Įkraunama...
Įkraunama...

Investicijų klubas

QUOTE(fasion149 @ 2011 07 27, 21:53)
jei norite sukaupti pinigeliu vaikams - reikia protingo sprendimo, ziniu, sugebejimo atsirinkti, vertinti visus finansinius produktus. O cia jau yra visas mokslas.

Tai gal kas nors atsakys man kur jūs imate žinias, iš ko mokotės, ar prašote patarimų tų žmonių kurie jau turi pinigų ir žino kaip investuot, ar einate į seminarus, kursus ir pan ? Ar jūs viską sprendžiat savo nuožiūra ? Man tai aktualu ir įdomu, nes man trūksta žinių, o investuot noriu, tačiau tai man pakolkas nesuprantamas dalykas, nesuprantu kaip žmonės apskaičiuoja kada bus pelninga investicija.
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2011 07 28, 13:36)
Tai gal kas nors atsakys man kur jūs imate žinias, iš ko mokotės, ar prašote patarimų tų žmonių kurie jau turi pinigų ir žino kaip investuot, ar einate į seminarus, kursus ir pan ? Ar jūs viską sprendžiat savo nuožiūra ? Man tai aktualu ir įdomu, nes man trūksta žinių, o investuot noriu, tačiau tai man pakolkas nesuprantamas dalykas, nesuprantu kaip žmonės apskaičiuoja kada bus pelninga investicija.

as nesu profas sitoj sriti,ir as noreciau atsakymo i sita klausima. Jei cia butu tokia paprasta sritis - visi butumem turtingi. Kuo daugiau as skaitau - tuo labiau aisku, kad finansai daro stebuklus jei sugebi juos teisingai nukreipti. Cia yra mokslas as sakyciau. Kuri privalu kiekvienam studijuoti.
Patarimas zmogaus kuris tik didina savo finansini kapitala - butu svarus. Tik jei tas zmogus turi uzsukes koki super duper versla - kur investuoja pinigus, vargu ar kiekvienas sau pritaikytumeme toki patarima.
Mane labai paskatino dometis sia sritimis R. Jasinavicius. Jo paskaitos. Ir nete yra keletas jo seminaru.
http://rimvydasjasin....lt/?page_id=13

O tie kurie suvokia investavimo stebuklus - tikrai suvokia ir kur, ir kada ir ar jau laikas ir kada tas laikas bus.
Atsakyti
QUOTE(fasion149 @ 2011 07 28, 13:36)
Mane labai paskatino dometis sia sritimis R. Jasinavicius. Jo paskaitos. Ir nete yra keletas jo seminaru.
http://rimvydasjasin....lt/?page_id=13

Ar dalyvavai jo seminare ? Ar tai davė naudos ? Jo vedami seminarai daugiau kam: žmonėms, kurie galvoja apie verslą, ar ir tiems, kurie apie verslą jokio supratimo neturi ?
Atsakyti
Nelabai suprantu,ka tokio gali duot 'stebuklingi' seminarai.eilines smegenu plovyklos. Tikrai nebus taip,kad atkels 'kausha',idrebs 'trukstamu' ziniu ir valio,uzdirbineji.pats per save turi ziuret,kas su kuo 'valgoma',skaityt ivairius pradziamokslius,etc.sunkus ir varginantis uzsiemimas-kaip ir kiekvienam darbe
Atsakyti
O skaitymas tai ne smegenų plovimas ??? Mano manymu, tai vienas ir tas pats, tik seminaras pasako tau daug trumpiau ir gali užduot ir sulaukt atsakymo į tau rūpimą klausimą, o knygos - jų yra daug ir neatsako į tavo kylančius klausimus. Aš suprantu, kad seminaras tau neįdrėbs kažko stebuklingo, kaip ir pačios knygos, jei tu nebandysi to kas tau sakoma. Vienas trūkumas seminarų - tai brangu. O seminarai kaip ir knygos: yra vertų, o yra ir beverčių. Todėl jei patenki į bevertį seminarą, tai paprasčiausiai pasidaro gaila pinigų verysad.gif
O tai kokią gerą literatūrą skaitot apie investavimą ?
Atsakyti
Internetas ir viskas,kas i tai ieina biggrin.gif nepamenu kur,bet esu mates nemazai literaturos pdf formatu atsisiuntimui. Reiktu pagooglint. Lietuviu literatura man asmenishkai neverta demesio. Ziureciau rusu/anglu kalba
Atsakyti
Ar dalyvaujat shiu dienu show?! Neblogos palukanos gausis, palaikius akcijas, kol pakils, nes zemumos- seniai neregetos g.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 08 09, 13:35)
Ar dalyvaujat shiu dienu show?! Neblogos palukanos gausis, palaikius akcijas, kol pakils, nes zemumos- seniai neregetos g.gif

