QUOTE(Minutėlė @ 2011 05 11, 20:06)
Gal patarsi kaip turint pusantrų metukų trynukes išmokti anglų k.
Pirma, tai sveikinu su tokiu šauniu gamtos stebuklu
Antra, nenoriu eskaluoti investicijų temos, aiškindama tau, kaip išmokti vieno ar kt. dalyko tam tikromis sąlygomis. Kai atsiranda didelis noras ar reikalas, žmonės patys susidėlioja prioritetus. Kaip ir anksčiau kažkas minėjo, kad investicijų pasauly dominuoja anglų k. Ją mokėdama, pasilengvini sau pati galimybes pažvelgti į platesnes rinkas, nei "baltikas"
Jei tave užgavo mano pastaba, kad geriau pasimokytim angliškai, nei su tuo demo žaistum, atsiprašau. Neturėjau intencijos tavęs įžeisti
QUOTE(Minutėlė @ 2011 05 12, 13:48)
DAINELE, o Tu (jei galima taip kreiptis) perki ir parduodi akcijas ar laikai ( kaip ilgalaikis). Na pvz. apple,google ar kitas, kurios kyla ne taip greit?
- Aš ir perku, ir parduodu. Priklauso nuo aplinkybių. Jei turiu laiko, pvz, kaip šiuo metu, nes sergu, tai lindžiu akcijų biržoje ir ieškau įdomių sau galimybių, arba šiaip domiuosi akcijų biržos nuotaikomis ir bendromis prognozėmis.
Jei neturiu laiko, nes dirbu, tai kartais nekišu nosies į akcijų biržą kelias dienas ar savaites. Kartais akcijų birža paprasčiausia mane "užknisa"
ar turiu kt. užsiėmimų, tai tada irgi ilgesnį laiką "atsijungiu" nuo savo akcijų. O šiaip apie įvykisu akcijų biržoje akimis permetu trumpai kasdien.
Turiu įvairių akcijų. Vienas laikau 2-3dienas, kitas gal ilgiau. Apple, Google mano portfolyje priklauso prie tų akcijų, kuriomis prekiauju "smarkiausiai", nes jos per dieną turi po kelias sesijas. Tai su jomis paprekiauju per dieną kelis kartus. Čia mano tokios "spekuliacijos", nes su jomis nesunku "daytradinti". O šiaip turiu tas pačias akcijas, t.y. Apple, Google, GS, WellsFargo, Amazon, Daimler ir pan. užsipirkus per pačią 2008m. šienpjūvę, labai pigiai, tai tų užsipirkimu net ir nejudinau, nuo tų laikų. Jos yra mano portfolio bazė ir mano "pažibos", į kurias blizginu akis ar pasikeliu nuotaiką, kai man būna nesėkminga diena ar prasta nuotaika
QUOTE(Shoko @ 2011 05 12, 14:39)
Tema gal ir kitokia, bet ką jūs manot apie investavimą į savo ir vaikų sveikatą? Ar tai negeriausia įmanoma investicija?
Manau, kad kiekvienas nusprendžia, kas jam/jai yra pati geriausia investicija. Jei tu žinai būdą, kuris neša finansinį, monetarinį pelną, investuojant į vaikų sveikatą, prašom pasidalink čia su mumis.