Įkraunama...
Įkraunama...

Investicijų klubas

Džiaugiamės žaluma už lango ir žaluma biržoje lotuliukas.gif . Ta proga pasipildžiau PTR po 1,70.
Atsakyti
na va siandien buvau banke paklasut del geriausiu indeliu, na zodziu kaupiamojo indelio palukanos 1.4 prc swede, na o vaikui ka geriausia galejo pasiulyt tai jaiunimo indeli su 1.9 palukanom. na kas galetui pasakyt kas tos likvidzio pozicijos? ziurinejua apie valstybes obligacijas su 4prc palukanom ir vaklstybes taupymo lakstais kuriu palukanos sviruoja bet siuo metu yra mazdaug2.1 prc. mastau ka cia geriau padaryt su savo 1000lt... jauciu per banka perkant valtybes obligacijas jie uzdeda visokius mokescius, kuriu nereik moket perkant taupymo lakstus. ir svarbiausia ka daryt su taupymo vaikui.kolkas zadam taupyt 5 metus po 50lt men. swed siulo 1.9 prc palukanu,snoras 2.3. na su 50lt jauciu nlb cia ir pazaisi saugiau su akcijom ir obligacijom, nebent metus det i kojine o tada kazka ar ne. na patarkit kaip geriau, investiciniai rinkoj esu naujoke blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elenalovein @ 2011 06 09, 19:32)
na va siandien buvau banke paklasut del geriausiu indeliu, na zodziu kaupiamojo indelio palukanos 1.4 prc swede, na o vaikui ka geriausia galejo pasiulyt tai jaiunimo indeli su 1.9 palukanom. na kas galetui pasakyt kas tos likvidzio pozicijos? ziurinejua apie valstybes obligacijas su 4prc palukanom ir vaklstybes taupymo lakstais kuriu palukanos sviruoja bet siuo metu yra mazdaug2.1 prc. mastau ka cia geriau padaryt su savo 1000lt... jauciu per banka perkant valtybes obligacijas jie uzdeda visokius mokescius, kuriu nereik moket perkant taupymo lakstus. ir svarbiausia ka daryt su taupymo vaikui.kolkas zadam taupyt 5 metus po 50lt men. swed siulo 1.9 prc palukanu,snoras 2.3. na su 50lt jauciu nlb cia ir pazaisi saugiau su akcijom ir obligacijom, nebent metus det i kojine o tada kazka ar ne. na patarkit kaip geriau, investiciniai rinkoj esu naujoke blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Su 1000lt birzoj nelabai ir paspekuliuosi turbut,gal tada geriau kaupiamasis indelis Ukio,ar Snoro banke(internetu ar ne 2.5% duoda),arba unijos,kur palei 6% duoda metiniu,tik ten nuo gyvenamosios vietos priklauso,ta prasme vilniaus taupomojoj kasoj gali padet tik jei esi registruotas Vilniuj,Vilniaus apskrityje,arba ten mokaisi.
http://indeliai.bals...alukanu-normos/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lacoste2: 09 birželio 2011 - 20:17
Lacoste2, tik ka pas tave buvo 'garantija' pajamoms/uzdarbiui,o va dabar,matau, pradejai mastyt biggrin.gif Shaunuolis! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 06 09, 22:42)
Lacoste2, tik ka pas tave buvo 'garantija' pajamoms/uzdarbiui,o va dabar,matau, pradejai mastyt biggrin.gif Shaunuolis! 4u.gif

Nesikabinek prie zodziu,puikiai zinai,ka turejau omeny sakydamas "garantuotos",zinoma jei ne "demo" saskaita pas tamysta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacoste2 @ 2011 06 10, 07:18)
Nesikabinek prie zodziu,puikiai zinai,ka turejau omeny sakydamas "garantuotos",zinoma jei ne "demo" saskaita pas tamysta. smile.gif

Nejuokink savo tokiais pasiteisinimais lotuliukas.gif
Atsakyti
na ziuriu ukio bankas siulo periodini investavima. gal verta taip pradet vaikui taupyt kas menesi atidedant ne po 5 o po 100lt ir iskart taupyt ant kitu metu planuojamo daryt vaiko blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif ziuriu pagal skaiciuokle jie maziau 6prc neduoda. blush2.gif blush2.gif blush2.gif o sau manau tada teks pasikliaut kaupiamuoji indeliu arba megint su taupomaisais lakstais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elenalovein @ 2011 06 10, 12:33)
teks pasikliaut kaupiamuoji indeliu arba megint su taupomaisais lakstais. ax.gif

o cia koks % numatytas?
Atsakyti
QUOTE(elenalovein @ 2011 06 10, 13:33)
na ziuriu ukio bankas siulo periodini investavima. gal verta taip pradet vaikui taupyt kas menesi atidedant ne po 5 o po 100lt ir iskart taupyt ant kitu metu planuojamo daryt vaiko  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  ziuriu pagal skaiciuokle jie maziau 6prc neduoda. blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif o sau manau tada teks pasikliaut kaupiamuoji indeliu arba megint su taupomaisais lakstais. ax.gif

