Įkraunama...
Įkraunama...

Investicijų klubas

QUOTE(dainele @ 2011 05 11, 21:00)
Ne, mes čia ne apie tave. Daugiau apibendrintai wink.gif

Gal ant visokių demo tikrai laiką tuščiai leidi, bet jei investuotum laiko į anglų k. mokėjimą, tikrai daug išloštum, nes akcijų biržoje tai pagrindinė kalba reikiamai info susirasti.  wink.gif

Gal patarsi kaip turint pusantrų metukų trynukes išmokti anglų k.
Atsakyti
Tai laukiam dividendų? Neišėjo parduoti prieš.
Ką kiti investuotojai veikia?
DAINELE, o Tu (jei galima taip kreiptis) perki ir parduodi akcijas ar laikai ( kaip ilgalaikis). Na pvz. apple,google ar kitas, kurios kyla ne taip greit?
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2011 05 11, 20:06)

Kalbek su jom anglishkai thumbup.gif

Veiksmas toks, kad be veiksmo
Ar bent benzinas lt atpigo? g.gif nafta tai smagiai nuciuoze. Juk kai kilo, tai vare i virshu daugiau nei reikejo bigsmile.gif
Atsakyti
Tema gal ir kitokia, bet ką jūs manot apie investavimą į savo ir vaikų sveikatą? Ar tai negeriausia įmanoma investicija?
Atsakyti
Taip, sutinku, tik pradziai reikia uzsidirbt tiems inashams, nes juk nemokamai nieko nepainvestuosi. Juolab, nelauksi, kol vaikai paaugs ir tave apdraus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2011 05 11, 20:06)

Pirma, tai sveikinu su tokiu šauniu gamtos stebuklu 4u.gif
Antra, nenoriu eskaluoti investicijų temos, aiškindama tau, kaip išmokti vieno ar kt. dalyko tam tikromis sąlygomis. Kai atsiranda didelis noras ar reikalas, žmonės patys susidėlioja prioritetus. Kaip ir anksčiau kažkas minėjo, kad investicijų pasauly dominuoja anglų k. Ją mokėdama, pasilengvini sau pati galimybes pažvelgti į platesnes rinkas, nei "baltikas" mirksiukas.gif
Jei tave užgavo mano pastaba, kad geriau pasimokytim angliškai, nei su tuo demo žaistum, atsiprašau. Neturėjau intencijos tavęs įžeisti 000189.gif
QUOTE(Minutėlė @ 2011 05 12, 13:48)
DAINELE, o Tu (jei galima taip kreiptis) perki ir parduodi akcijas ar laikai ( kaip ilgalaikis). Na pvz. apple,google ar kitas, kurios kyla ne taip greit?

- Aš ir perku, ir parduodu. Priklauso nuo aplinkybių. Jei turiu laiko, pvz, kaip šiuo metu, nes sergu, tai lindžiu akcijų biržoje ir ieškau įdomių sau galimybių, arba šiaip domiuosi akcijų biržos nuotaikomis ir bendromis prognozėmis.

Jei neturiu laiko, nes dirbu, tai kartais nekišu nosies į akcijų biržą kelias dienas ar savaites. Kartais akcijų birža paprasčiausia mane "užknisa" blush2.gif ar turiu kt. užsiėmimų, tai tada irgi ilgesnį laiką "atsijungiu" nuo savo akcijų. O šiaip apie įvykisu akcijų biržoje akimis permetu trumpai kasdien.

Turiu įvairių akcijų. Vienas laikau 2-3dienas, kitas gal ilgiau. Apple, Google mano portfolyje priklauso prie tų akcijų, kuriomis prekiauju "smarkiausiai", nes jos per dieną turi po kelias sesijas. Tai su jomis paprekiauju per dieną kelis kartus. Čia mano tokios "spekuliacijos", nes su jomis nesunku "daytradinti". O šiaip turiu tas pačias akcijas, t.y. Apple, Google, GS, WellsFargo, Amazon, Daimler ir pan. užsipirkus per pačią 2008m. šienpjūvę, labai pigiai, tai tų užsipirkimu net ir nejudinau, nuo tų laikų. Jos yra mano portfolio bazė ir mano "pažibos", į kurias blizginu akis ar pasikeliu nuotaiką, kai man būna nesėkminga diena ar prasta nuotaika ax.gif rolleyes.gif
QUOTE(Shoko @ 2011 05 12, 14:39)
Tema gal ir kitokia, bet ką jūs manot apie investavimą į savo ir vaikų sveikatą? Ar tai negeriausia įmanoma investicija?

Manau, kad kiekvienas nusprendžia, kas jam/jai yra pati geriausia investicija. Jei tu žinai būdą, kuris neša finansinį, monetarinį pelną, investuojant į vaikų sveikatą, prašom pasidalink čia su mumis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dainele @ 2011 05 12, 18:27)
Jei tave užgavo mano pastaba, kad geriau pasimokytim angliškai, nei su tuo demo žaistum, atsiprašau. Neturėjau intencijos tavęs įžeisti 000189.gif

Baik juokus. Visiškai neisižeidžiau ir sutinku su ta mintim. Tik kad tas google visagalis man viską išverčia mirksiukas.gif .
Greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 12 gegužės 2011 - 18:50
labas vakaras smile.gif
norėjau paklausti tų, kurios čia diskutuoja apie investavimą. gal galėtumėt pasakyti ar jūsų profesija susijusi su ekonomika ? ar tiesiog pačios domitės tuo ?
+ ką patartumėt naujokei investuotojai ? gal kokius gerus tinklapius, kur galėčiau susipažinti su investavimo pagrindais?
ir paskutinis klausimas. ar jūsų pirma investicija buvo Lietuvoje? ir kokio dydžio ?
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2011 05 13, 19:42)
labas vakaras smile.gif
norėjau paklausti tų, kurios čia diskutuoja apie investavimą. gal galėtumėt pasakyti ar jūsų profesija susijusi su ekonomika ? ar tiesiog pačios domitės tuo ?
+ ką patartumėt naujokei investuotojai ? gal kokius gerus tinklapius, kur galėčiau susipažinti su investavimo pagrindais?
ir paskutinis klausimas. ar jūsų pirma investicija buvo Lietuvoje? ir kokio dydžio ?

1.darbas visiskai nesusiije su ekomomika.
2.www.spekuliantai.lt
www.traders.lt
3.patarimas,kuris Tau labiausiai pravers-galvok savo galva.
4.pirma investicija ir buvo ir tebera Lietuvisku imoniu,o del pradines sumos,cia jau labai individualu,kas kiek gali sau leisti,tiek ir investuoja.Nors as dabar stabiliai portfeli kas menesi pildau po 1000.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lacoste2: 13 gegužės 2011 - 20:05
Gali galvot ir ne savo galva, jei rizikuoji svetimais pinigais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 05 14, 01:09)
Gali galvot ir ne savo galva, jei rizikuoji svetimais pinigais biggrin.gif

Tau cia kazkas patikejo savo VP valdyti,ar apie fondus cia? smile.gif
Atsakyti
Bendra pastebejimas,jog nebutina vien tik savo galva pasikliaut. Gali dar gaut insaido,o tai jau tikrai ne sava galva.tad i ta posaki ziuriu skeptishkai
Atsakyti