Cia dar ne zemumos, o vat tos zemumos buvo ne taip jau ir seniai, pries pora metu. Ar nebus taip, kad vel ten grisim. Ana syk irgi viskas nuo JAV prasidejo, o baltijos birzose ir repai pradejo pokseti
Atsakyti
Media rasho, jog baltija nusileido iki 2008m spalio. Ar jav nusileido iki tiek? Vienaip ar kitaip, gera proga uzdirbt. Kas pirko 2008pab-2009pr seniai stambiam pliuse sedi,o ish istorijos reiktu pasimokyti. Aishku, galima gyvent ir su 5% metiniu banke, bet man tiek negana
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2011 07 25, 14:08)
Airea, tikiuosi pamatysit cia mano zinute, siuncia i AZ, bet pilna ko gero... Sakykit, jus pas Dariu Kryzeviciu tik i seminara ejot ar ir mokymus praejot?  ax.gif

sveika geggle, aha negavau tavo zinutes, ir sorry, kad davar velai uzklydau... as ejau ir i seminara ir i kursus. seminaras daugiau pazintinis ka ir kaip galima daryt, jis buvo nemokamas, o kursuose ismoke viska nuo a iki z. aisku iskart po kursu nesi dar visai gudri, nors teoriskai viska kaip ir zinai jau doh.gif tai kas patiko, kad yra palaikymas skype ir pan, visada gali parasyt ar pasukt ir viska pades paaiskins..

daug kas dabar kas prisipirke akciju dreba, o as ciu dievui esu apsidraudus, tad esu rami thumbup.gif kitaip turbut negaleciau uzmigti .

beje kiek girdejau jis vel vaziuoja i LT, bus kaune ir lyg vilniuj, tad galit pasiziuret jo tam bloge.
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 08 09, 18:19)
Media rasho, jog baltija nusileido iki 2008m spalio. Ar jav nusileido iki tiek? Vienaip ar kitaip, gera proga uzdirbt. Kas pirko 2008pab-2009pr seniai stambiam pliuse sedi,o ish istorijos reiktu pasimokyti. Aishku, galima gyvent ir su 5% metiniu banke, bet man tiek negana

Cituoti media yra visiska nesamone, jus paziurekite i OMXV indeksa ir pamatysite, kad 2009.02-05 men OMXV indeksas buvo ties 150-160 reiksme (nukrito nuo auksciausio tasko 570, t.y. beveik 4 kartus), o siai dienai jis yra atsokes i 350 reiksme. Progu uzsidirbti nuo to momento tikrai buvo, bet niekas nezino ar jis toliau nekris siomis dienomis, savaitemis, menesiais, apyvartos dideles. Po paskutinio kritimo irgi niekas negalejo suvokti, jog indeksas kris beveik 4 kartus. Idomu kaip pats dalyvauji siame festivalyje? Perki-parduodi? ar sedi uzsispaudes su virtualiu nuostoliu/pelnu?
JAV pagrindiniai indeksai jau buvo praktiskai atstate savo vertes iki auksciausio visu laiku tasko ir dabar per kelias dienas prarado ziauriai daug, ar sugebes sustabdyti ta kritima politikai, spekuliantai? O kas per ta laika kol kilo JAV indeksai JAV pinigu politikoj pasikeite? Isiskolinimai nesumazejo, islaidos dideja, kreditavimas dideja. Siuo atveju palaikau Putino zodzius, jog JAV ekonomika yra blogis likusiam pasauliui, kuris vat kaip nuvilnyja
Atsakyti
Media staigaus kritimo faktas akcentuotas. Mano taktika paprasta, perku, kai pigu, parduodu, kai brangu. Shiandien ish kai kuriu grynuoliu pavyko po 10% ishspaust. Emiau invalda,tresta, apranga, teo. Ir galiu tau pasakyt ramia sazine, ryt uz jas gausiu dar daugiau. Netiki? Galesiu ryt parashyt. O virtualiu portfeliu paminejimas ne vietoj. Sm yra praktishkiems zmonems, ne teoretikams.
Del jav, indeksams dar truko iki ath,ir nemazai. Zinoma, lt iki ath-dar daugiau,bet pagalvojus,nuo ko viskas prasidejo, lt rinkai dar augt ir augt
Atsakyti