Jei norit sukaupti pinigėlių vaikučiui - siūlyčiau rinktis konservatyvų investavimo būdą. Procentas bus mažesnis, bet suma saugesnė. Tam tinka įvairūs būdai - tiek indėlis, tiek lakštai, obligacijos. Dar yra investicinis vaiko draudimas, kuriam pasibaigus atgausite didesnę dalį sumokėtos sumos. Priklausomai nuo sėkmingos investavimo krypties, ta suma gali būti net ir didesnė. Dar visą laiką turėsite galiojantį vaiko draudimą.
Jei jau norit sukaupti sau senatvei - tai spekuliuokit, rizikingai investuokit ar tiesiog pirkit loterijos bilietus, bet tai geriau daryt iš kitos (ne kito blush2.gif ) kišenės, nenadojant vaikui skirtos sumos.
Atsakyti
na ukio banke tai periodinis investavimas yra tai nz regis paremtas obligacijom. nzn kokia didziausua rizika yra ar negaut visai procentu ar dar ir prarast sukaupta suma. reks nulekt i banka pasikonsultuoti. nes ukio banke ziuriu geresnious procentus ir ant kaupiamuju indelio siulo. swed tik 1.4 o ten kazkur 2.2 ar pan. taupymo lakstu siuo metu 2.1 regis proc. perdiodinio investavimo maziausia trukme 5 metai, gal nera taip rizikinga pamegint sita taupimo buda. na tikriausiai geriau imt ar perdiodini investavima arba kaupiamaji indeli. draudimo nenoriu nes jis iskart eina iki 18 regis, ir atgaut tik didziaja dali sukistos sumos nesinori, norisi sutaupyta suma dar ir su kazkokias proc. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos, noriu pasidalinti savo patirtimi apie investavima ax.gif

esu skaicius daug ivairiu knygu, kur moterys raginamos investuoti ir rupintis savo ir vaiku ateitimi, nes visos zinome, kad vyrais nevisad gali pasikliauti... cool.gif bet nezinojau nuo ko tiksliai pradeti... bankai man kazkaip nepatiko, nes procentai nors ir saugus bet sutikit labai mazi... plius reikalauja ideti tam tikram laikui... beje as gyvenu airijoj, tai apie LT bankus nelabai zinau dabar 4u.gif

viena kart buvau nuejus i seminara apie investavima, pagal skelbima laikrastyje, bet nieko ten nesupratau drinks_cheers.gif

paskui po keliu metu, buvau kitam keliu dienu seminare, kuriame buvo daug ivairiu kalbetoju is viso pasaulio.... viskas buvo labai idomu, paskui iseina ir pristato kad bus apie investavima... doh.gif a galvoju gal man eiti kavos kokios, vistiek turbut nesuprasiu doh.gif bet paskui galvoju, jei jau atvaziavau beveik 100km, tai paklausysiu 4u.gif na ir zinokit taip uzkabino, kad sakes thumbup.gif

praejau ju kursus ir dabar toliau po truputi mokaus investuoti pati bigsmile.gif ismokau ir skaityti analizes ir pan... kas yra super po kursu, kad toliau yra 24/7 pagalba internetu, jei kas neaisku gali rasyt ir tavo destytojas tau atsakys, kitas dalykas kas uzkabino tai jie kuria investicinius klubus. nezinau ar tokie yra lietuvoje, taciau vel buvau skaiciusi daugelyje knygu (pvz Gera mergaite netaps turtinga), kur ragindavo, tipo nemoki investuot, junkis i investicinius klubus.. aha galvoju gal amerikoj jie ir yra... o dabar stai priklausau vienam jau.

ka ismokau? kaip saugiai uzdirbti 2-4% per men thumbup.gif banke tiek tik per metus gauciau...

aisku dar ilgas kelias iki milijonu, taciau bent zinau, kad esu teisingam kelyje. drinks_cheers.gif

tai ka noriu su jumis pasidalinti yra tai, kad ta imone dabar jau turi lietuvi atstova, kuris veda seminarus lietuviu kalba (as buvau angliskam) labai fainas vyrukas, ir pranese, kad pirmas seminaras liepa bus kaune. tai va norejau parokemduoti, kam idomu tikrai nueikite, seminaras nieko nekainuoja, ir manau jums kaip ir man atvers akis. daugiau info.

sekmes visoms, jei kas idomu klauskit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 06 10, 11:31)
Nejuokink savo tokiais pasiteisinimais  lotuliukas.gif

"pasiteisinimais"-nu tu blyn duodi thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti