Įkraunama...
Įkraunama...

Investicijų klubas

DAINELE, tikrai geresnis vaizdas prekiaujant JAV ar kitoje biržoje(atmetus baltika). Dabar bandau demo PLUS500. Tai per dvi dienas sėdint tik truputį prie kompo sugebėjau uždirbti kelis šimtelius. Va čia tai veiksmas.
DAr bendau išmokti nord trade. Bet kol kas nesigaudau.
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 05 11, 12:03)
Jei ten bus pietus, pas mus bus tas pats x2 doh.gif

biggrin.gif Daugiau optimizmo smile.gif ,jau kelinta diena(kitur ir savaite ar daugiau)kai kuriose rimtesnese pozicijose pardaveju neber-panikieriai parsidave,dabar laukia kad atpirkt pigiau,bet deja...Nors aisku galim dar iki rudens ir "flatintis",ar simboliskai pakrist 2-3%,bet kad dugnas jau cia pats as asmeniskai tikiu smile.gif Taigi daugiau optimizmo! drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Minutėlė @ 2011 05 11, 13:01)
DAINELE, tikrai geresnis vaizdas prekiaujant JAV ar kitoje biržoje(atmetus baltika). Dabar bandau demo PLUS500. Tai per dvi dienas sėdint tik truputį prie kompo sugebėjau uždirbti kelis šimtelius. Va čia tai veiksmas.
  DAr bendau išmokti nord trade. Bet kol kas nesigaudau.

STOP!!!Nuosirdziai sakau.Demo tai niekis,su virtualiu portfeliu ne viena melejuona buvau uzvirines biggrin.gif ,bet niekada nepamirskim KAD PREKIAUJANT DEMO,NEVEIKIA JOKS BAIMES FAKTORIUS-RIZIKOS NULIS. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacoste2 @ 2011 05 11, 06:59)
matant toki optimizma,nori nenori persasi isvada,kad arteja ir ten "kryptis-pietus"...

Nežinau, ar tas optimizmas sąlygotas pozityvių veiksmų akcijų biržoje. Man rodos, kad NYSE visada kažkas vyksta. Jei ne pagrindiniame 100-tuke, tai tada nišinėse akcijose kas nors sukasi smile.gif

Va dabar, pvz, Citibank vakar paskelbė reverse splittą doh.gif Jų akicija po bankų griuvimų, 2008m. neatsigavo. Gavo valdžios subsidijas, dar ir apribojimus, tai akcija, kuri iki krizės buvo ~$24/akcija, nusirito iki $2-$3, o neseniai nusirito ir iki $1. Tai p. Pandit, banko CEO sugalvojo "pabranginti" akcija ir splittino iki $40/akcija doh.gif NEžinau, nežinau, ar čia bus kas nors gerai iš šito žingsnio g.gif
QUOTE(Minutėlė @ 2011 05 11, 13:01)
DAINELE, tikrai geresnis vaizdas prekiaujant JAV ar kitoje biržoje

O jūs užmetat akį į JAV biržą, bet jau paganyti akis ir įsidrąsinti ieškoti kelių į "platesnius vandenis". Kaip supratau, ta "baltika", tai kažkokia "kloaka" biggrin.gif

Kartais užmetu akį į lietuvišką tinklapį "Spekuliantas". Tai ten mačiau vyrukai daytradina EFT'ais neblogai. Bet kadangi tie EFT ne man, aš nemoku ir bijau dideliais kiekiais skolon spekuliuoti, tai nekišu savo snapo. Bet ten jie visai neblogai pasidalina akcijų tos dienos trendo informacija, tai man visai neblogas šaltinis ten susipažinti su negirdėtom ir neregetom akcijomis, o paskui jau pati savo researchių pasidarau, jei man akcija pasirodo įdomi bent jau 3-4dienų pasilaikymui.
Taip aš ten atradau "savo" akiciją BIDU, su kuria jau mielai draugauju jau keli metai ir dar kitokių, su kurimis susidraugavau arba ne. Bet ten mielai karts nuo karto įlendu pasigraibyti akcijų pavadinimų ir jų pirminio įvertinimo.
Aišku, ten pas juos kiekiai kitokie ir daugiau "mėtomasi" gan rizikingomis draudimų, finansinėmis, statybų, ar būsto įmonių akcijomis, į kurias aš nagų nekišu, bet aišku, kad mūsų ivensticinės-spekuliacinės kryptys ir tikslai skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(Lacoste2 @ 2011 05 11, 16:50)
.Demo tai niekis,su virtualiu portfeliu ne viena melejuona buvau uzvirines biggrin.gif ,bet niekada nepamirskim KAD PREKIAUJANT DEMO,NEVEIKIA JOKS BAIMES FAKTORIUS-RIZIKOS NULIS. smile.gif

Aš išvis šokau "pliku užpakaliu į dilgėles", be jokių demo ir virt. portfolio. Turėjau draugę, kuri man paaiškino, kaip ta akcijų birža veikia, padalyvavau viename forume kaip "pradinukė". O paskui su draugės pagalba nėriau savarankiškai i akcijų biržos realybes. Gal man lengviau buvo, kadangi šalimais turiu profesionalų konsultantą, savo draugę, tai ji man techniškuose dalykuose labai patarė ir padėjo: grafikų skaitymą, tendencijų interpretavimą, info susiradimą ir skaičių, numerių interpretavimą. Nuomonės apie vieną ar kitą akciją ji man nepiršo, paaiškino, kad nuomonę ir sprendimą pati apie akcijas turiu susidaryti ir priimti.

