmoniu! Tada ji uzdirbs (ar bent savo atgaus, cia dar klausimas). Ir firma registruota Dubajuj! Jei norit kas prasidet, pagalvokit ar rasis 30 zmoniu po jum, kurie investuos. Ir ar paskui smagiai pacios pries juos jausities, kai jie negales savo pinigu atgaut.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 09 14, 10:37)
ci ane robinzonei, o kitoms, kas domisi, kad nereiketu perrasinet, tai tiesiog cia perkopijavau ka buvau rasius:

Terroriste, kodel dar neperejo stalu tai lemia daug faktoriu. Jeigu iraso bobutes ir gimines-stalas nejudes. Cia svarbu nekvalifikuotis ir sedeti uzpakali padejus, o surasti 2 asmenis kuriems reikia tu euru, kurie nori uzsidirbti ! As kai istojau pati nezinojau kad tai svarbu ir irasiau savo vyra, kuris aisku nedirbo, nes turi savo versla, tad turejau uz ji dirbti. Man aisku analogiskai stalas judejo leciau. Jus tik viena pvz zinote ir kalbate blink.gif As zinau daugybe pvz kur zmones pereina stalus per savaite biggrin.gif Negalima vadovautis vieno zmogaus pavyzdziu net nepasidomint aplinkui irnesakyk.gif Youtube daugybe lietuviu ir rusu video kur netgi pencininkai verkia is laimes istoje i sia kompanija! O del pinigu dingimo-net kalbos negali buti, tai tiesiog neimanoma!

Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2014 09 14, 10:50)
Nepyk, Robinzone, bet arba meluoji arba pati tom nesamonem tiki (vis dar).
Mano mama irgi pataike ant patikliu "investuotoju" arba melagiu. Galia, kad man pries tai nepasake ir "investavo".  Tiksliau tai visas savo santaupas sukiso. Bet tai piramide, o kad kazka atgaut, tai reikia, kad po ja butu 30 zmoniu! Tada ji uzdirbs (ar bent savo atgaus, cia dar klausimas). Ir firma registruota Dubajuj! Jei norit kas prasidet, pagalvokit ar rasis 30 zmoniu po jum, kurie investuos. Ir ar paskui smagiai pacios pries juos jausities, kai jie negales savo pinigu atgaut.

Jus arba pati nesuvokiat ka kalbat arba jusu mama nezino sistemos! Kompanija randasi vokietijoje, iregistruota tik dubajuje! Kiekvienam asmeniui reikia surasti TIK 2 asmenis. apie koki 30 cia kalbat lotuliukas.gif ? O jus pasiskaitykite kas is viso yra piramide tongue.gif
Atsakyti
As ivestavau 500 euru

Nei pats W. Buffett'as taip neismastytu..
Man logika sufleruoja, kad insesus 500, rizika ne nulis, o visi du nuliai su penketu priekyje...
Atsakyti
QUOTE(chillin' @ 2014 09 14, 14:05)
Nei pats W. Buffett'as taip neismastytu..
Man logika sufleruoja, kad insesus 500, rizika ne nulis, o visi du nuliai su penketu priekyje...

doh.gif Jus visi ir toliau mastykit, kol as po 3500 euriuku uz stala gaunu thumbup.gif
Atsakyti