Pasidalinkite info per kokius tarpininkus prekiaujate. Nes labai norėčiau prekiauti ne baltijos biržoje. Bet nerandu tarpininko kuris atitiktų mano kriterijus:
kliūtis anglų kalba,
kad būtų nesudėtinga platforma
nereiktų didelės sumos pinigų
komisiniai nebūtų labai dideli.
Gal kas bandėte su plus500?
Per seb/ukb. Uk rinkoj-per cmc markets,bet cia jau anglu kalba. Shiaip pasidomekit lhv bei nord lb teikiamom paslaugom 'pasauliui',paskutinis girias esantis pigiausias jav prekiavimui lt. Bet anglu kalba tikrai svarbi shiame pasauly
QUOTE(whitey @ 2011 05 05, 14:11)
Per seb/ukb. Uk rinkoj-per cmc markets,bet cia jau anglu kalba. Shiaip pasidomekit lhv bei nord lb teikiamom paslaugom 'pasauliui',paskutinis girias esantis pigiausias jav prekiavimui lt. Bet anglu kalba tikrai svarbi shiame pasauly
Turiu parsisiuntusi dnb nord demo. Bet ten toks tamsus miškas, kad nieko nesuprantu kaip reikia daryti . Ir nerandu niekur jokio paaiškinimo
Jie organizuoja seminarus/apmokymus.bent taip anksciau budavo. Pasiskambinkit ir pasiteiraukit apie tokia galimybe.
Ju platforma sudetinga,bet kartu labai palengvinanti investuotojo gyvenima
Ju platforma sudetinga,bet kartu labai palengvinanti investuotojo gyvenima
QUOTE(Minutėlė @ 2011 05 05, 11:59)
Pasidalinkite info per kokius tarpininkus prekiaujate. Nes labai norėčiau prekiauti ne baltijos biržoje. Bet nerandu tarpininko kuris atitiktų mano kriterijus:
kliūtis anglų kalba,
kliūtis anglų kalba,
Kuo "baltikas" neitinka? del flato/krypties pietu link?
QUOTE(Lacoste2 @ 2011 05 08, 18:56)
Kuo "baltikas" neitinka? del flato/krypties pietu link?
Baltike turiu keletą akcijų. Bet labai nuobodu. Prieš kelis metus prekiavau JAV. Bet per swedbankį. Tada jau atrodė kosminiai komisiniai . O dabar tai iš viso.
Bandau Dnbnord demo platformą. Nelabai suprantu . LAbai patiko plus500. Bet apie ją atsiliepimai nekokie.
O kokioj biržoj prekiauji? Ir per kokį tarpininką?
Nu merginos jungiamės jungiamės . Įdomu bus patirtimi pasidalinti.
prekiauju per "uki",sesija stebiu per SEB'a(jei laiko yra).
QUOTE(Lacoste2 @ 2011 05 08, 19:10)
prekiauju per "uki",sesija stebiu per SEB'a(jei laiko yra).
bet prekiauji tik baltike?
Kokių akcijų turi?
QUOTE(Minutėlė @ 2011 05 08, 18:16)
taip baltike,kas liecia akcijas,tai turiu ir pienininku,ir statybininku,ir zemdirbiu,ir banku...Tiesa pas mane viskas pirkta ilgajam laikotarpiui(1-3metams),nors praejusiais metais isejo siek tiek paspekuliuot...
QUOTE(Lacoste2 @ 2011 05 08, 19:25)
taip baltike,kas liecia akcijas,tai turiu ir pienininku,ir statybininku,ir zemdirbiu,ir banku...Tiesa pas mane viskas pirkta ilgajam laikotarpiui(1-3metams),nors praejusiais metais isejo siek tiek paspekuliuot...
Tai tada akcijos nepagrindinis tavo užsiėmimas?
PAs mane yra bankas, statybininkai. BEt dabar truputį ,,sėdau" su tom akcijom ilgesniam laikui. Nes man labiau patinka spekuliuoti nei laikyti
QUOTE(Minutėlė @ 2011 05 08, 18:30)
Tai tada akcijos nepagrindinis tavo užsiėmimas?
PAs mane yra bankas, statybininkai. BEt dabar truputį ,,sėdau" su tom akcijom ilgesniam laikui. Nes man labiau patinka spekuliuoti nei laikyti
taip,akcijos nera pagrindinis uzsiemimas,na siais metais sedau ir as(pagrinde minusas "popierinis"),bet manau kad iki vasaros pabaigos yra gera proga uzsipirkti tikrai neblogu akciju su "nuolaida"
QUOTE(Lacoste2 @ 2011 05 08, 19:34)
taip,akcijos nera pagrindinis uzsiemimas,na siais metais sedau ir as(pagrinde minusas "popierinis"),bet manau kad iki vasaros pabaigos yra gera proga uzsipirkti tikrai neblogu akciju su "nuolaida"
Tik gal žinai iš kur pinigų gauti