O klaidų niekas neišvengė, ir už jas tenka ankščiau ar vėliau susimokėti. Bet tikrai verta, nes tai pamokos realybėje ir investicija į žinias.
Nežinau nei vieno, kuris nebūtų vienokiu ar kitokiu būdu nenusvilęs nors kartą akcijų biržoje. Bet dėl to nematau nieko smerktino ar bauginanančio, nes gyvenime visur nusvylame, kas su NT, kas su blogai pasirinktu darbu, ar išsilavinimu, ar nusipirkęs "ne tuos marškinius" ar neskanią bandelę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacoste2 @ 2011 05 11, 17:50)
STOP!!!Nuosirdziai sakau.Demo tai niekis,su virtualiu portfeliu ne viena melejuona buvau uzvirines biggrin.gif ,bet niekada nepamirskim KAD PREKIAUJANT DEMO,NEVEIKIA JOKS BAIMES FAKTORIUS-RIZIKOS NULIS. smile.gif

Šitą labai gerai žinau. Tik noriu atkalti patį veiksmą. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2011 05 11, 17:48)
Šitą labai gerai žinau. Tik noriu atkalti patį veiksmą. lotuliukas.gif

o koks dar veiksmas?BUY/SELL ir baigta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lacoste2: 11 gegužės 2011 - 17:56
QUOTE(dainele @ 2011 05 11, 18:03)
Va dabar, pvz, Citibank vakar paskelbė reverse splittą  doh.gif Jų akicija po bankų griuvimų, 2008m. neatsigavo. Gavo valdžios subsidijas, dar ir apribojimus, tai akcija, kuri iki krizės buvo ~$24/akcija, nusirito iki $2-$3, o neseniai nusirito ir iki $1. Tai p. Pandit, banko CEO sugalvojo "pabranginti" akcija ir splittino iki $40/akcija  doh.gif NEžinau, nežinau, ar čia bus kas nors gerai iš šito žingsnio g.gif
O jūs užmetat akį į JAV biržą, bet jau paganyti akis ir įsidrąsinti ieškoti kelių į "platesnius vandenis". Kaip supratau, ta "baltika", tai kažkokia "kloaka"  biggrin.gif

Kartais užmetu akį į lietuvišką tinklapį "Spekuliantas". Tai ten mačiau vyrukai daytradina EFT'ais neblogai. Bet kadangi tie EFT ne man, aš nemoku ir bijau dideliais kiekiais skolon spekuliuoti, tai nekišu savo snapo. Bet ten jie visai neblogai pasidalina akcijų tos dienos trendo informacija, tai man visai neblogas šaltinis ten susipažinti su negirdėtom ir neregetom akcijomis, o paskui jau pati savo researchių pasidarau, jei man akcija pasirodo įdomi bent jau 3-4dienų pasilaikymui.
Taip aš ten atradau "savo" akiciją BIDU, su kuria jau mielai draugauju jau keli metai ir dar kitokių, su kurimis susidraugavau arba ne. Bet ten mielai karts nuo karto įlendu pasigraibyti akcijų pavadinimų ir jų pirminio įvertinimo.
Aišku, ten pas juos kiekiai kitokie ir daugiau "mėtomasi" gan rizikingomis draudimų, finansinėmis, statybų, ar būsto įmonių akcijomis, į kurias  aš nagų nekišu, bet aišku, kad mūsų ivensticinės-spekuliacinės kryptys ir tikslai skirtingi.

Dėl Citi akcijos ir man keistai tas split'as pasirodė. Tai dabar galės vėl nerti į apačią. Bus kur.
Turėjau reikalų ir su soliariais ir su AIG sugebėjau sutreidinti. Bet kaip rašiau, ieškau brokerio kito. Bandau bendrauti nord'u. ten labai malonūs vyrukai. Paaiškina viską.
Skaitau aš ir spekuliantus ir traders. Nes daugiau atrodo liet. kalba nelabai radau.
Papildyta:
QUOTE(Lacoste2 @ 2011 05 11, 18:56)

Svarbiausia KADA BUY, o KADA SELL lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 11 gegužės 2011 - 18:22
QUOTE(Lacoste2 @ 2011 05 11, 17:56)

biggrin.gif Pala, pala... O kur dar trendų įvertinimas, info reaserchius? biggrin.gif Čia before SELL, arba bent jau put on Limit SELL bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dainele @ 2011 05 11, 18:29)
biggrin.gif  Pala, pala... O kur dar trendų įvertinimas, info reaserchius?  biggrin.gif Čia before SELL, arba bent jau put on Limit SELL  bigsmile.gif

Jokiu TA/FA-perki,virini per pora dienu 5-8% ir baigtas kriukis biggrin.gif Daugelis naujoku po zaidimo DEMO versija taip ir mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacoste2 @ 2011 05 11, 20:36)
Jokiu TA/FA-perki,virini per pora dienu 5-8% ir baigtas kriukis biggrin.gif Daugelis naujoku po zaidimo DEMO versija taip ir mano biggrin.gif

Jei jūs apie mane, tai aš jau ne naujokė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2011 05 11, 19:54)
Jei jūs apie mane, tai aš jau ne naujokė

Ne, mes čia ne apie tave. Daugiau apibendrintai wink.gif

Gal ant visokių demo tikrai laiką tuščiai leidi, bet jei investuotum laiko į anglų k. mokėjimą, tikrai daug išloštum, nes akcijų biržoje tai pagrindinė kalba reikiamai info susirasti. wink.gif
Atsakyti
Tikrai ne Jus turejau omeny smile.gif Turiu nemazai pazystatmu su "perdetai optimistiniu" mastymu smile.gif
Atsakyti