Įkraunama...
Įkraunama...

Investicijų klubas

Pasidalinkite info per kokius tarpininkus prekiaujate. Nes labai norėčiau prekiauti ne baltijos biržoje. Bet nerandu tarpininko kuris atitiktų mano kriterijus:
kliūtis anglų kalba,
kad būtų nesudėtinga platforma
nereiktų didelės sumos pinigų
komisiniai nebūtų labai dideli.
Gal kas bandėte su plus500?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 05 gegužės 2011 - 12:04
Per seb/ukb. Uk rinkoj-per cmc markets,bet cia jau anglu kalba. Shiaip pasidomekit lhv bei nord lb teikiamom paslaugom 'pasauliui',paskutinis girias esantis pigiausias jav prekiavimui lt. Bet anglu kalba tikrai svarbi shiame pasauly
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 05 05, 14:11)
Per seb/ukb. Uk rinkoj-per cmc markets,bet cia jau anglu kalba. Shiaip pasidomekit lhv bei nord lb teikiamom paslaugom 'pasauliui',paskutinis girias esantis pigiausias jav prekiavimui lt. Bet anglu kalba tikrai svarbi shiame pasauly

Turiu parsisiuntusi dnb nord demo. Bet ten toks tamsus miškas, kad nieko nesuprantu kaip reikia daryti g.gif . Ir nerandu niekur jokio paaiškinimo
Atsakyti
Jie organizuoja seminarus/apmokymus.bent taip anksciau budavo. Pasiskambinkit ir pasiteiraukit apie tokia galimybe.
Ju platforma sudetinga,bet kartu labai palengvinanti investuotojo gyvenima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2011 05 05, 11:59)
Pasidalinkite info per kokius tarpininkus prekiaujate. Nes labai norėčiau prekiauti ne baltijos biržoje. Bet nerandu tarpininko kuris atitiktų mano kriterijus:
kliūtis anglų kalba,
kad būtų nesudėtinga platforma
nereiktų didelės sumos pinigų
komisiniai nebūtų labai dideli.
  Gal kas bandėte su plus500?

Kuo "baltikas" neitinka? smile.gif del flato/krypties pietu link?
Atsakyti
QUOTE(Lacoste2 @ 2011 05 08, 18:56)
Kuo "baltikas" neitinka? smile.gif del flato/krypties pietu link?

Baltike turiu keletą akcijų. Bet labai nuobodu. Prieš kelis metus prekiavau JAV. Bet per swedbankį. Tada jau atrodė kosminiai komisiniai doh.gif . O dabar tai iš viso.
Bandau Dnbnord demo platformą. Nelabai suprantu g.gif . LAbai patiko plus500. Bet apie ją atsiliepimai nekokie.
O kokioj biržoj prekiauji? Ir per kokį tarpininką?
Nu merginos jungiamės jungiamės drinks_cheers.gif . Įdomu bus patirtimi pasidalinti.
Atsakyti
prekiauju per "uki",sesija stebiu per SEB'a(jei laiko yra). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacoste2 @ 2011 05 08, 19:10)
prekiauju per "uki",sesija stebiu per SEB'a(jei laiko yra). smile.gif

bet prekiauji tik baltike?
Kokių akcijų turi?
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2011 05 08, 18:16)
bet prekiauji tik baltike?
Kokių akcijų turi?

taip baltike,kas liecia akcijas,tai turiu ir pienininku,ir statybininku,ir zemdirbiu,ir banku...Tiesa pas mane viskas pirkta ilgajam laikotarpiui(1-3metams),nors praejusiais metais isejo siek tiek paspekuliuot... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacoste2 @ 2011 05 08, 19:25)
taip baltike,kas liecia akcijas,tai turiu ir pienininku,ir statybininku,ir zemdirbiu,ir banku...Tiesa pas mane viskas pirkta ilgajam laikotarpiui(1-3metams),nors praejusiais metais isejo siek tiek paspekuliuot... rolleyes.gif

Tai tada akcijos nepagrindinis tavo užsiėmimas?
PAs mane yra bankas, statybininkai. BEt dabar truputį ,,sėdau" su tom akcijom ilgesniam laikui. Nes man labiau patinka spekuliuoti nei laikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2011 05 08, 18:30)
Tai tada akcijos nepagrindinis tavo užsiėmimas?
  PAs mane yra bankas, statybininkai. BEt dabar truputį ,,sėdau" su tom akcijom ilgesniam laikui. Nes man labiau patinka spekuliuoti nei laikyti mirksiukas.gif

taip,akcijos nera pagrindinis uzsiemimas,na siais metais sedau ir as(pagrinde minusas "popierinis"),bet manau kad iki vasaros pabaigos yra gera proga uzsipirkti tikrai neblogu akciju su "nuolaida" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacoste2 @ 2011 05 08, 19:34)
taip,akcijos nera pagrindinis uzsiemimas,na siais metais sedau ir as(pagrinde minusas "popierinis"),bet manau kad iki vasaros pabaigos yra gera proga uzsipirkti tikrai neblogu akciju su "nuolaida" smile.gif

Tik gal žinai iš kur pinigų gauti lotuliukas.gif
Atsakyti