Įkraunama...
Įkraunama...

Investicijų klubas

QUOTE(whitey @ 2011 05 14, 08:23)
Bendra pastebejimas,jog nebutina vien tik savo galva pasikliaut. Gali dar gaut insaido,o tai jau tikrai ne sava galva.tad i ta posaki ziuriu skeptishkai

Na cia smulkiam investuotojui bjaurus dalykas,tik gerai kad ne itin daznai tai pasitaiko "baltike"...Nors tikrai idemiai sekant bent jau savo pozicijas,tai daznai nuspeti/pamatyti galima,kad "insaidas" darbuojasi biggrin.gif
Atsakyti
Tai pastebejus ar itarus, butina pranesht atitinkamoms institucijoms. Jei turi insaido, dar turi moketi 'dirbt', o jei nesugebi, tai nieks nekaltas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 05 14, 08:43)
Tai pastebejus ar itarus, butina pranesht atitinkamoms institucijoms. Jei turi insaido, dar turi moketi 'dirbt', o jei nesugebi, tai nieks nekaltas biggrin.gif

sutik,kad "insaidas" mums mirtingiesiems neprieinamas mirksiukas.gif va,kad fondai sito "gerio" turi,tai faktas,tik musu balsas "i dangu" neina,ir niekas i tavo dejones demesio nekreips(VPK). smile.gif
Atsakyti
Va su tokiu mastymu,tai tikrai nieko nebus. Esme,jog tu pats esi toks pats rinkos dalyvis,kaip kiti.jei kazkas pasirodo itartina,raportuoji. Nagi reik savo galva galvot biggrin.gif O ne tai,ka kas tau sako ar mano. Galvojant,kad esi 'mazas', gali net nelyst i investicijas,nes bus daugiau asharu biggrin.gif
Atsakyti
lygiai taip pat galvodamas,kad esi didelis ir labai protingas,turi elgtis dar atsargiau mirksiukas.gif Beje,zinau ne viena,kuris raso laiskucius VPK,kartais idomu,kai papasakoja kokius atsakymus is ten gauna lotuliukas.gif
Atsakyti
Ash kalbu apie lygiavertishkuma.cia kaip keliuose.jei su bmw x6,tai nereishkia,kad tau ket taisykles negalioja.aishku,turesi privalumu,bet pro policijos posta ar radara vaziuosi su visais lauzais kartu biggrin.gif O del laishkuciu, reikia tai vieshinti. Tad imesk kur, pravers biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 05 14, 13:14)
Ash kalbu apie lygiavertishkuma.cia kaip keliuose.jei su bmw x6,tai nereishkia,kad tau ket taisykles negalioja.aishku,turesi privalumu,bet pro policijos posta ar radara vaziuosi su visais lauzais kartu biggrin.gif O del laishkuciu, reikia tai vieshinti. Tad imesk kur, pravers biggrin.gif

negaliu svetimo zmogaus korespondencija viesint biggrin.gif
Atsakyti
Man asmenines info nereikia. Klausimas/vpk atsakymas.va tada butu galima detaliau pasiziuret, nes dabar tai shakem ant vandens papaishei ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 05 14, 15:44)
Man asmenines info nereikia. Klausimas/vpk atsakymas.va tada butu galima detaliau pasiziuret, nes dabar tai shakem ant vandens papaishei ir tiek biggrin.gif

paimk ir parasyk,o gal net nepastebi,kad "insaidas" dirba? smile.gif O tai nori viska gaut ant lekstutes biggrin.gif
Atsakyti
taigi jau 'viska' turi, kam man kartotis. o gal neturi? tada suprantu biggrin.gif
Atsakyti
skaitom pora zinuciu esanciu virsuje biggrin.gif
Atsakyti
kaip greit smelio pilys griuna biggrin.gif matai, 'zygiais, o ne zodziais mes tevyne mylim'. investuotojas- pasakorius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti